Można dostać link do twitcha na którym będzie stream?
Po pierwsze. Jeśli jesteś rank #random i nie chcesz "od razu dostać w dupe" to nie bierz udziału w turniejach. Udoskonal swoje umiejętności, a dopiero potem bierz się za rywalizacje.R4yS wrote:
Jestem ciekaw jak ty byś Hydra zareagował na to, że już na początku dostaniesz w "dupę". Postaw się w naszej sytuacji gdzie my z rankingu 90k+ będziemy mieć do czynienia z tymi co są 30k- w ranku. No nic tak już zostało ustalone więc taki pryk jak ja nie ma nic do powiedzenia.
Chociaż będzie jakiś stream z meczy ?
O boże. XDR4yS wrote:
Jestem ciekaw jak ty byś Hydra zareagował na to, że już na początku dostaniesz w "dupę". Postaw się w naszej sytuacji gdzie my z rankingu 90k+ będziemy mieć do czynienia z tymi co są 30k- w ranku. No nic tak już zostało ustalone więc taki pryk jak ja nie ma nic do powiedzenia.
Chociaż będzie jakiś stream z meczy ?
Z tego co wiem, RCD przygotował maila, ale czy posłał to nie wiem...Marcin wrote:
a wysłał ktokolwiek maila na loctav@ppy.sh? zzzz
Jednemu z graczy nie pasował owy dzień, z tego, co widziałem przy zapisach;) Tak więc trzeba było to pozamieniać:DMooplyk wrote:
hehe czego w małopolsce+podkarpacie grupa XVII ma meczyk w piątek a reszta w sobote
Żyje, żyje, musieliśmy co najmniej jeden weekend odpocząć;) W tej chwili zapisuję końcówkę wyników z eliminacji, wkrótce je udostępnię, a także udostępnię nowy, trudniejszy map-pool dla drabinek;) Również wygląd drabinek wkrótce zostanie gdzieś wstawiony:>HaBEER wrote:
Ten turniej jeszcze żyje? Czy spadł z rowerka?
dt 10.3RCDesigner wrote:
Żyje, żyje, musieliśmy co najmniej jeden weekend odpocząć;) W tej chwili zapisuję końcówkę wyników z eliminacji, wkrótce je udostępnię, a także udostępnię nowy, trudniejszy map-pool dla drabinek;) Również wygląd drabinek wkrótce zostanie gdzieś wstawiony:>HaBEER wrote:
Jakieś pomysły do trudniejszych mapek?
RCDesigner wrote:
Jakieś pomysły do trudniejszych mapek?
Tak, trwają już prace nad wyborem;) Przepraszamy za wszelkie opóźnienie itp., jednak jest szkoła i inne rzeczy, więc trudno to wszystko powiązać:/mateo690 wrote:
Mappool pojawi się w ten weekend?
Wkrótce nick zostanie wpisany dobrze. A co do przeciwnika - nie jesteśmy odpowiedzialni za zmiany nick'ów, a w regulaminie było informowane, aby wysyłać mi PW z starą i nową nazwą.mateo690 wrote:
Ktoś przekręcił mój nick w drabince (zachodniopomorskie). Daliście "390", a powinno byś "690". Mniejsza o to, gorsze jest to, że mój przeciwnik zapewne zmienił nick i nie wiadomo, czy żyje.
Mam nadzieję, że podam go jutro;) Musze jeszcze podzielić go na łatwiejsze mapki i trudniejsze. I dodatkowo - najprawdopodobniej będziemy map pool na późniejszą część drabinkę wiele razy zmieniać, jednakże o każdej zmianie będziemy Was informować;)Gotori wrote:
kiedy będzie map pool?
Adamqs wrote:
a kiedy bedzie mozna samemu wybrac mapy xD
Wszelkie pytania proszę kierować do mnie, najlepiej na PW;)
Możliwe, że opcja ta będzie po części włączona w dalszej części drabinki lub dopiero przy fazie międzywojewódzkiej xdAdamqs wrote:
a kiedy bedzie mozna samemu wybrac mapy xD
Zwłaszcza że jest to też marnowanie czasu sędziów, którzy mogą w tym czasie robić coś innego niż czekać bo może brakujący gracz się zjawi :lSaguri wrote:
Mała prośba z mojej strony. Jeśli bierzecie udział w turnieju, szczególnie takim jak ten, to pojawiajcie się na meczach lub przynajmniej dajcie znać, że was nie będzie, nie macie ochoty, nie możecie się pojawić. Pojedynczy mecz można w większości przypadków przełożyć. Wygrana walkowerem to naprawdę nic przyjemnego....
Zwłaszcza że jest to też marnowanie czasu sędziów, którzy mogą w tym czasie robić coś innego niż czekać bo może brakujący gracz się zjawi :lNiektorzy sedziowie nawet nie racza sie zalogowac
Gracz wybierałby tylko swoje ulubione mapki, które dobrze mu wychodzą, więc to bez sensu:)Adamqs wrote:
nie wiem na co ci sedziowie, wystarczy ze nazwa pokoju bedzie wskazywala na to ze bym to mecz turniejowy, daje sie link do historii i tyle