forum

Rozpoznaj wszystkie postacie na obrazku

posted
Total Posts
22
Topic Starter
Bass
A więc :D

Ja tu widze Ronalda mcdonalda, niemieckie dziecko neo, Haruhi Suzumiye, Konate(lucky star), megamana

Postacie znalezione jak narazie:
Ronald mcdonald, niemieckie dziecko neo, Haruhi Suzumiya, Konata(lucky star), megaman, ALICE, MARISA, Michael Jackson i Yoshi, różowy słoń. Rena i Tomitake z Higurashi; koleś z wielką marchewką na ramieniu; Yoshi z zezem; dwa geje; typ z różową glową slonia; Vocaloidy; flaga Japonii; typ z glowa konia;
SteRRuM

Bassmaster wrote:

Ja tu widze Ronalda mcdonalda, niemieckie dziecko neo, Haruhi Suzumiye, Konate(lucky star), megamana
To masz WIELKI problem ze wzrokiem, ponieważ ja tu widzę o wiele więcej postaci, a teraz, RYO TWOJA DZIAŁKA :lol:

EDIT:
OHMAHGAWD@!!~!~!~!11`111111 ALICE + MARISA = <33333333333 YAY!!!
Galkan
Michael Jackson i Yoshi.
niedz
rószóffy suoni o.o
fartownik
Rena i Tomitake z Higurashi; koleś z wielką marchewką na ramieniu; Yoshi z zezem; dwa geje; typ z różową glową slonia; Vocaloidy; flaga Japonii; typ z glowa konia;
twupack
Co tam robi mój tata?! 0_o
Topic Starter
Bass

SteRRuM wrote:

Bassmaster wrote:

To masz WIELKI problem ze wzrokiem, ponieważ ja tu widzę o wiele więcej postaci, a teraz, RYO TWOJA DZIAŁKA :lol:

EDIT:
OHMAHGAWD@!!~!~!~!11`111111 ALICE + MARISA = <33333333333 YAY!!!
Pierdol się, sam masz problem ze wzrokiem, co ja jestes omnibus że wszystkich na tym obrazku mam rozpoznać?
twupack
Ej, nie gryźcie się tak... w takich zabawach nie ma sensu się ścigać, tylko wspólnymi siłami je rozegrać, nue?

btw. ja znalazłem Wally'ego i jestem zajebistym numerem uno w tej rozgrywce 8-)
także, następnego JPeGa proszę!
CzekoMisiek
Widze Mega-Mana i Blance (Z Street Fighter jest tam na samym dole) reszty nie będe pisał cieszcie sie xD Później napisze :D
Cefienna
Yuki Nagato, Airman, Misuzu Kamio, Cloud Strife, Chocobo, Reisen, Eirin, Suika, jacyś goście z Dragon Quest

e.e
SteRRuM

Bassmaster wrote:

Pierdol się, sam masz problem ze wzrokiem, co ja jestes omnibus że wszystkich na tym obrazku mam rozpoznać?
To co, ja już niby nie moge brac udzialu w takich rzeczach? i czy ty w ogole wiesz co to jest omnibus?! lol xDD jestes omnibus xD

+

widze: coś z traba, alice <333333333333333
niedz
Kubu
To chyba był Nimbus 2000 a nie omnibus D:
A ten mix na obrazku to na pewno na jakimś forum widziałem ...
Swistak

SteRRuM wrote:

Bassmaster wrote:

To co, ja już niby nie moge brac udzialu w takich rzeczach? i czy ty w ogole wiesz co to jest omnibus?! lol xDD jestes omnibus xD

+

widze: coś z traba, alice <333333333333333
Jezu Ster, ale ty jesteś głupi i neowaty...
Odwal się od Bassmastera, przypieprzasz się do niego o jakieś głupoty z kosmosu, a sam jesteś megaporąbany.

Btw mi samemu udało się rozpoznać oczywiście Ronalda Mcdonalda, Chocobo, gościówę co jest na filmiku od Hare Hare Yukai i Megamana.
Czy ten gość pod Megamanem, to nie jest jakiś ziomuś z tej gry? Jaki airman, cokolwiek? I co to jest to wielgachne różowe gówno ukryte w dolnej części za wszystkimi ludkami?
I jeszcze mam wrażenie jakby ten niebieski potwór był rysowany w stylu na Digimony, ale żadnego takiego gościa z dwóch pierwszych serii nie kojarzę ;P.
I skąd do cholery jest ta uśmiechnięta kropelka wody? Jestem przekonany, że widziałem ją n razy ([tex]n \to \infty[/tex]), ale nie wiem skąd ona.
I taki dziadek na lewo od Ronalda wygląda jak Einstein xD. Ale wątpię, aby to miał być on ;P.
Btw2 woooow, flaga Japonii xd. Fajna postać xd.
SteRRuM

Swistak wrote:

a sam jesteś megaporąbany

Megaporąbaniec wrote:

sam jesteś megaporąbany
+ zeby nie bylo offtopu:
w prawym gornym rogu jest IBUKI SUIKA (chyba dobrze napisalem xD)
+ Reisen (tak na srodku co niby strzela)
+ Eirin (obok Reisen)
CzekoMisiek

niedzwiedz1124 wrote:

Blance
You're doing it wrong!

Sorry T_T ... A ostatnio grałem jeszcze w Street Fighter IV T_T ( 2 miesiące temu) a dalej nie pamiętam jak to sie pisze XD
Kickero
Ten zielony na dole : Blanka ze Street FIgher.
I na górze chyba widziałem Clouda Strife'a...
MitchieMay
Pięć postaci z Vocaloida w prawym górnym rogu,
Rebecca z Black Lagoon,
Chocobo, Cloud Strife.
Hidu_old
Lewy górny róg - robot z bokurano :)
Hadashi_old
Konata? :<
Pandemoniusz
Zaebiste nekro.
Katsu_old_1
Cloud Strife, eeee, Alice Margatroid I I I PIKACHU ;W;