UT3 miał być super, nowy engine miał pokazać coś ekstra,jednak nie wykorzystali go w najlepszy sposób ale to nie było najgorszą rzeczą.. bo nie dość, że zmienili troszkę rozgrywkę poprzez modyfikację broni albo dodanie innych pierdół to gra po prostu była - nudna. Nie miała tego czegoś co powinien mieć ut, owszem na początku gra się świetnie jak poznaje się to wszystko, ale już w samej kampanii coraz to kolejna misja była nudniejsza, walki z botami nie wiadomo jakbyś sobie ustawił również szybko się nudziły (a pamiętajmy, że w classic ut czy 2k4 można się w to bawić na wiele sposobów dodając przeróżne mody, relikty, skiny itd.) Miało to wpływ na multi, który po prostu świecił pustkami.
Jak już to post wyżej mówił, Unreal = szybkość i dynamika. Swego czasu Fatality spytany co sądzi o nowym UT odpowiedział: "hmmm za wolne dla mnie, wolę painkillera".
Organizować się, ja jestem do dyspozycji na xfire, albo głosowo na vencie
Jak już to post wyżej mówił, Unreal = szybkość i dynamika. Swego czasu Fatality spytany co sądzi o nowym UT odpowiedział: "hmmm za wolne dla mnie, wolę painkillera".
Organizować się, ja jestem do dyspozycji na xfire, albo głosowo na vencie