BrzydkiegoBuraka dawno słyszałem, widac, że gościu jest niezły, w tym co robi.
Ja mam na dzwonek Bad Boys Boba Marleya i tak ludzie się na mnie patrzą.Blackiris wrote:
Ustawienie tego na dzwonek w telefonie zapewni wam wiele, wiele spojrzeń w autobusie, pociągu, czy nawet na ulicy. Toteż, polecam :3
Inner Circle a nie Bob Marley, połowa internetu myśli, że to piosenka Marleya.CzekoMisiek wrote:
Ja mam na dzwonek Bad Boys Boba Marleya i tak ludzie się na mnie patrzą.
da się żyć. u mnie integra ciągła osu na +/-160fps :3K o t o m i wrote:
Człowieki ratujcie, karta graficzna mi padła! ><
ja próbowałem higan retoura ustawić ale mam tak chujowy głośnik że same niskie dzwieki bylo slychac D:Blackiris wrote:
U mnie od pewnego czasu to:
00:26 do 00:52, jedyna wada to chyba to, że nigdy nie mam ochoty odbierać od razu z takim dzwonkiem :<
Ha, co za szczerość xDAcrith wrote:
Osz, mój zajebisty sposób tłumaczenia kółek na Ayane - Endless Tears
http://osu.ppy.sh/ss/103258
pewnie taPandemoniusz wrote:
Ja już pobieram![]()
A mody na tym pójdą?
nie masz nic sensownego do napisania - nie pisz nicEnyuu wrote:
What the Hell O.o
Co za jazda <rofl>
aletorandomwiecjedenchujnie?Niko- wrote:
nie masz nic sensownego do napisania - nie pisz nic
nie ma jak to tworzyć czapki i sprzedawać na allegro \:D/Niko- wrote:
a co do tego TFa to nie wiem czym sie tak jaracie. nie ma to jak czapki po 20 euro \:D/
U mnie to samo, tyle że "włączając L2" xD W wolnej chwili można zrobić jakiś osu! #polish pyking TF2 czy coś, venta mamy do komunikacji (zapraszam) a klubek tam nam nabom poobjaśnia jak w to się gra.... czy coś ;pBlackiris wrote:
"TF2 jest od dzisiaj f2p? Zajebiście!" powiedziałem, włączając UT2k4.
Ale w sumie nigdy w TF2 nie grałem a coś za tą popularnością stać musi, więc... czas zassać i spróbować.
Jak najbardziej popieram :<Galkan92 wrote:
W wolnej chwili można zrobić jakiś osu! #polish pyking TF2 czy coś, venta mamy do komunikacji (zapraszam) a klubek tam nam nabom poobjaśnia jak w to się gra.... czy coś ;p
crafcisz, ciężko zrobić ale one i tak nic nie dają, co najwyżej mogą być częścią seta (i tak dupnych)Niko- wrote:
a co do tego TFa to nie wiem czym sie tak jaracie. nie ma to jak czapki po 20 euro \:D/
bo 3 nie wszystkim pójdzieRyohan wrote:
Czemu UT2k4 przeca UT3 jest o niebo lepsze
UT3 - jakkolwiek niezłe - nie można UT2004 nawet possać. Chyba że przed 2k4 przyklęknie.Ryohan wrote:
Czemu UT2k4 przeca UT3 jest o niebo lepsze
Ja słyszałemAki Evans wrote:
Dawno nie słyszałem czegoś tak dobrego
Zlew wrote:
Wy tak gadacie a tu padł 100 page i 1500 post get :3
wut? o.oBlackiris wrote:
Ot, piszę tylko żeby powiedzieć, że definitywnie i ostatecznie kończę z jakimkolwiek graniem w osu! - wszystkim, którzy nie zachowywali się na #polish jak kompletni idioci i nie spamowali mówię: au revoir. Resztę mam głęboko gdzieś, tak sam jak oni mnie.
Jakby coś, łapać na MALu, bo na forum tutaj pewnie nie do złapania już będę.
See ya.
dziwisz się? było trzeba straszyć herbatą? =/klubek wrote:
wut? o.oBlackiris wrote:
Ot, piszę tylko żeby powiedzieć, że definitywnie i ostatecznie kończę z jakimkolwiek graniem w osu! - wszystkim, którzy nie zachowywali się na #polish jak kompletni idioci i nie spamowali mówię: au revoir. Resztę mam głęboko gdzieś, tak sam jak oni mnie.
See ya.
po kolei nam studentów ubywa?
Z jednej strony trochę szkoda... z drugiej nie dziwie się, praktycznie ostatnio sam burdel ;fBlackiris wrote:
See ya.
WTB Op status.Ryohan wrote:
Aj bo kurwa nikt z Was nie umie tego porządnie ogarnąćJakbym miał czas i ochotę to bym rozpierdolił tą hołotę
Jakoś na forum jest w miarę zachowany poziom
Fakt, że dzieciakom nie chce się tutaj pisać no ale to już nie jest mój problem xD
to nie ja ;<kuburaczek wrote:
dziwisz się? było trzeba straszyć herbatą? =/
Da się to ogarnąć gdyby był ten OP i osoba, która to wykorzysta w sposób właściwy.Acrith wrote:
Ja kurwa nie ogarnę tego, bo się rzucacie - nie mam zamiaru się wtrącać w to, czego dla was nie da się wyplenić.
Bez przesady. Bass jakoś zna dużo modów, batów etc. i jakoś nie widzę, żeby pisał !silence czy !ban. Tak naprawdę to wszystko zależy od pewnej grupy osób, która uparcie twierdzi, że nie ma potrzeby dodawania w aktualnym czasie większej ilości opów, do jakiegokolwiek kanału by oni nie byli. A nawet jak się zgodzą, to jeszcze zostaje to kwestią peppy'ego.Ryohan wrote:
Najgorsze jest to, że na osu! zrobiło się straszne kolesiostwo i tak naprawdę tego OPa nie dostaniesz dopóki nie zrobisz się dobrym kumplem/dupolizem batów, modów itd
ano hej Acrith! :3Acrith wrote:
(Hi Katsu)
You're welcome. (i tak niewiem o co chodzi XD)Gotori wrote:
dzięki za niesłusznego bana Bass...
Gotori wrote:
dzięki za niesłusznego bana Bass...