Ih.
Nagyon sorrendet nem tudnék állítani, mivel nehéz úgy, ha mindenki másban jó. Két különböző dolgot pedig nem lehet igazán jól összehasonlítani, éppen ezért csak leírnám, hogy szerintem ki mi miatt jó, és mi miatt tartom kiemelkedő játékosnak a top x-ben.
(A mai sorrendet veszem alapul)
#1 - aleho8Kiemelkedő DT játékos, AR10 felett lazán megállja a helyét, mind readingre, mind technikára. 10.33-at kényelmesen olvas, 10.44-el és talán picivel afelett is boldogul. AR11-et is tud játszani, megvan a speedje hozzá. Elég konzisztens, pár próbálkozásból képes hosszú és nehéz mapokat fczni, a 400pp nem kihívás neki. A nagy CS-sel sincsen különösebb baja, hamar megtanulna mindent játszani HA JÁTSZANA PLZZZ GYERE VISSZA!
#2 - legekkaOh én. Szeretem, hogy ha találok egy mapot akkor le tudom játszani. Igyekszem mindenben jó lenni, ha a legjobb már nem is lehetek soha.
#3 - scuoaNagyszerű játékos, igaz mostanában kicsit eltűnt. Ki tudja miért. HR-ben nagyon otthon van, CS és az OD10 nem okoz neki problémát, hihetetlenül alacsony UR-ű playei vannak. Mindemellett nagyon konzisztens, maraton mapok nem lepik meg. Funolásképp EZ-zik, a debil chocobo-n ott virít az SS, lenyűgöző. Igazi versenyjátékos, bajnokságokon a helye.
#4 - CremationEgyik legrégebbi játékos, mindennek ellenére itt van a toplista tetején. Aktívan - fél aktívan de játszik a mai napig. Minden új mapon ott van a scoreja, akár DT, akár HR. 10.33-ban is egyre jobb, szépen halad. HR-ben is szép accja van, jó material.
#5 - AllerosA titokzatos játékos, akiről senki sem tud semmit, már évek óta. Rengeteg nomod hosszú és nehéz mapon látom a scorejait, igazi kihívások
Az utóbbi időben nekiállt fejleszteni a speedjén, igazán jó játékos, és csak mégjobb lesz.
#6 - DreziHDDT, HDHR ott van rendesen. Szép accuracyval. KHM.
sry sry sry ne vedd magadra plz plz pls pls #7 - BaaaaakaKedvenc magyar playerem. Igazi példaképem, egy igazi god. Magyarok közül bőven a top5-ben lenne a helye PP-ben. Régi komplex mapokon, nomod, HD, mind megállja a helyét. 280bpm+ alter mapokat vígan FC-z első try-ra. HR-ben úgyszint, magas CS, komplex ritmus simán, olyan accra, hogy csak bámul az ember.
#8 - JugmentHD spaced jump streams. Camellia, new gen priti mapok. Elite reading, ami a DTEZ playeiben meg is látszik. Rajta is szeretek elámulgatni néha
#9 - _verto_Konzisztens overall player. HR, DT, EZ, HT... gyakorlatilag mindent játszik. Egyik legjobban összerakott player Baaaaaka után, mindkettőjüknek versenyeken a helyük. Maratonok, technikás mapok nem jelentenek neki túl nagy kihívást.
... uh... najó belehúzok
#10 - emu1337: Nomod hosszú mapok, nice lower AR reading.
#11 - Mawksee: Nekem csak Edemke. Nomod hosszú mapok.
#12 - [Danny-senpai]: AW MY GAWD DANNY ENNYIRE VISSZAESTÉL QwQ. DT god, 10.33 ezpz for him.
#13 - R45eytx5 (yup, copyztam a neved): nomod, régebbi komplex mapok akár HR-rel, régi DT mapok amiket már senki sem játszik.
#14 - First Love: elég vegyes ő is, bár már eladta a lelkét a CTB-nek. get out :V
jk <3#15 - EnDy_S: 7*+ mapok, 220bpm+, minden ami lehetetlen ő passeli, akár HR-rel. How to stream so fast qwq...
#16 - Otakufangirl: nomod, NC... nem adja fel soha, addig gyakorol amíg nem FC-zi a mapet.
gekkitartás lvl100#17 - KaraDaxx: legjobb egeres player, a streamek accolása mindennapos dolog neki. Nem csak 200 alatt.
Azt hiszem ennyi elég is, a többiekről már nem nagyon tudnék mit mondani. Viszont pár embert szeretnék még megemlíteni.
#21 - [ Another ]Egyik a magyar stream godok közül. Mindemellett simán fczi HR-rel azokat a hosszú mapokat amiket a mai top playerek. A maga módján.
Valld be, finoman fogalmaztam. :^) jk i dont hate you#22 - ArthiNekem Arthemesia. Nagyon régi player, igazi HR god. 200bpm felett is gyönyörűen accolja a streameket, szerintem ő a legpontosabb HR player Magyarországon.
vagy volt, ha már semennyire nem játszik#23 - RuriThe first DT god of Hungary. Az első player aki 10.33-on élt, bőőőőven 220 bpm felett, valamint az a Magic Girl slider break... You are a magic girl in my heart <3 Ő motivált a kezdetekben, hogy DT-zzek.
És végül, de nem utolsó sorban:
#40 - SpkzA Stream God, vagy Mr. Infinite Stamina. Mára a Robert Space Industries egyik vezetője, de fénykorában hihetetlen playei voltak minden halálos stream mapon. Mindegy volt neki, hogy hány bpm. Sosem fáradt el, kitartott mindig amíg kellett. Azért néha lehet még látni játszani... valami 200 bpm-es streamet singletapelni...
Nah, ennyit akartam, azt hiszem mindenkit megemlítettem akit szerettem volna. Akit nem, az ne vegye magára.