forum

Czekanie na osu tablet

posted
Total Posts
9
Topic Starter
MastaCraftPLL
Witam mam tu taki problem otóż taki że zamówiłem osu tablet i czekam już 3 tydzień a jego dalej niema a pisali że w najgorszym wypadku będzie dostarczany 2-3 tygodnie i tu mam takie pytanie czy ktoś już go zamawiał do polski i ile dokładnie czekał
Marcin
Dostawałeś link z trackingiem aka sledzeniem przesyłki? Sprawdź czy nie siedzi u nich przesyłka gdzies i oczekuje na cło czy coś w tym stylu i sprawdź swoją skrzynke z pocztą czy nie masz od nich listu jeżeli tak :p
Topic Starter
MastaCraftPLL
Sprawdziłem i jest potwierdzenie. 30 maja zakupiłem więc teraz jest 3 tydzień zobaczymy czy przyjdzie
Topic Starter
MastaCraftPLL
to tak do tej pory nie ma tableta gadałem z innym graczem który zamówił tableta 5 czerwca i już ma z tego co się dowiedziałem dostał jakąś fakture na emaila a ja nic takiego nie dostałem tydzień pisałem do nich na email musiałem tam podać swoj nick ktorego dnia to zakupiłem potwierdzenie paypala itp i od tej pory milczą nic nie odpisują co robić kase mi zwrócą czy coś
CuteCurry
Przypomnij się im, może zapomnieli.
Topic Starter
MastaCraftPLL
przypominałem lecz też nic nieodpisali
Marcin
peppy jest we francji do niedzieli więc odpowie najprędzej we wtorek.
AmaiHachimitsu
Tak się to kończy jeśli ufasz peppiemu.

Próbuj dalej.

To jest zabawne, że dopiero co ten sam tablet bez kolorków kosztował 6 dych w biedrze xD a polaczki nadal zamawiają
CuteCurry
Przypomnij się jeszcze raz. Jak peppy wróci z tego Japan Expo, czy gdzie tam teraz jest to będzie miał dużo Twoich wiadomości do przeczytania.
Please sign in to reply.

New reply