Neru - Lost One no Goukoku [OsuMania]

posted
Total Posts
122
show more
Skalim
Hi,^^ mod by request, sorry for the late, very busy (1-2-3-4 column)

[4K HD]

00:45:660 (3) - i suggest move to the 1° column, for the pattern of before (00:42:697)
00:45:752 (0) - move to the 3° column, ^
00:45:845 (2) - move to the 2° column, ^
01:06:771 (3) - move to the 1° column like the pattern of 01:07:511
01:50:845 (3) - move to the 2° column like 01:41:956 and 01:44:919, because you was reverted the patterns here, you can make it like these pattern too.
01:50:937 (0) - move to the 1° column, ^

[Mee´s 4k SC]

00:03:808 - erase 1 note, try to respect the patterns and the rhythm
00:07:511 - why a overmap here? here i can suggest

-- add 1 note in 3° column
-- 00:07:604 (0) - erase
-- 00:07:697 - add 1° column
-- 00:07:882 - add 1° column
-- 00:07:972 - add 1° column
-- 00:07:972 (2) - move to the 2° column
-- 00:08:067 - add 1° column

00:12:697 -- 00:14:826 - overmap, try the same pattern of 03:04:178, this look cool
00:43:067 - the same of 00:07:511
00:48:993 - ^
00:52:234 - add 1 note in 1° column
00:52:419 - add 1 note in 2° column
01:14:363 -- 01:15:660 - the jacks in this pattern are unnecessary i think, my suggerence is make a double stream pattern but intensify the drum
01:42:326 -- 01:45:104 - overmap, try the same pattern of 03:04:178
01:57:697 - add 1 note
01:59:178 - ^
02:05:845 - erase 2 notes, here you can follow the rhythm and the voice, but is not strong
02:08:808 - erase 1 note
02:08:993 - add 1 note, strong sound
02:12:326 (0) - unnecesary jack, move to the 2° column
02:13:623 -- 02:14:826 - make this a double stream for strong drum, "unnecesary jacks"
02:44:734 -- 02:46:724 - these patterns are a little disordered, i suggest make all the guitar sounds to Long notes, or make all the guitar sounds to "1/16 triple note streams" for a consistent pattern and rhythm
03:09:734 - overmap, you know what to do
03:10:474 - ^
03:14:178 - ^

remember, just suggerences ^^, good song and good map, good luck
bilqiscutee
anjirr itu balesan lo bikin gw ngakak aja si pe -_- dsar pea kuadrat 180 derajat :P
btw nama gw bilqiscute kenapa jadi bilqispea, shit -..-
Topic Starter
puxtu

Skalim wrote:

[4K HD]
00:45:660 (3) - i suggest move to the 1° column, for the pattern of before (00:42:697)
00:45:752 (0) - move to the 3° column, ^
00:45:845 (2) - move to the 2° column, ^
01:06:771 (3) - move to the 1° column like the pattern of 01:07:511
01:50:845 (3) - move to the 2° column like 01:41:956 and 01:44:919, because you was reverted the patterns here, you can make it like these pattern too.
01:50:937 (0) - move to the 1° column, ^
ALL HAIL TO SKALIM. thnks for your mods :D

bilqiscutee wrote:

anjirr itu balesan lo bikin gw ngakak aja si pe -_- dsar pea kuadrat 180 derajat :P
btw nama gw bilqiscute kenapa jadi bilqispea, shit -..-
wkwkwk iya iya gw ganti :v
Topic Starter
puxtu

puxtu wrote:

NEED MORE MODS

and

OPEN SLOTS FOR GD 4K EZ, NM and MX
EZ and NM reserved for lordraika
Sky_Demon
Hello mod by request~

key: 1|2|3|4|


[4K HD]
00:42:789 (42789|1) - move to 3
00:42:882 (42882|2) - move to 2
00:45:660 (45660|0) - move to 4
01:12:697 - add note to 1
01:14:178 - add note to 3
01:21:585 - add note to 3
01:27:511 - add note to 1
01:33:437 - add note to 3
01:37:974 - add note to 2
02:14:919 - add note to 1
02:20:845 - add note to 4
02:26:771 - add note to 2
02:32:697 - add note to 2

[Mee's 4k SC]
01:45:289 - add note to 1
01:52:697 - add note to 3
01:52:974 - add note to 3
01:53:623 - add note to 2
01:54:178 - add note to 1
01:54:456 - add note to 1
01:55:104 - add note to 3
01:55:660 - add note to 1
01:55:937 - add note to 1
01:56:585 - add note to 3
01:57:141 - add note to 4
01:57:419 - add note to 1
01:57:697 - add note to 4
01:58:067 - add note to 1
01:58:623 - add note to 2
01:58:900 - add note to 1
01:59:178 - add note to 4
01:59:548 - add note to 2
02:00:104 - add note to 2 3
02:01:585 (121585|2,121585|1) - Delete
02:20:845 - add note to 2
02:32:697 - add note to 3
02:35:845 - add note to 1 2
02:37:141 - add note to 1
03:00:937 - add note to 1
03:01:493 - add note to 3










First here so far :)
Nice map! Good luck lol

- Sky_Demon -
Topic Starter
puxtu

Sky_Demon wrote:

Hello mod by request~
First here so far :)
Nice map! Good luck lol

- Sky_Demon -
lol dude, update your map
Topic Starter
puxtu

Sky_Demon wrote:

[4K HD]
00:42:789 (42789|1) - move to 3
00:42:882 (42882|2) - move to 2
00:45:660 (45660|0) - move to 4
01:12:697 - add note to 1
01:14:178 - add note to 3
01:21:585 - add note to 3
01:27:511 - add note to 1
01:33:437 - add note to 3
01:37:974 - add note to 2
02:14:919 - add note to 1
02:20:845 - add note to 4
02:26:771 - add note to 2
02:32:697 - add note to 2

First here so far :)
Nice map! Good luck lol

- Sky_Demon -
lol there you go..
ok done.
thx for mod :)
Remillion Cross
hai puxtu and others ~
mod req via pm ingame

[General]
*Change the title to Neru, not Kagamine Rin, that's unrankable

*Change Neru in Source to Vocaloid

[LordRaika's 4K NM]
*Kecilkan hitsound jadi 70%

*00:51:400 (51400|2,51585|3) - coba ini http://puu.sh/9p5r6/39729f5953.jpg ga ikutin pitch jadi nampak ganjil imo

*Dari 01:27:511 sampai 01:39:734 - kalau bisa, cuma pakai 1 hitsound aja di setiap waktu, jangan double hitsound, agak bising di telinga x_x

*Dari 02:26:771 sampai 02:35:289 - sama dengan yang diatas

*Audio Preview Time nya ikutin diff lainnya (HD dan SC)

[4K HD]
*Tambahkan lordraika di tags diff ini

*HP ganti jadi 7, OD juga ganti ke 7, sadis banget HD 8 oD 8 diff HD wkwk

*Kecilkan hitsound nya jadi 70%, agak ga enak didenger sih ._.

*00:28:252 (28252|0,28252|2,28252|3) - Ganti Samplesetnya ke Drum, kalau Normal bising banget orz

*01:37:974 - tambahkan circle di 2nd column, coba denger baik2, itu masih ada suara drum hi-hat kecil. Ga apa apa, aman untuk HD

*03:30:104 (210104|0) - matikan hitsound nya, agak berisik soalnya kamu pasang 2 hitsound disitu

*Pattern nya udah bagus kok, cuma kelihatannya agak kurang menarik karena penempatannya banyak yang diulang2, tapi karena lagunya begitu ya apa boleh buat

[Mee's 4k SC]
*Add lordraika in tags

*Change the diff to Mee's 4K SC, not Mee's 4k SC

*Change the hitsound to 70%, not 100%, too loud for me

*00:07:789 (7789|0) - i think, this circle is not recommended to place in here, delete

*00:26:863 (26863|1) - delete this circle, unnecessary notes in here ( i understand, but this pattern isn't match with the song imo )

*00:49:271 (49271|1) - same here, i don't think it's the best choice to add circle in here

*01:09:085 (69085|3) - what is this silder representing for ?

*02:05:845 (125845|2) - don't make too many circle in one time, delete. (also, you didn't put 4 circle to other same part which is similar like this, and that's seems not consistent )

*02:37:141 - add a circle in here, suggestion : at 1st column. please make it same with other ( 02:37:511 (157511|2,157511|1,157511|3) - 02:37:882 (157882|0,157882|1,157882|2) - 02:38:252 (158252|2,158252|1,158252|3) - )

*Just a reminder note : please don't make so many circle at a time just for make it more diffcult, that's not mean i want to change your pattern style, so it's up to you :)

good luck!
Note : btw gimana dengan diff lainnya ?
Topic Starter
puxtu

Remillion Cross wrote:

[General]
*Change the title to Neru, not Kagamine Rin, that's unrankable

*Change Neru in Source to Vocaloid
bukannya sama aja bang?

Remillion Cross wrote:

[4K HD]
*Tambahkan lordraika di tags diff ini

*HP ganti jadi 7, OD juga ganti ke 7, sadis banget HD 8 oD 8 diff HD wkwk

*Kecilkan hitsound nya jadi 70%, agak ga enak didenger sih ._.

*00:28:252 (28252|0,28252|2,28252|3) - Ganti Samplesetnya ke Drum, kalau Normal bising banget orz

*01:37:974 - tambahkan circle di 2nd column, coba denger baik2, itu masih ada suara drum hi-hat kecil. Ga apa apa, aman untuk HD

*03:30:104 (210104|0) - matikan hitsound nya, agak berisik soalnya kamu pasang 2 hitsound disitu
done.

Remillion Cross wrote:

*Pattern nya udah bagus kok, cuma kelihatannya agak kurang menarik karena penempatannya banyak yang diulang2, tapi karena lagunya begitu ya apa boleh buat
lel apa boleh buat, terima aja apa adanya bang~

Remillion Cross wrote:

Note : btw gimana dengan diff lainnya ?
masih kurang MX
bilqiscutee
Take my star for my pe'a kuadrat lololol :P
And good luck ;)
Remillion Cross

puxtu wrote:

Remillion Cross wrote:

[General]
*Change the title to Neru, not Kagamine Rin, that's unrankable

*Change Neru in Source to Vocaloid
bukannya sama aja bang?
Sekarang sistem rankingnya beda sama dulu, kalau dulu masih diperbolehkan buat title dengan nama vocaloidnya. Kalau sekarang, titlenya itu mesti composernya, maka saya bilang harusnya Neru, sourcenya Vocaloid. Kagamine Rin nya taruh di tags
Topic Starter
puxtu

bilqiscutee wrote:

Take my star for my pe'a kuadrat lololol :P
And good luck ;)
thanks pe :*

Remillion Cross wrote:

puxtu wrote:

bukannya sama aja bang?
Sekarang sistem rankingnya beda sama dulu, kalau dulu masih diperbolehkan buat title dengan nama vocaloidnya. Kalau sekarang, titlenya itu mesti composernya, maka saya bilang harusnya Neru, sourcenya Vocaloid. Kagamine Rin nya taruh di tags
itu kalo gw ganti orang orang harus dl ulang gk?
Remillion Cross
kalau ganti title atau artist pastinya DL ulang lagi -,- palingan minimal diff nya di dl satu2 kalau ga mau download beatmapnya

jangan kudosu yg ini btw
bilqiscutee

puxtu wrote:

bilqiscutee wrote:

Take my star for my pe'a kuadrat lololol :P
And good luck ;)
thanks pe :*
ih parah emotnya -_-
Topic Starter
puxtu

bilqiscutee wrote:

puxtu wrote:

thanks pe :*
ih parah emotnya -_-
:*:*:*:*:*:*:*:*
Topic Starter
puxtu

Remillion Cross wrote:

jangan kudosu yg ini btw
ok
bilqiscutee

puxtu wrote:

bilqiscutee wrote:

thanks pe :*
ih parah emotnya -_-
:*:*:*:*:*:*:*:*
lu sakit? -_- apus pea
Topic Starter
puxtu

bilqiscutee wrote:

lu sakit? -_- apus pea
kalo gw ga mau gimana?
LordRaika
u must called a BAT to denied those kudosu~

anyway

Remillion Cross wrote:

hai puxtu and others ~
osu~

[LordRaika's 4K NM]
*Kecilkan hitsound jadi 70%
oke, udah sih pas w ada update GD nya, tapi yg 100% tu sengaja soalny g ad double note or HS
focusnya mau besarin suara dari "Hat" biar jelas (yg hitnormal)


*00:51:400 (51400|2,51585|3) - coba ini http://puu.sh/9p5r6/39729f5953.jpg ga ikutin pitch jadi nampak ganjil imo
key

*Dari 01:27:511 sampai 01:39:734 - kalau bisa, cuma pakai 1 hitsound aja di setiap waktu, jangan double hitsound, agak bising di telinga x_x
*Dari 02:26:771 sampai 02:35:289 - sama dengan yang diatas
key~

*Audio Preview Time nya ikutin diff lainnya (HD dan SC)
ini ni HARUSnya sama, kok bs beda X_X , tny creatornya XD
NaxelCL
Hi o/ , from CyberRevo modding team : t/211443


[General]

Delete the ''4K'' in the name of diffs , isn't neccesary , because is a chart of 4K.


[4K HD]
*00:05:104 - change to LN , end at the white line~ more good to play.
*00:18:993 - move to 2 ~ more confortable.
*00:24:919 - move to 1 ~ ^^
*00:28:252 - delete the note in 3 ~ not a loud sound~
*00:34:178 (34178|2) - delete ~ not need
*00:38:900 (38900|1) - move to 4 ~ more good pattern
*00:38:993 - suggestion : https://osu.ppy.sh/ss/1712670 ~more confortable to play
*00:40:104 - add note in 4 ~ loud sound , and this is the entrance of the new part of the song , need really this note
*01:27:511 - change the note in 3 to LN end at ~ 01:27:882 ~ good pattern.
*01:39:734 - delete the note in 2 ~ not need and more confortable to play~
*01:47:882 - CTRL+G , in these notes~ the pattern of the after play~
*02:14:919 - suggestion : https://osu.ppy.sh/ss/1712685 ~ more good to used this LN , for the concentration of the core.

Others are fine~


Good Luck! , the other diffs like it ~ go to shoot star~
show more
Please sign in to reply.

New reply