forum

Ile najwięcej wyciągnąłeś bonusu na jednym spinnie

posted
Total Posts
18
Topic Starter
Koryo
Prosty temat...
Mówisz: Piosenka, diff, ilość k bonusu, jaka prędkość ew.

Mi się dzisiaj udało pobić swój rek. w Green Day - Holiday diff easy 29k wyciągnąłem prędk. ok. 290-310 ;D
twupack
Naruto (Akeboshi - Wind) 25k, ale nie pamiętam jak szybko kręciłem (pewnie coś koło 300, bo moc się nie zmienia, ale zależy od spina)
Swistak
Ievan Polkka [Spinner madness!] jakieś 80kilka tysiecy xp.
Swistak
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
twupack
Hehe, całkowicie zapomniałem o tej mapce... ale w niej się kręci tylko korbą przez minutę, co nie? 8-) Zagrałem se w to ze 3 razy i po 70tysi wyciągałem, ale to raczej podchodzi pod trening, tak moim zdaniem.
niedz
Ievan Polkka [Spinner madness!]
137 k
średnio 414 czegoś/m D:<
fartownik
Ievan Polkka [Spinner madness!]
144k, srednio napewno cos ponad 400 :P
Ryohan
Do 150k spokojnie się da ujechać (kręcę 440+ xD)
SteRRuM
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Swistak
Matko Boska...
Bonusu, czy wyniku? Ja zawsze kręciłem jak ostatnia ciota, ostatnio coś trochę lepiej zacząłem, ale od was to mnie nadal przepaść dzieli...
SteRRuM

Swistak wrote:

Matko Boska...
Bonusu, czy wyniku? Ja zawsze kręciłem jak ostatnia ciota, ostatnio coś trochę lepiej zacząłem, ale od was to mnie nadal przepaść dzieli...
Szkoła niszczy ludzi :<
Teraz to jest cud jak mam prędkość na spinie +400...
A kiedyś ~474 to jakoś jeszcze szło
Kxz666
Ryohan
Heh zanim znerfowali spinnery, to wyciągałem 1200+ gdzie animacja się jebała xD To był wtedy spin~~!
SteRRuM
Swistak
Jakie 1200?...
Nie pamiętam, aby ktoś wyciągał więcej niż 1000...
Ryohan
Non normalnie xD spokojnie dawało radę ale wtedy się jakby zacinało to kółko... ja pamiętam wtedy wystarczyło machać mychą lewo/prawo a nie kółka robić xD
Swistak
A co, mechanika kręcenia się zmieniła oO...
Ja nic takiego nie zauważyłem xp.
Lef
Miliard. Na klatę. Bez pomocników.
Please sign in to reply.

New reply