forum

Jak radzić sobie ze stresem :C?

posted
Total Posts
7
Topic Starter
QuarioX
Chciałbym się was spytać, jak radzicie sobie ze stresem, jestem typem osoby, która nagle potrafi się tak zestresować, że ślepnę, dostaje paraliżu ręki i trzęsę się jak wibrator (*c*)
Nie byłoby problemu, gdyby nie fakt, że przez to powstają kwiatki tego typu:

Ukami
Cóż najlepszym sposobem na stres jest nie włączanie emocji podczas gry. Oczywiście jest to bardzo trudne jednak jest to chyba jedyne skuteczne działanie. Ja ataki stresu mam rzadko na szczęście więc nie muszę szukać sposobu na pozbycie się go, jednak kiedy już takowy atak najdzie, to biada (chociaż czasem nawet on nie potrafi przerwać mi fc). Inną sprawą jest stres kiedy ktoś mnie ogląda. Do tego trzeba się przyzwyczaić, nie ma lepszego rozwiązania. No, chyba, że wyłączy się listę to wtedy mamy to z głowy.
Topic Starter
QuarioX
Lista zawsze wyłączona.
fartownik
Zajaraj sobie.

A tak serio to nie koncentruj się tak na grze. Stres pojawia się, gdy zbytnio przejmujesz się tym co możesz za chwilę zrobić. Wyobrażasz sobie jaki to zajebisty record zaraz odjebiesz i tym samym dekoncentrujesz się i myślisz: "co będzie jak zaraz spierdolę?". Otóż nic, spierdolisz. Jeśli coś stanie się dla Ciebie osiągalne i będzie codziennością to nie będziesz się tym stresował, dlatego musisz po prostu "nie dbać" o to co robisz w danej chwili, tak jakbyś nie miał nic do stracenia.
cyngiel
Radzenie sobie ze stresem jest dla słabych. Trzęsąca się ręka nie będąca w stanie utrzymać pena zawsze na propsie.
AmaiHachimitsu
Nie mow sobie, ze zara bedzie trudny part, zaraz spierdolisz itp.

Moj mozg jest zbyt leniwy do tego, ale z reguly mnie pomagalo myslenie sobie "Jest dobrze, jeszcze troche i bede zwyciezca"
Barciok
Ja jak zaczynam myśleć "omg ale jestem zajebisty - zaraz zjebie", każe sobie w myślach zamknąć pysk (działa)
Please sign in to reply.

New reply