forum

Wymiana switchy

posted
Total Posts
5
Topic Starter
Barciok
Siemano,

mam Qucikfire'a TK Red i zastanawiałem się, czy można sobie dokupić inny rodzaj switchy (np. 2 bluesy) i je podmienić. Ktoś to robił i ma jakieś rady?
Oprócz rad typu: "nie rób bo popsujesz" :3
CuteCurry
Jeżeli nie masz wiedzy to się do tego nie zabieraj. Jeżeli masz umiejętności: 2,50 euro na ebayu powinien kosztować jeden switch.

Mój zalman został zmodyfikowany tak przez Juzefa. Napisz do niego, jak jeździsz na konwenty to za drobną opłatą pewnie będzie w stanie Ci to załatwić.
zzqWilliam
Też bym chętnie zrobił ale nie jeżdżę na konwenty. A masz wogle jakieś doświadczenie z choćby najprostszą elektroniką? Lutowałeś kiedyś coś i nie spierdoliłeś za pierwszym podejściem?
Topic Starter
Barciok
Lutuję od dawien dawna xD. Powiedzmy, że się znam. Dzięki spi, napiszę do niego.
zzqWilliam
Jak uważasz że się znasz to rób co chcesz, jedyna przeszkoda w takim wypadku dla Ciebie to finanse aczkolwiek jaki spi powiedział switche nie są aż tak drogie ;) Jeżeli od "dawien dawna" masz na myśli jakieś 7 lat(tak ludzie, mając 8 lat już się tym interesowałem, lutowałem itd. Już wtedy mój ojcuś mnie tym zaraził ;) ) to jak teraz dla mnie to nie byłby większy problem to i dla Ciebie nie powinien ;)
Please sign in to reply.

New reply