I've to do it b4 404!!1!!
hiçkimse türk başlığı açmayınca ben girişeyim dedim
hiçkimse türk başlığı açmayınca ben girişeyim dedim
Ayvan senin yediyüz tane postun var zaten görmemişlik niye yapıyon ;~;UnderminE wrote:
Olum biz burda paso muhabbet edip post falan kasak bence asdfasdfads
LOLWUT ben bile bile sevgili yapmıyorum kendime kızım sıkılıyorum diyorum kıza ayrılalım diye WTF oluyor kalıyor .. İmajım lekeleniyor sonra .. Ne yapimNishiji wrote:
LAAAN BUGÜN SEVGİLİLE GÜNÜ AMK YAAA ;~;
AMK GUGUL ÇOK KÖTÜSÜN ÜHÜHÜHÜ nerelereee gideyiim, ;___; GÜNÜBİRLİK SEVGİLİ Mİ BULSAM NAPSAM JSDFDHSKFDHSFÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Ayrıca Sinan, olm bişe dicem, sorry ama sen de forever alone'sin yani. Bil diye.
Nishiji wrote:
Dilek duydun mu.MachShoot wrote:
LOLWUT ben bile bile sevgili yapmıyorum kendime kızım sıkılıyorum diyorum kıza ayrılalım diye WTF oluyor kalıyor .. İmajım lekeleniyor sonra .. Ne yapim
Sinan cevabım kutunun içinde:
Sevebiliceğim birisini, birlikte olunca beni sıkmıcak birisini. (:UnderminE wrote:
Nası bi şey istiyosun ki sen?
burada layk yok ama böyle postu aynen koydun mu "i agree" oluyo. Aynen canms._Reiko_ wrote:
adam multi player osu oynayabilecek birini arıyo
diyecek bişey bulamadım lanUnderminE wrote:
Postunu koyup This. diycen olum. Bizzat forum sözlüğünden araştırdım sdfsdf
edit: 3. sayfayı da yaptık gençler
edit2: 31. POSTU ATTIM BEYLER SIÇTINIZ
UnderminE wrote:
Double post yapma olum. Ayrıca şunları spoiler içine koyun lan çok sikik durdu böyle sdfdsf
Bide bu "bi bitmediniz amk" nerdendi ya lan hatırlıyom bi filmin başındaydı da <_>
_Reiko_ wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=6tf24R1FRh0
Olum bizde eskiden kablolu varken canım sıkılnıca EuroSport izlerdim ben. Baya çeşitli sporları takip ediyom yani v_vNishiji wrote:
Dilek her şey bir kenara, adamı nerden tanıyon lan. Sırp mırp diyo gören de 7/24 eurosport izliyosun sancak.
Tam evlenmelik diyosun yani. Sorry, _Reiko_ , ben evleniyorum TT ^ TTUnderminE wrote:
Olum bizde eskiden kablolu varken canım sıkılnıca EuroSport izlerdim ben. Baya çeşitli sporları takip ediyom yani v_v
De, Ntv Spor'da falan da var bunun haberleri, son 2 senedir anasını sikiyo Nadal'la Federer'in, ben uyuz oluyom ama çok da yakışıklı eğlenceli atletik götsdfs
;______;Nishiji wrote:
Tam evlenmelik diyosun yani. Sorry, _Reiko_ , ben evleniyorum TT ^ TTUnderminE wrote:
Olum bizde eskiden kablolu varken canım sıkılnıca EuroSport izlerdim ben. Baya çeşitli sporları takip ediyom yani v_v
De, Ntv Spor'da falan da var bunun haberleri, son 2 senedir anasını sikiyo Nadal'la Federer'in, ben uyuz oluyom ama çok da yakışıklı eğlenceli atletik götsdfs