ohayo miau
WitamCzekoMisiek wrote:
![]()
Witam ciebie z otwartymi ramionami, chodź tu do mnie. : D
aha.kotomi285 wrote:
szy szy kici kici~~~Hi Hi
Już wiemy skąd przychodzą te wszystkie nooby. ; ) Witaj Noobie~! : DCiunek wrote:
Siema, jestem noobem z Ostrołęki
A sam jesteś noobem ^^CzekoMisiek wrote:
Już wiemy skąd przychodzą te wszystkie nooby. ; ) Witaj Noobie~! : D
Wiem że zaraz będzie że jestem noobem, ale co to kurwa znaczy?kotomi285 wrote:
szy szy kici kici~~~Hi Hi

Mam na imie Tomek mam 18 lat. W osu gram od 3 tyg i jak narazie jestem nop
miło mi was wszystkich poznac ~rawl !+5 do zajebistości na start za avek z luffim.raziK wrote:
Siemka allMam na imie Tomek mam 18 lat. W osu gram od 3 tyg i jak narazie jestem nop
miło mi was wszystkich poznac ~rawl !
raziK wrote:
W osu gram od 3 tyg
Maxował level :3Galkan92 wrote:
To co robiłeś przez ten czas? ;p

Mam na imię Adam ,mam 19 lat i lubię grać w Osu! Czasami grywam w MW2 i Diablo2 LoD ,często oglądam anime ale ogólnie gram. Nienawidzę wstawać przed 10 a cholera muszę
. No to tyle chyba wystarczy 
Hi. mam podobnieSyriusz15 wrote:
... jak mam tylko 3 minuty wolnego to i tak nie zdążę zrobić nic innego niż pograć w Osu!

Witam!dozzer wrote:
Witam wszystkich!Mam na imię Adam ,mam 19 lat i lubię grać w Osu! Czasami grywam w MW2 i Diablo2 LoD ,często oglądam anime ale ogólnie gram. Nienawidzę wstawać przed 10 a cholera muszę

Hehe wiem ze mw2 jest kiepskieAkiEvans wrote:
Witam!dozzer wrote:
Witam wszystkich!Mam na imię Adam ,mam 19 lat i lubię grać w Osu! Czasami grywam w MW2 i Diablo2 LoD ,często oglądam anime ale ogólnie gram. Nienawidzę wstawać przed 10 a cholera muszę
MW2- duży minus
D2 LoD duży PLus
grywasz coś online czy off?
ale znośne jak się gra dosyć rzadko i z kolegami.
Pozdrawiam 

Oj już widzę tą reakcje Lefka x3T4T4NK4 wrote:
Oprócz Osu gram sobie w Cabal Online
Nazywam się Rafał, lat prawie 17, maniaczę w osu! od.. tutaj niewyraznie napisane, podejrzewam że od dwóch lat (?).. Ze względu na moją upartą, ścinającą się myszkę, musiałem się przerzucić rok temu na Taiko, dlategoż to właśnie na tym trybie popisuje się swoimi umiejętnościami;). Lubię sobie zdrowo pograć od rana do pózna w nocy, czyli do północy, w Tibię.. A nie, przepraszam - to jest wykreślone
. w Life for Speed, HoMM III / V, SC I BW / SC II, DII LOD, i.. i w dużo innych gier.
nie wiem kim jesteś ale już mnie wkurwiasz ;dYesImEnvy wrote:
Witam, jestem Envy i jestem alkoholikiem :F (Normalnie to Mateusz i mam 17 lat :F)
Pochodzę z miasta black metalu w którym podpala się kościoły :F
Jak nie mamy co robić to idziemy z Ulrichem do lasu i nagrywamy black metalowy teledysk w którym zamiast perkusji napierdalamy kijami po kłodach :F
Po godzinach gram w cs (jak mam dobry ping, bo dzieci neo u nas przeciążają sieć :F) a gdy jestem najebany to mi lepiej idzie bo widzę ludzi przez sufit :F
W osu gram od... nie wiem. Wiem tyle, że jestem coraz lepszy :F. Więm jeszcze, że nadużywam emotikonu " :F " :F
Lubię też wąchać księżyc przez słomkę od wódki :F
To tyle o mnie
Już lubię te emotki. ♥

Keita wrote:
KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
........
.....
...
Witaj! :p

+1Ryohan wrote:
Aj poszukaj postów na forum itp. to jest taka gierka słowna sugerująca twoją przyszłą rolę w naszej społeczności, ale nic nie jest jeszcze przesądzone xD

Nie strasz jej :-DPandemoniusz wrote:
Witaj Kasu-chan, patrząc na Twój wiek, wydaje mi się, że będziesz miała wzięcie u męskiej części społeczności osu!.

)>12 LATKasu-chan wrote:
Siemka wszystkim!
Jestem Ewa, mam 12 lat, w osu! gram od 2 dni lol)

) Lubie tysz szczelanki ;3Raczej Weebooszczyzną.sakarjii wrote:
Yo Minna! ( pozwolicie, że posłuże się troszkę Nipponszczyzna ?? :3 )
Watashi-wa Sakarji des~~ Pochodzę z Łodzi. Do osy wtargnołem przez mojego Senpai :] Jestem najzwyklejszym Otaku ( dzień bez anime dniem straconym) Lubie tysz szczelanki ;3
supTachichan wrote:
Ohayo. Jestem Tachi. Hm... Uwielbiam gry wymagające umiejętności gracza a nie jego "set'u". Czyli gry typu "OSU!", "Hatsune Miku: Project Diva", "Monster Hunter", I oczywiście "Touhou" (IMO to najlepsza gra na świecie). Mam 16 lat, we wrześniu będzie 17. Tak, jestem z spod znaku Panny, ale jakoś mi to wisi. Zazwyczaj gram w OSU, jak dziewczyna jest zajęta nauką czy czymś innym lub gdy mi się nudzi jak siedzę w domu. Jestem typem człowieka "perfekcjonisty", czyli mam bzika na punkcie bycia najlepszym. Mieszkam w Kielcach, chodzę do Zespołu Szkół Informatycznych (Technikum nr 7). Często jeżdżę po konwentach mangowych, czyli jestem Mangozjebem. xD Ulubiona piosenka - Think Of You (przeróbka Bad Apple!). See'ya.
I mało który z nich (albo i żaden) pójdzie na grafikę i będzie robił takie skiny jak Ty ;pMLGnom wrote:
Coraz więcej nam się tutaj "techników informatyków" pojawia. :3