forum

Keypad önerisi

posted
Total Posts
6
Topic Starter
Luvacc
Selamlar,keypad almayı düşünüyorum. Öneriniz, fikriniz ve görüşlerinize açığım. Bütçem 500-700tl arası.
Şimdiden teşekkürler.
Zeus-
Mevcut bütçenle keypad almaktansa klavye almak daha mantıklı.
Topic Starter
Luvacc
Aslında onu da düşündüm ama benim bütçeme uygun klaveyeler kalitesiz oluyor ayrıca şuan kullandığım klavyede çoğu tuş sert basmaktan algılamamaya başladı.
Sixoue
Bu konuyu ben de açmak istiyordum, bulduğum bir iki tane var en çok bunlar alınmış ve beğenilmiş sanırsam ve aliexpress harici düzgün getiren yok en fazla 2-3 haftada gelir maalesef linkleri bırakayım

Topic Starter
Luvacc

Sixoue wrote:

Bu konuyu ben de açmak istiyordum, bulduğum bir iki tane var en çok bunlar alınmış ve beğenilmiş sanırsam ve aliexpress harici düzgün getiren yok en fazla 2-3 haftada gelir maalesef linkleri bırakayım

yanıtın için çok teşekkür ederim<3
Sixoue

Luvacc wrote:

Sixoue wrote:

yanıtın için çok teşekkür ederim<3

önemli değil :D ben en baştakini dün satın aldım gelince nasıl olduğunu da söylerim 70 lira vergi alıyorlar ne yazık ki ama sorun olacağını sanmıyorum tahmini süre 1,5 hafta yazıyor ama o 2 haftada gelir o zaman nasıl olduğunu yazarım :>
Please sign in to reply.

New reply