forum

tablet i jego opcje w osu

posted
Total Posts
6
Topic Starter
ILoveStreams
ohayo! Mam taki problem że niedawno zakupiłem sobie tablet wacom bamboo i nie mam pojęcia jak go ustawić pod osu czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak mam go ustawić i co zmienić w opcjach osu?

Po drugie czasami skacze mi kursor np w bok i nie wiem z jakiego to powodu ktoś pomoże? :)
Marcin
Ustaw sensitivity na 1,0x jeżeli zmieniłeś/aś. Reszte czekam na opinie tabletowcow bo nigdy nie mialem tabletu :/
Dess1210
Jak kiedyś korzystałam z tabletu. Jeśli jest już zainstalowane oprogramowanie na komputerze, wystarczy wejść w Osu! -> Sterowanie -> zaznaczyć "Wymuś obsługę Tablet PC". Bynajmniej (przynajmniej...czepiajcie się dalej) jak dobrze pamiętam to tylko tyle było potrzebne do szczęścia.
CuteCurry
Do problemów z tabletami istnieje osobny temat: t/87183

DaraX wrote:

Bynajmniej jak dobrze pamiętam to tylko tyle było potrzebne do szczęścia.
Nie chodziło Ci przypadkiem o "przynajmniej"?
Marcin

spi wrote:

Do problemów z tabletami istnieje osobny temat: t/87183
Ja tam widze rekomendacje
???
CuteCurry

Galkan wrote:

Od jakiegoś czasu na forum pojawiają się kolejne tematy o tabletach, jak widać ludziom nie chce dokładnie się przeczesywać forum.
Niniejszym, przyklejam ten temat, a każdy następny będę zamykać, by uniknąć więcej problemów.
Na mój rozum tamten temat jest tematem zbiorczym o tabletach i tam powinien zostać wpisany post typu tego, który otworzył ten temat. :-)

Galkan edit: I niech tak będzie
Please sign in to reply.

New reply