forum

Przejrzysty skin

posted
Total Posts
9
Topic Starter
Tay
Siema, szukałem forum, ale nie znalazłem takiego tematu (być może nie umiem szukać :< ). W każdym razie poleciłby mi ktoś jakiś przejrzysty skin do osu? Póki co gram na standardowym i nie narzekam specjalnie, ale wyczytałem, że są lepsze od niego.
AmaiHachimitsu
t/87675&start=0

Skiny pro graczy, które w większości są mega przejrzyste.
Topic Starter
Tay
Dzięki wielkie, już obczajam.
Lucid Astray
Przejrzysty jak przejrzysty, każdy gra na czym mu wygodnie a pojęcie przejrzystości jest względne (głębia wypowiedzi ftw).
Polecam przejrzeć skiny tych topowych topowych (Niko, lewa, Cokkiezi, rrtyui itd) i zlepić sobie własny który dla Ciebie na pewno będzie najlepszy.

Ano i warto też wspomnieć o hitsoundach - krótkie i wyraźne są najlepsze. Choć to dla niektórych też może być różnie.

Ja na przykład mam hitcircle lewy, overlaye rrtyui'ego, followpointy Niko, mix hitsoundów ciastka, WWW i Niko, no i kursor WW.
Tidek
Przejrzysty skin:
- obramowanie kółek które ułatwia czytanie na hiddenie
- wyłączenie 300 (najważniejsze, większości tylko to wystarczy)
- mały kursor
- ewentualna zmiana slider balla

Nie trzeba bawić się w żadne kukjezi czy rytui skiny lol.
Lucid Astray

Tidek wrote:

Przejrzysty skin:
- obramowanie kółek które ułatwia czytanie na hiddenie
- wyłączenie 300 (najważniejsze, większości tylko to wystarczy)
- mały kursor
- ewentualna zmiana slider balla

Nie trzeba bawić się w żadne kukjezi czy rytui skiny lol.

HITSOUNDY.

Co do kursora to zależy od gracza - niektórzy grają na dużym inni na małym - nie narzucaj mu od razu małego.
A bawić się? Tidek, napisałem co mam od kogo tylko dlatego żeby pokazać mu, że "przejrzysty skin" najlepiej sobie samemu skleić.
CuteCurry
Jak kupisz tablet to każdy skin będzie przejrzysty.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lucid Astray

spi wrote:

Jak kupisz tablet to każdy skin będzie przejrzysty.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tamako Lumisade
Apricot ma przejrzystego skina imho. Sam go używam po mojej małej przeróbce i doklejce kilku elementów z innych skinów.
Please sign in to reply.

New reply