Etkinlik yeniden tasarlandı, her rank düzeyindeki oyunculara göre beatmapler seçilecek.JustBurak wrote:
mapler zor
:kucukediz: değiştirildi!YoruNoKen wrote:
osu!sup yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında yakında
Teşekkürler!Zeruma wrote:
Elinize sağlık
pepelaugh troll map ekleme anı (Bu mappool ilk mappoolum Cookie öğretiyor nasıl yapacağımı şimdi. İlerideki haftalar daha güzel olacak!)Xlyana wrote:
utopia zor bu arada
Yapılabilir! Balance içeren mania mappoolu yapılabilir mi bilmiyorum fakat forum postunda discordum var. Oradan ulaşabilirsin.Plox wrote:
Güzel etkinlik, mania için yapılması da güzel olur. Eğer yapılacaksa yardımcı olabilirim.
ScoreV2 ile o eşitlik az da olsa sağlanabiliyor, map pool diğer maniacı arkadaşların da eşliğinde ayarlanabilir.NotConsistent wrote:
Yapılabilir! Balance içeren mania mappoolu yapılabilir mi bilmiyorum fakat forum postunda discordum var. Oradan ulaşabilirsin.Plox wrote:
Güzel etkinlik, mania için yapılması da güzel olur. Eğer yapılacaksa yardımcı olabilirim.
(smh eski discordummuş şimdiki aeshma#0727 (i see it))