forum

Problem z Dzwiekiem

posted
Total Posts
7
Topic Starter
BuKaJ1234
Witam mam problem z dźwiękiem. Mianowicie kiedy poruszam myszką w menu po tych "przyciskach" oraz podczas gry na sliderach muzyka mi sie przycina, jeśli jednak przestanie nią poruszać to muzyka gra normalnie. Proszę o pomoc jest to dość denerwujące, przesto ze to tak bardzo słychać nie mogę normalnie grac.
AmaiHachimitsu
Czyli to jak by cały komp Ci się lekko przycinał. Nie wiem jakiego skina używasz, ale obecnie domyślny skin potrafi skarcić słabsze maszyny. Więc jakiś lekki skin by mógł pomóc. A tak to nie wiem, pobaw się ustawieniami grafiki. (zwłaszcza, jeśli twój komp nie należy do mocarzy)
Topic Starter
BuKaJ1234
Mam skina Roling girl miałem go również wcześniej, ale tak się nigdy nie działo. Mój komp nie należy do "mocarzy" ale mimo wszystko utrzymywał OSU z wszystkim co można było wiesz te opcje co naprzykład płomień przy kombo pokazuje. Więc to nie wina kompa.
AmaiHachimitsu
Miałem problem z dźwiękiem kiedyś, ale to było podczas zmieniania piosenek, początek preview'u mi skreczował.

Ogólnie co do problemu to, start>uruchom (xp),wyszukaj programy (nowsze OS'y) >wpisz dxdiag i enter> zakładka dźwięki

I pobaw się z przyspieszeniem sprzętowym. Zainstaluj też najnowsze stery.
Topic Starter
BuKaJ1234
Niestety nic nie pomoglo nadal dzwiek scina sie w każdej piosence.:c nie wiem już co robić.
Topic Starter
BuKaJ1234
Ok zadziałało wkońcu po latach pracy wielkie dzięki za pomoc
Advantan
I co było nie tak?

edit

info dla potomnych będzie, więc tłumacz.
Please sign in to reply.

New reply