forum

Jakiej muzy słuchacie?

posted
Total Posts
256
Topic Starter
Brass the Hedgehog
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
SteRRuM
Nom, a jak myślisz >:(
Ryohan
Bu...
Ja slucham głównie rockowej gałęzi:
-System of a Down
-KoRn
-Bad Religion
-The Offspring
-The Killers
-Bloodhound Gang
-Mindless Self Indulgence
-Paramore
-troszku Metallici
-Scatman John
-3oh!3

i tak dalej,a zresztą... macie tu mój profil http://www.lastfm.pl/user/Ryohan
Calom
Ja słucham ... wszystkiego co mi się podoba D: . Od popu , do Power Metalu .
Lef
Lef lubi muzykę taką... mroczną, smutną... przygnębiającą. Taką "piękną". Lubię oczywiście chóry, orkiestrę i inne takie.
Tu macie moją taką skromną playlistę (wczoraj zaczełem dodawać więc dużo tego nie ma):
http://www.imeem.com/seymourlyon/playli ... -playlist/

EDIT:
A SteRRuŚ lubi serek wiejski :< Lef woli mięsko. I pizze.

EDIT2:
Ewentualnie też frytki.

EDIT3:
I lamić w osu... :<
SteRRuM

SeymourLyon wrote:

EDIT:A SteRRuZ lubi serek wiejski :< Lef woli misko. I pizze.

EDIT2:
Ewentualnie te| frytki.

EDIT3:
I lami w osu... :<
:(
Listek_old
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Calom

Listek wrote:

No to ja słucham tego :

Coma - Genialne teksty , świetna muzyka , piękny wokal Roguckiego ...

Więcej na : http://www.lastfm.pl/user/Listek02
No , coma roxi .
Swistak

Ryohan wrote:

Bu...
Ja slucham głównie rockowej gałęzi:
(...)
-Mindless Self Indulgence
(...)
-Scatman John
-3oh!3
Żółwik :D.
Lef
Onoz nikt nie słucha tego co Lef :<
/me puaczen :cry:
Calom

SeymourLyon wrote:

Onoz nikt nie słucha tego co Lef :<
/me puaczen :cry:
Ja słucham D: <tuli> .
iSubaru
Ja różnych słucham rodzajów, generalnie nie mogę zdzierżyć Disco Polo bowiem słowa swoją drogą ale wykonanie często gęsto jest niezbyt miłe dla mojego ucha (w mojej opinii, mogą być osoby, które to lubią, nie będę za to bił :D)
Heavy Metal, w którym tylko wyją, walą po garach itd też nie zdzierżę bo to dla mnie nie muzyka (jak powyżej może są fani tego)
z bardziej całościowych rzeczy to słucham ostatnimi czasy Linkin Park niektóre utwory (ładnie komponują się w AMVki na YouTube) a tak to słucham tego co mi wpadnie w ucho, generalnie jakieś szybkie melodie, mało co lubię z tych "powolnych" ;)
Kubu
Disco Polo rulezz, a ogólnie to jak słucham jakieś inne muzy to dla brechy;P
iSubaru
Skoro lubisz, OK, tak jak wspomniałem dla mnie słowa piosenek Disco Polo to jeszcze przejdą bowiem są niekiedy całkiem dobrze skomponowane, jednak melodia tzn. wykonanie...no już niestety nie każda mi się podoba
KawaiiLily
Japonskie i Pop. :P
iSubaru
O popieram, mam kilka utworów japońskich, z czego z 2-3 mniej więcej rozumiem słuchowo i nieco lepiej jak czytam tekstowo (ano jakiś taki mankament, że słuchowo nie zawsze się wyłapie co tak naprawdę było mówione)
Astar
.
iSubaru
Jak Queen to polecam Abba :) chyba podobny timeline co Queen :)
Ja ostatnio zacząłem szukać nowowści dla mojego ucha i tak np. znalazłem takie cosie:
Jakarta - Superstar
Seether - Simplest Mistake
Disturbed - Down With The Sickness
fartownik
Różnie
michaelzen
J-pop, rock , ogolnie wszytko tylko nie polski hip-hop no z paroma wyjatkami:P
bagnz0r
Cefienna
Soundtracki z gier, cała reszta mojej playlisty to random nagrania usłyszane w przypadkowych sytuacjach, które w jakiś tam sposób się spodobały i zwykle odpadają po paru miesiącach. Dobre OSTy natomiast są tam zaaawsze. ;)
Piku_old_1
Ja ogółem słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho xD Głównie soundtracki z gier i anime, bo mają kiedy mi wpaść w ucho xP Tak to czasem Dragonforce, S.S.H. i takie tam różne xD
niedz
J-music,rave,hardcore,eurobeat,chip,electro,rock,osty z gierców D:

ps.polska muzyka sux D:
Ryohan
O niedzwiedz słucha dobrej muzy :D :D :D A co do tego, że polska muza suxi - masz rację ale są wyjątki :D
iSubaru
Jeśli mowa o Disco-Polo...nie urażając nikogo moim skromnym zdaniem faktycznie co poniektóre utwory o ile słowa mają dosyć dosyć skomponowane, to z muzyką i wykonaniem tego czasem jest makabra
ale to TYLKO moje zdanie, mogą być fani tego typu i nic do nich nie mam, dla każdego coś dobrego
bagnz0r

niedzwiedz1124 wrote:

J-music,rave,hardcore,eurobeat,chip,electro,rock,osty z gierców D:

ps.polska muzyka sux D:
Pogrubione = Fu.
Reszta, hm fajnie. :D
Podkreślenie - Tak, to prawda. :P
niedz
niepodoba ci sie np "Boozehound" ?(rave)
albo muzyka DJ Sharpnela?(hardcore) D:
bagnz0r

niedzwiedz1124 wrote:

niepodoba ci sie np "Boozehound" ?(rave)
albo muzyka DJ Sharpnela?(hardcore) D:
Jak już powiedziałem nienawidzę muzyki elektronicznej. ;S
WarVor
Ja tam lubię elektroniczną ... ale rave nie powala akurat >_>
Bass
Basshunter <3, oraz JPOP
NikumiKyon
Jpop Jrock
Lef
Little Kitty Mine Mine~ :3
WubWoofWolf
Haru - You
Topic Starter
Brass the Hedgehog
Topic Starter
Brass the Hedgehog

sarubia wrote:

A ja też słucham mongolskiego łibu syfu, chociaz pewnie i tak połowy wykonawców nie rozpoznali byście. Mój gust > Wasz Gust, łimbuski :************* . Zostawiam lans.fm http://www.last.fm/user/nowociota
Tak to wygląda, jakbyś w ogóle innych gustów nie szanował. Równie dobrze mogę powiedzieć, że Mój gust > twój gust, i co? :f
Ryohan

sarubia wrote:

Brass the Hedgehog wrote:

Równie dobrze mogę powiedzieć, że Mój gust > twój gust, i co? :f
To byłaby tylko twoja opinia ;). A wasz gust oceniam po tym jakie piosenki są tu mapowane.
Gra grą, ale moim zdaniem trudno zmapować muzykę jaką lubię akurat ja, no i lepiej nie uogólniać nikogo bo nie jesteś chyba takim znawcą by po paru postach poznać czyjeś gusta. Więc skończ :D
SteRRuM
Nie chce sie zbytnio przechwalać, ale większość się ze mną zgodzi że całkiem dobrze umiem mapić, ale jak song ma słowa to od razu padam xD
Piku_old_1
A ja za to chce więcej map Daft Punk D: Tam dużo słów nie ma xD
Uzriel
Hato92
JA słucham jmusic ogólnie. Sporatycznie innej muzyki. NAjcześciej to opy i endy z anime :D OD jakiegoś czasu jestem fanem Ayi Matsuury.
niedz
AMANE ROX :<
Elvan_old
Ja słucham przede wszystkim dobry rock (podchodzący pod metal? xD), np. Disturbed czy SoaD. A poza tym reggae (EastWestRockers, Vavamuffin, GrubSon, RasLuta).

Akurat reggae bardzo trudno wg. mnie zmapować, kumpel się tego podjął (Vavamuffin - Bless) i nie wiadomo co z tego wyjdzie i czy cokolwiek z tego wyjdzie xD
Cream_old
Co ja słucham? Głównie rock i czasem pop się trafi. M.in. Linkin Park, Simple Plan, Paramore, Lady Zgaga, Green Day, Sum 41, All Time Low, Hey Monday, Pink, Coldplay, RHCP, Flyleaf, Falll Out Boy... oj dużo tego jeszcze ;d
twupack
Łooo, temat rzeka, obecnie, z tego co słucham, to:

- The Offspring,
- Prodigy,
- Bloodhound Gang,
- Viva La Bands,
- Miku Hatsune (vocaloid roxxx :twisted: )
- Mindless Self Indulgence,
- Maximum the Hormone,
- Asian Kung-Fu Generation,
- Sonata Arctica,
- Rhapsody,
- No i przede wszystkim piosenki z radia (taka dola człowieka podróżującego samochodem bez CD-playera)

z pojedynczych piosenek:
Don't Say Lazy 0_o (faza) i Silver Forest - U.N. Owen was her...? (znana chyba wszystkim nuta, z tym że z wokalem)
Swistak

twupack wrote:

- Mindless Self Indulgence,
Hehe, kolejny do kolekcji ;].
klusia115
bagnz0r
jrock, jpop, classic rock, heavy metal (british heavy metal) etc.
http://www.last.fm/user/English_Guy
Engel1996
KOTOKO,Kawada Mami,Basshunter...różnie
Kiedyś słuchałam Disco Pola xD
Już za bardzo nie słucham japońskich :D ostatnio mi się spodobały różne piosenki zespołu "Metallica"
K o t o m i
show more
Please sign in to reply.

New reply