forum

[STREAMING ABILITY]

posted
Total Posts
6
Topic Starter
Mio_96
Potrzebna jest mi wiedza by posiąść specjalną umiejętność STREAMOWANIA bo nie umiem xD
Jakies rady ? poradnik ? gdzie szukać tejżej wiedzy ?

~Zielono mi...

zdażają się takie mapy w które nie daję rady bo streamować nie umiem.. (a jakby ten stream wyciąć to dałoby radę XD)

-Teee no , ja tak zazwyczaj nie piszę , przepraszam za takie niesprecyzowanie , jednak myślę że będziecie wiedzieć o co mi chodzi...

Jakby co - to nie moje pismo
Marcin
A kto to pisał..?
Inb4 tylko i wyłacznie praktyka
Tidek
Szybkość, rytm i stamina, techniki nie ma, chyba że chodzi o sterowanie to głównie ludzie używają z/x, reszta używa tap/x ale większość z takich osób spamuje na pałę by fc na >250bpm mieć (jebać acc), są też hardcory co streamują mouse only (shizuru lol).
DeletedUser_613592
z
AmaiHachimitsu
Selekcja map, ćwiczenia na palce, rozgrzewka przed grą (rozciąganie), rozgrzewka "w grze" (tu też selekcja map), dobra klawiatura, rodzice Azjaci (biologiczni), kaloryfer/inne źródło ciepła w pobliżu kompa. Wszystkie te rzeczy będą potrzebne, ale dopiero po tym gdy ogarnie się grę, tj. rytmikę i celność. Streamowanie randomowe na 40% to nie streamowanie.

Zapomniałem dodać, ustawienie dłoni przy klawie/myszy. Może zdziałać cuda.
mauserek
Może gówno wiem o Osu Standard ale postaram się pomóc. Najlepiej by ci nic nie rozpraszało. Powinieneś mieć jak najwięcej miejsca, byś mógł się skupić.
Please sign in to reply.

New reply