forum

Map Istegi

posted
Total Posts
4
Topic Starter
DrRelax
Arkadaşlar aranızda iyi map yapabilen varsa Contra - Kibiri yapabilir misiniz? Oynaması baya zevkli olur gibi duruyor.
Zeus-
Sana naçizane tavsiyem: birinin senin için herhangi bir şarkıyı maplemesini bekleme. Kimsenin umursayacağını sanmıyorum. Şarkıyı çok seviyorsan, güzel bir beatmapi olacağını düşünüyorsan, hayalindeki her neyse biraz uğraşıp kendin ortaya çıkartabilirsin.

Muhtemelen buna cevap olarak düzgün bir beatmapin nasıl yapıldığını bilmediğini söyleyeceksin. Eğer İngilizce biliyorsan forumdaki bu mapping/modding rehberine göz atabilirsin. Bazıları pishifat videolarının da faydalı olduğunu söylüyorlar, izlemeni tavsiye ederim. Tabii iyi bir beatmap oluşturmak zaman alacaktır ancak gerçekten ilgiliysen önünde hiç bir engel yok.
Topic Starter
DrRelax
Öncelikle teşekkür ederim ilgin, alakan için. Şarkıya öyle ayılıp bayılmıyorum. Ritmi şarkı hızı vs. osu nun tarzına gidecek ve "gaza getirecek" bir müzik olduğunu düşündüğüm için böyle bir şey sormuştum. Ayrıca map yapmayı/tasarlamayı/modlamayı inanın çok denedim ama her seferinde elim ayağım birbirine giriyor veya 10 saniye katlanabiliyordum zorluğuna. Yapabilecek becerim olsa hiç duracağımı bile zannetmiyorum. :D (Ayrıca kanal önerisi için teşekkürler, yeniden en azından kendimi biraz daha sıkıp bir şeyler yapmaya çalışacağım.)
-Kanzaki
Beatmap yapma işi gerçekten yorucu ve uzun bir iş olabiliyor bu yüzden zeus un dediği gibi bir kimse istedi diye kimsenin map yapacağını sanmam. Ancak bunu para karşılığı yapan bazı yabancı mapperlar görmüştüm
Please sign in to reply.

New reply