ja ostatnio prawie tylko w taiko mod gram
i w Taiko no Tatsujin:Touch de dokodon na DS
i w Taiko no Tatsujin:Touch de dokodon na DS
niedzwiedz1124 wrote:
vic też tu zajżał,ale raz
a macneda nie widziałem
Łoj, kiedy to było... Już na 355 jestem xDPiku184 wrote:
Ja już dawno nie grałem, zabrałem się porządnie za oglądani One Piece, jak dogonię, może będę grał z powrotem xD
Progress: episode 193/3xx xD
no to chyba nie jestes samSteRRuM wrote:
Ja gram w osu! od 2miesięcy? chyba, ale to mało istotne ... Wyróżniam się ob anime w ogóle nie oglądam :p Kiedyś tylko naruto i pokemony se oglądałem LOL!
No uniedzwiedz1124 wrote:
HAPI NIU JIA!
O co tu kaman bo nie w temacie jestemniedzwiedz1124 wrote:
*pusto*
chciałem usunąć treść tamtego posta,a napisałem go kilka dni temu,więc pozostał mi jedynie EDIT xDSeymourLyon wrote:
O co tu kaman bo nie w temacie jestemniedzwiedz1124 wrote:
*pusto*
*takze olewa kuburaczka* ooo... Lisi... znaczy Lef wita. Potrzebujemy wiecej polskic graczy w osu! Moze jakas reklama?niedzwiedz1124 wrote:
*olewa 1# buraka*o,kolejna dziewczyna w teamie xD
SeymourLyon wrote:
. Ps. pisanie z telefonu still sucks D:
Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacjiAle grałem trochę, za ciężko tu dla mnie zacząć xd Na DSie mi się lepiej w to nawala (jeszcze gdzieś tam jest na YT filmik z przewalonym Samurai Blue na Insane w Moero Nekketsu (czyt. osu! 2) badziewnej jakości).
a co to jakiś zaszczyt?o_OBrass the Hedgehog wrote:
znam naszego polskiego championa osobiście i on sam to może potwierdzić
ktoś gdzieś opisywał jakie mamy tu zwierzaki,tylko niechce mi sie szukać xDCefienna wrote:
Tak tak, witam wszystkie niedźwiedzie, lefki, Pik... acze? I całą resztę zoo. 8D
SeymourLyon wrote:
Po dluzszym zastanowieniu sie ( x>1sek ) postanowilem ze zrobie sobie przerwe od osu (tak tym razem bedzie dluzsza niz 1 dzien...). Dlaczego? Hmm... Troche przez Cabala, troche dlatego ze spedzam na osu za duzo czasu(czesto gralem tak dlugo ze nie szlem do kuchni zeby cos zjesc mimo ze bolal mnie zoladek i zle sie czulem). Ta gra jest genialna i nie ma szans zebym odszedl z niej na dlugi czas. Ale przerwe zrbic trzeba. To naprawde chyba bedzie moja pierwsza przerwa wieksza niz 1 dzienOki w takim razie... 3majcie sie dzieci Lefka niedlugo sie spotkamy ponownie
PS. Raczej nie bedetu przez ten czas zagladal. chyba ze okazyjnie. jakby co jesten ba xfire.
Ahaaa... Ja bym tam wolal nie stolowac sie w toalecie...kuburaczek wrote:
No, czasami do kibelka, coś wszamać^^
Ja zrobiłem trochę kont (x>10) i flaga powinna się wyświetlić po jednym dniu ( najwyżej dwóch).OlafK wrote:
Ej jak mam zrobić żeby mi się bolandzka flaga pokazała
skratch wrote:
kurna, ja o 5 miejsc wskakuje jak załapie z 8 mln.już się boje jak to będzie później ;>
Chłopaki, rozmarzyłem sie...Swistak wrote:
Zarąbiście, zdobyłem dzisiaj 39 mln i się podniosłem o całe 5 miejsc. Wiem, że w przypadku
kuburaczka to by było świetnie, ale ja skoczyłem z 222 na 217 ;P.