Słyszeliście?
Bądźcie ostrożni! Jeśli twoje zwierzę się rozzłości może pożreć twoje epici! ;O
Bądźcie ostrożni! Jeśli twoje zwierzę się rozzłości może pożreć twoje epici! ;O
O co tu kaman bo nie w temacie jestemniedzwiedz1124 wrote:
*pusto*

chciałem usunąć treść tamtego posta,a napisałem go kilka dni temu,więc pozostał mi jedynie EDIT xDSeymourLyon wrote:
O co tu kaman bo nie w temacie jestemniedzwiedz1124 wrote:
*pusto*
Może bym mógł gdybym nie był taki leniwy 

. Gratki
!!
*takze olewa kuburaczka* ooo... Lisi... znaczy Lef wita. Potrzebujemy wiecej polskic graczy w osu! Moze jakas reklama?niedzwiedz1124 wrote:
*olewa 1# buraka*o,kolejna dziewczyna w teamie xD
Aha i co dalej z FAQ? Jak brak chetnych to sam zaczne tlumaczyc chyba (jak nie uruchomi sie moj tryb lef-leń...). Ps. pisanie z telefonu still sucks D:SeymourLyon wrote:
. Ps. pisanie z telefonu still sucks D:
(
Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacjiAle grałem trochę, za ciężko tu dla mnie zacząć xd Na DSie mi się lepiej w to nawala (jeszcze gdzieś tam jest na YT filmik z przewalonym Samurai Blue na Insane w Moero Nekketsu (czyt. osu! 2) badziewnej jakości).
a co to jakiś zaszczyt?o_OBrass the Hedgehog wrote:
znam naszego polskiego championa osobiście i on sam to może potwierdzić
Aha i witam 

ktoś gdzieś opisywał jakie mamy tu zwierzaki,tylko niechce mi sie szukać xDCefienna wrote:
Tak tak, witam wszystkie niedźwiedzie, lefki, Pik... acze? I całą resztę zoo. 8D
Oki w takim razie... 3majcie sie dzieci Lefka niedlugo sie spotkamy ponownie
PS. Raczej nie bedetu przez ten czas zagladal. chyba ze okazyjnie. jakby co jesten ba xfire.SeymourLyon wrote:
Po dluzszym zastanowieniu sie ( x>1sek ) postanowilem ze zrobie sobie przerwe od osu (tak tym razem bedzie dluzsza niz 1 dzien...). Dlaczego? Hmm... Troche przez Cabala, troche dlatego ze spedzam na osu za duzo czasu(czesto gralem tak dlugo ze nie szlem do kuchni zeby cos zjesc mimo ze bolal mnie zoladek i zle sie czulem). Ta gra jest genialna i nie ma szans zebym odszedl z niej na dlugi czas. Ale przerwe zrbic trzeba. To naprawde chyba bedzie moja pierwsza przerwa wieksza niz 1 dzienOki w takim razie... 3majcie sie dzieci Lefka niedlugo sie spotkamy ponownie
PS. Raczej nie bedetu przez ten czas zagladal. chyba ze okazyjnie. jakby co jesten ba xfire.

. Dziwne, że u Ciebie się nie pokazuje.Ahaaa... Ja bym tam wolal nie stolowac sie w toalecie...kuburaczek wrote:
No, czasami do kibelka, coś wszamać^^
*joke* hihihi...Ja zrobiłem trochę kont (x>10) i flaga powinna się wyświetlić po jednym dniu ( najwyżej dwóch).OlafK wrote:
Ej jak mam zrobić żeby mi się bolandzka flaga pokazała
.
?
. Jeszcze trochę do 10 brakuje
.
już się boje jak to będzie później ;>skratch wrote:
kurna, ja o 5 miejsc wskakuje jak załapie z 8 mln.już się boje jak to będzie później ;>
Chłopaki, rozmarzyłem sie...Swistak wrote:
Zarąbiście, zdobyłem dzisiaj 39 mln i się podniosłem o całe 5 miejsc. Wiem, że w przypadku
kuburaczka to by było świetnie, ale ja skoczyłem z 222 na 217 ;P.
Tja... nie szpanuj tak xDkuburaczek wrote:
Chłopaki, rozmarzyłem sie...
.Swistak wrote:
Ale chyba moja dzisiaj najlepsza gra, to 13 miejsce na Amane-Boozehound [Nuts].
. Próbowałem ją potem zrobić na flashu, ale to była kompletna porażka
.I wszyscy zwierzakiniedzwiedz1124 wrote:
7#-white wolf
11#-lef
12#-ja D:
13#-swistak
!Swistak wrote:
Tata już od dawna mi się odgrażał, ze mi to odinstaluje
SteRRuM wrote:
Swistak wrote:
Tata już od dawna mi się odgrażał, ze mi to odinstaluje
skratch wrote:
pwned
.
. Wyobraźcie sobie jak można przykoksić BARUSA of MIKOSU [Tag4] na tablicy dotykowej ^^. Niestety graliśmy tylko w tutoriala, ekran był podzielony na nieregularne paski, które bez przerwy migały i było opóźnienie z 1,5 s xD.Fajnie wiedzieć jak się nazywasz. Łatwiej namierzyć.Swistak wrote:
Karol Szymanowski
1,5m pkt. to moge zdobyć na jednej piosence. Chodziło ci chyba o 1,5mldRyohan wrote:
1,5m pkt.

Jak ktoś poradzi mi co zrobić, żeby to ***** ****** o ** ******** osu! się odpaliło xdRyohan wrote:
Dlatego~~! SZUKAĆ NOWYC|H GRACZy~~!
Ja mogę spróbować recenzję napisać ^^ . Tylko potrzebuje motywacji .Ryohan wrote:
Trzeba gdzieś rozreklamować Osu! ;<
Coś wykminimy i zrobimy Polską kampanię reklamową xP
1. Pytałem - nie odpowiedział.Ryohan wrote:
@Brass
Zapytaj Peppiego, przeinstaluj system i Osu!, sprawdź sterowniki do grafy i czy odpalasz z poziomu administratora... różne mogą być powody.
Brass the Hedgehog wrote:
1. Pytałem - nie odpowiedział. Próbuj o skutkuRyohan wrote:
@Brass
Zapytaj Peppiego, przeinstaluj system i Osu!, sprawdź sterowniki do grafy i czy odpalasz z poziomu administratora... różne mogą być powody.
2. Bagatela - przeinstaluj system. W tym wieku to ja pozwolenia na to potrzebuję.ile ty masz lat 10?
3. Osu już przeinstalowywałem.pewnie nieumiejętnie
4. Sterowniki do grafy... umm, gdzie?Sterowniki ATI, Sterowniki NVIDIA
5. Odpalać z poziomu adma, to odpalam ciągle.Aha D:
A zdjęcie błędu już gdzieś wcześniej pokazywałem.
http://img4.imageshack.us/my.php?image=bond.png Nom nom system jak byś zreinstalował to by było świetnie ale jak nie możesz...
Udam, że nic nie widziałem...niedzwiedz1124 wrote:
^ D:SteRRuM wrote:
ile ty masz lat 10?
ja sie tylko dołączam do pytania D:Brass the Hedgehog wrote:
Udam, że nic nie widziałem...niedzwiedz1124 wrote:
^ D:SteRRuM wrote:
ile ty masz lat 10?
Brass the Hedgehog wrote:
W tym rzecz. Frameworka MAM i nawet jest zainstalowany ;O
.
.
.
. Widzę ze masz ich za dużo, daj jeden xDSwistak wrote:
BTW dzisiaj znowu wygrałem laptopa
Piku184 wrote:
Złe pomysły mu podsuwasz D:niedzwiedz1124 wrote:
<evul> a ja bym je wszystkie posprzedawał</evul>
Ja bym rozdał kolegom z osu xD
Ja bym kupił, a po znajomości to pewnie taniejniedzwiedz1124 wrote:
Piku184 wrote:
Złe pomysły mu podsuwasz D:niedzwiedz1124 wrote:
<evul> a ja bym je wszystkie posprzedawał</evul>
Ja bym rozdał kolegom z osu xD
sprzedał ale rozdał kase kolegom z osu DDD: xD

.
klikam na zmiane w tablet i jeden przycisk na klawiaturze. Ale nie mam zamiaru tego uzywac poza "Play Offline" bo nie chce rozwalic laptopa :< moge dac replaya jak ktos chce
Seriously uważam że to trochę nie fer. Chyba że myszką można tak samo, co nigdy mi nie wychodziło :</me hidesŚwistak wrote:
"A może być mi coś oddał?"
. To chyba jedyny sposób, aby FCnąć Barusę of Mikosu, bo toretycznie można tam zagrać w Tag4
.
.