To na moim userpage'u jest troche stare, zaraz zupdatuje :3ShaggoN wrote:
Mały obszar, jeszcze mniejszy niż mój x3, muszę popróbować. o
To na moim userpage'u jest troche stare, zaraz zupdatuje :3ShaggoN wrote:
Mały obszar, jeszcze mniejszy niż mój x3, muszę popróbować. o
wodziłem wzrokiem za lewitującym kawałkiem seraCzekoMisiek wrote:
Patrz Niedźwiadku : O
Jak ty to zauważyłeś? Nawet tego nie widziałem, a kanapka jest rozdupcona. I jak klubek, patrzyłem bardziej na ten Kubek z herbatą, tak sądze.
niedzwiedz1124 wrote:
wodziłem wzrokiem za lewitującym kawałkiem sera
Niko- wrote:
niedzwiedz1124 wrote:
wodziłem wzrokiem za lewitującym kawałkiem sera
i już mniejsza o robienie szajsu tutaj... tylko urządzanie sobie kafeterii w tematach z grubsza określonych. Odkąd dział 'polish' trafił na główną zyskał większą popularność... ale czy tą chcianą? ;pFerdek Kiepski wrote:
co mie to gówno obchodzi!
once again...MLGnom wrote:
twupack : po to jest Random żeby tutaj pisać o wszelkich pierdołach nie nadających się gdzie indziej...
Jak już chcesz zwracać uwagę na spam/offtopic to przypilnuj inne tematy xD
Czytanie ze zrozumieniem leży. Wspomniałem o tym tutaj, bo chyba nie chcę zwalczać trollingu trollingiem - prostetwupack wrote:
i już mniejsza o robienie szajsu tutaj... tylko urządzanie sobie kafeterii w tematach z grubsza określonych.
Niedźwiadek wrote:
tak naprawde wrócił,tylko dalej sie opierdala :3
Bo się razem opierdalająSyriusz15 wrote:
To skąd wiesz, że wrócił?
To zacznie sobie rysować mangętwupack wrote:
... czyli upadek aktywnego chłopaka trwa. W sumie, niech ogląda... aż mu się dobre serie skończą, to wróci ^^
CzekoMisiek wrote:
Jeżęli chodzi o diablo 2 mogę pograć
also, gałkan won mi z tym k-onem, ja chcę tu zaraz swoją herbatę, ostatnio się opierdalasz ciągle (niech się tylko burneika o tym dowie)kuburaczek wrote:
grać w osu a nie...
ŻadneSyriusz15 wrote:
Jakie znowu beznamiętne komentarze?Syriusz15 wrote:
Jakie znowu beznamiętne komentarze?
Pierdol się z łaski swojej. To coś powinno działać, a nie że zepsute D:.Galkan92 wrote:
Up: Naucz się poprawnie używać tagów, the billu.
[youtube]kod filmu bez watch?v= i reszty[/youtube]
[youtube]Bu_-IGCPETg[/youtube]
Same hentajce >:3Ryohan wrote:
Wiem co czujesz D: Sam w tamtym roku straciłem 750GB cennych danych, dlatego teraz mam 3 dyski i najważniejsze rzeczy są przynajmniej na dwóch
1. dodałbym do regulaminu zakaz obrażania innych bo nie zauważyłem (albo jestem ślepy), ogólnie przekleństw używajmy aby wyrazić naszą zajebistość (której nie mamy) a nie żeby dojebać drugiemuRyohan wrote:
Posprzątałem odrobinę. Jak dalej wam coś nie pasuje to pisać, bo mogłem wszystkiego nie wyłapać. Syriusz, skończ już pisać takie nic nie wnoszące posty i będzie git. Forum to nie chat, bo i to pod trolla się podciąga
???klubek wrote:
a no i tak oficjalnie, Gałkan zwalniam Cię, od teraz rób sobie herbatę z klocka w Minecrafcie, phi!
tak to już dawno byś wyleciał, chodzi o to, że ostatnio po prostu zignorowałeś mnie 2x jak prosiłem Ciebie o herbatkę po czym ulotniłeś się do kanciastej kanciapy.. i zabieram belt który dawał Ci ninja mode D:Galkan92 wrote:
Jak jesteś o takich porach jak mnie nie ma, to nie mój problem, sam sobie rób ; p