Dla mnie, bo to będzie oznaczało jeden z ostatnich stopni "Syriuszowego uzależnienia" xD
Można mieć niegrzeczne pytanie ile zapłaciliście za swoje tablety?
Można mieć niegrzeczne pytanie ile zapłaciliście za swoje tablety?
To na moim userpage'u jest troche stare, zaraz zupdatuje :3ShaggoN wrote:
Mały obszar, jeszcze mniejszy niż mój x3, muszę popróbować. o
wodziłem wzrokiem za lewitującym kawałkiem seraCzekoMisiek wrote:
Patrz Niedźwiadku : O
Jak ty to zauważyłeś? Nawet tego nie widziałem, a kanapka jest rozdupcona. I jak klubek, patrzyłem bardziej na ten Kubek z herbatą, tak sądze.
niedzwiedz1124 wrote:
wodziłem wzrokiem za lewitującym kawałkiem sera
Niko- wrote:
niedzwiedz1124 wrote:
wodziłem wzrokiem za lewitującym kawałkiem sera
i już mniejsza o robienie szajsu tutaj... tylko urządzanie sobie kafeterii w tematach z grubsza określonych. Odkąd dział 'polish' trafił na główną zyskał większą popularność... ale czy tą chcianą? ;pFerdek Kiepski wrote:
co mie to gówno obchodzi!
once again...MLGnom wrote:
twupack : po to jest Random żeby tutaj pisać o wszelkich pierdołach nie nadających się gdzie indziej...
Jak już chcesz zwracać uwagę na spam/offtopic to przypilnuj inne tematy xD
Czytanie ze zrozumieniem leży. Wspomniałem o tym tutaj, bo chyba nie chcę zwalczać trollingu trollingiem - prostetwupack wrote:
i już mniejsza o robienie szajsu tutaj... tylko urządzanie sobie kafeterii w tematach z grubsza określonych.
Niedźwiadek wrote:
tak naprawde wrócił,tylko dalej sie opierdala :3
Bo się razem opierdalająSyriusz15 wrote:
To skąd wiesz, że wrócił?
To zacznie sobie rysować mangętwupack wrote:
... czyli upadek aktywnego chłopaka trwa. W sumie, niech ogląda... aż mu się dobre serie skończą, to wróci ^^
CzekoMisiek wrote:
Jeżęli chodzi o diablo 2 mogę pograć
also, gałkan won mi z tym k-onem, ja chcę tu zaraz swoją herbatę, ostatnio się opierdalasz ciągle (niech się tylko burneika o tym dowie)kuburaczek wrote:
grać w osu a nie...
ŻadneSyriusz15 wrote:
Jakie znowu beznamiętne komentarze?Syriusz15 wrote:
Jakie znowu beznamiętne komentarze?
Pierdol się z łaski swojej. To coś powinno działać, a nie że zepsute D:.Galkan92 wrote:
Up: Naucz się poprawnie używać tagów, the billu.
[youtube]kod filmu bez watch?v= i reszty[/youtube]
[youtube]Bu_-IGCPETg[/youtube]
Same hentajce >:3Ryohan wrote:
Wiem co czujesz D: Sam w tamtym roku straciłem 750GB cennych danych, dlatego teraz mam 3 dyski i najważniejsze rzeczy są przynajmniej na dwóch
1. dodałbym do regulaminu zakaz obrażania innych bo nie zauważyłem (albo jestem ślepy), ogólnie przekleństw używajmy aby wyrazić naszą zajebistość (której nie mamy) a nie żeby dojebać drugiemuRyohan wrote:
Posprzątałem odrobinę. Jak dalej wam coś nie pasuje to pisać, bo mogłem wszystkiego nie wyłapać. Syriusz, skończ już pisać takie nic nie wnoszące posty i będzie git. Forum to nie chat, bo i to pod trolla się podciąga