Dziwny chłopak.
/me jest laureatem Małopolskiego Konkursu Informatycznego (gim), ponoć mam 11 miejsce (na Małopolskę). Derp.Swistak wrote:
Hehehe, rozdupiłem kosmos![]()
![]()
!!! Zająłem 8 miejsce na finale Olimpiady Matematycznej ^^! Ona jest dla wszystkich licealistów, a ja jestem dopiero w 1 klasie ;P.
/me jest nikim.Matma Rex wrote:
/me jest laureatem Małopolskiego Konkursu Informatycznego (gim), ponoć mam 11 miejsce (na Małopolskę). Derp.Swistak wrote:
Hehehe, rozdupiłem kosmos![]()
![]()
!!! Zająłem 8 miejsce na finale Olimpiady Matematycznej ^^! Ona jest dla wszystkich licealistów, a ja jestem dopiero w 1 klasie ;P.
z ostatnich 24h. Znaczy, teraz już nie ostatnich.Galkan92 wrote:
Była przerwa techniczna i wyjebało ponad połowę wyników z osu! (większość udało się przywrócić) i wszystkie z Taiko i CTB.
wtf ._.Ryohan wrote:
połamałem kciuka u prawej dłoni xD
Normalka xDElvan wrote:
Powiem tylko, że Ryo jest gupi. xDDD
masło maślane =pElvan wrote:
A ja wiem jak ;o
Ale wam nie powiem.
Powiem tylko, że Ryo jest gupi. xDDD
lulzRyohan wrote:
Biłem się z bratem i bozia mnie pokarała xD
I tak pewnie się miniemy na warsztatach o Touhou TCG D:, tak jak rok temu na panelu o touhou :p.Ryohan wrote:
Pewnie ja o ile nie wyskoczy mi jakieś inne złamanie xD
I tak umrzeszRyohan wrote:
Popłakałem się z radości, że tyle osób nie życzy mi śmierci xD Dziękuję obiecuję, że kiedyś będę #1![]()
Aż się palec zaczął szybciej zrastać xD
Dostałeś bana za linka z nieprzyzwoita treścią xDrobertos76 wrote:
Mogę wiedzieć o co chodzi?
Siedzę sobie na Osu! słucham muzyki a tutaj nagle komunikat że bana mam. Albo nie doczytałem, no kur----dę. O co chodzi ? : O
Jaka nieprzyzwoita treść, gorsze rzeczy były na Polskim chacie. Za jeden obrazek ban poleciał, nie żadne ostrzeżenie albo coś. :<MLGnom wrote:
Dostałeś bana za linka z nieprzyzwoita treścią xDrobertos76 wrote:
Mogę wiedzieć o co chodzi?
Siedzę sobie na Osu! słucham muzyki a tutaj nagle komunikat że bana mam. Albo nie doczytałem, no kur----dę. O co chodzi ? : O
Bo ty nie zasługujesz na to by się pojawić na tych zdjęciachRyohan wrote:
A o mnie to już nic xD
Ta jasne, tylko czekasz, aż zobaczysz swoją gołą klatę z evil cosplayu :3.Ryohan wrote:
A spierdalaj D:
Jestem po prostu zbyt zajebisty
burak jest jasnowidzem o.Okuburaczek wrote:
Wiem że nikogo to nie interesuje i macie na mnie wyjebane
a mi oczywiście to co darmowe- nie działa problem jest z serią starczych Procków Athlon i gra nawet się nie włączarobertos76 wrote:
Darmowa gra na Steam, Alien Swarm - Co-Op dla chyba, czterech osób..
To było już dawno, przecież każdy wie że ona by rozdawała 'kary', każdemu kogo nie lubi. Takiego opa, chyba tutaj nie potrzebujecie.Ryohan wrote:
To na chuj z Nią rozmawiasz? Nie pierwszy raz jak się z Nią o coś żresz, jak nie umiesz z kimś załatwić problemu inaczej niż poprzez rozgłaszanie tego na forum to też mi Ciebie żal tak po prawdzie. Ludzie e-dramy zostawcie sobie na czat, a nie forum.
Do sejmu z nią!robertos76 wrote:
To było już dawno, przecież każdy wie że ona by rozdawała 'kary', każdemu kogo nie lubi. Takiego opa, chyba tutaj nie potrzebujecie.Ryohan wrote:
To na chuj z Nią rozmawiasz? Nie pierwszy raz jak się z Nią o coś żresz, jak nie umiesz z kimś załatwić problemu inaczej niż poprzez rozgłaszanie tego na forum to też mi Ciebie żal tak po prawdzie. Ludzie e-dramy zostawcie sobie na czat, a nie forum.
Poukładałem sobie to i owo, zauważyłem że ona co innego mówi na osu! i co innego jak gadasz z nią prywatnie. ._.
Fartownik mnie rozumie! Tylko lepiej pójść z nią do sądu!fartownik wrote:
Do sejmu z nią!
Ryohan wrote:
Też true. Ryohan na prezydenta!Ryohan wrote:
Dać jej z tego wyrosnąć i koniec bajki lol. Dajcie się czasem ludziom powygłupiać, przecież wiadomo było, że nikt by jej nie wybrał lol.
Masową emigrację czas zacząć...matusiek3 wrote:
Ryohan na prezydenta!
Z powrotem do Polski?kuburaczek wrote:
Masową emigrację czas zacząć...
nieważne gdzieRyohan wrote:
Z powrotem do Polski?kuburaczek wrote:
Masową emigrację czas zacząć...
still przejebanematusiek3 wrote:
Ja mam tylko 585km :<
zabić ryoszkaMLGnom wrote:
to co ja biedny mam zrobić jeżeli ja mieszkam w Szczecinie ? D:
Tak, ma on wrodzony botyzm i jest jedynym człowiekiem który może powstrzymać złega Ryohana =3 Niech buraczki będą z wami!!Ryohan wrote:
Jestem nieśmiertelny + zabijam spojrzeniem. Słyszalnym ostatnio, że w okolicach Suwałk skrzyżowano chłopca z burakiem coś wam o tym wiadomo?
łeh, wole mleko :<niedzwiedz1124 wrote:
Pij sok z buraków,będziesz wielki!
Dzisiaj to wysłałem na Polisz Czacie, aż się zdziwiłem że zrobił odcinek z Tsubasą. Teraz czekać na Dragon Ball'a.Galkan92 wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=dSXbkJC5Ky8
Starzejesz się...SeymourLyon wrote:
"Staruchom" z osu! polecam poczytanie pierwszych postów z tego tematu O.o Łezka powinna się w oq zakręcić. Wszyscy jacyś tacy nieśmiali byli i się do forum przyzwyczajali. Spokój, double posting, 0 trollizmu, czepiania się, bezczelnego dogryzania itp... Klimat na osu! po prostu się zmienił i tamte czasy już nie powrócą... niestety. Ja dość późno dołączyłem ale pamiętam (jakoś) początki tego forum i (już nie aż takie początki) polaków na osu!. Takie wspomnienia sprawiają taki delikatny, psychiczny ból. Dla mnie osu! straciło część swojego klimatu właśnie za sprawą forum (oczywiście tylko część). Resztę zeżarło trollstwo w samym osu!... Wylewny jestem jakiś ._.
Edit:
tajpo korekted.