forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
Mr Gaddy
Dziwny chłopak.
Matma Rex

Swistak wrote:

Hehehe, rozdupiłem kosmos :D :D :D!!! Zająłem 8 miejsce na finale Olimpiady Matematycznej ^^! Ona jest dla wszystkich licealistów, a ja jestem dopiero w 1 klasie ;P.
/me jest laureatem Małopolskiego Konkursu Informatycznego (gim), ponoć mam 11 miejsce (na Małopolskę). Derp.
Mr Gaddy
Joł.
CzekoMisiek
Gadasiu głupku! xD Avatara ściągasz ? D: Jak w Biedronce jest za 39 zł tak samo 2012 :D
twupack
Po co to pobierać... fabuła tandetna imo. Jeżeli z ekranu nie będą wyłazić niebieskie dupcie ani amerykański czołgista po czachy nie przejedzie, to nie ma sensu :D

no chyba, że polish tracker i sprawa ratio - wtedy zrozumiem ;)
Kubu

Matma Rex wrote:

Swistak wrote:

Hehehe, rozdupiłem kosmos :D :D :D!!! Zająłem 8 miejsce na finale Olimpiady Matematycznej ^^! Ona jest dla wszystkich licealistów, a ja jestem dopiero w 1 klasie ;P.
/me jest laureatem Małopolskiego Konkursu Informatycznego (gim), ponoć mam 11 miejsce (na Małopolskę). Derp.
/me jest nikim.
Keiyakusha_old
Wybiera się ktoś na d'espairsray we wrześniu?
Kubu
17 hours ago
White Wolf has lost first place on IOSYS - Kanbu de Todomatte Sugu Tokeru ~ Kyouki no Udongein [Hard] (osu!)

Współczuję temu, kto przebił wolf'a bo wiecie sami co stało się z wynikami...
twupack
Nie martw się burak... za jakiś czas znów mi się to uda xD
Ryohan
Co, co się stało z wynikami? Chyba coś mnie ominęło :<
Galkan
Była przerwa techniczna i wyjebało ponad połowę wyników z osu! (większość udało się przywrócić) i wszystkie z Taiko i CTB.
Matma Rex

Galkan92 wrote:

Była przerwa techniczna i wyjebało ponad połowę wyników z osu! (większość udało się przywrócić) i wszystkie z Taiko i CTB.
z ostatnich 24h. Znaczy, teraz już nie ostatnich.
Mr Gaddy
To jest mój 150 post. :D
twupack
Taaa, to już załóżmy temat "Liczymy do septyliarda" i najebmy se w kosmos postów, tylko po co? xD Nie ilość acz jakość świadczy o graczu ;p

mój sto sześćdziesiąty któryś wyjebany w mądrość życiową post ;p
Mr Gaddy
Jak nie po postach... to może... po punktach wbitych na CTB?
twupack
Plan jest taki - wszyscy kupujecie maty do Stepmanii (wydatek 20zł) i napierdzielacie aż miło a potem każdy chwali się ilośćią kroków, ilością ocenek "AAA" i ilością straconych kalorii xD
Galkan
Yo, ostatnio parę ludzi było na moim koncie, więc jak zauważyliście flejm z mojej strony, to nie byłem ja. Ja kompa będę mieć dopiero we wtorek, do tego czasu kontakt ze mną przez GG: 7643333 (sradu na komórce ftw)
Galkan
http://www.youtube.com/watch?v=nFq6gp5Bkt8

Macie, świetny i życiowy kawałek :-P
Ryohan
Ja tak nie do tematu - jak co to jakiś czas mnie nie zobaczycie w osu! - połamałem kciuka u prawej dłoni xD Ja to jednak mam pecha xD
Zamiast metalowej płytki w głowie będą śruby w palcu xD
niedz

Ryohan wrote:

połamałem kciuka u prawej dłoni xD
wtf ._.
niby jak o.o
SteRRuM

Ryohan wrote:

połamałem kciuka u prawej dłon
jak :o
Kubu
Widocznie impossible is nothing nie dotyczy ryoszka D:
Elvan_old
A ja wiem jak ;o
Ale wam nie powiem. :D
Powiem tylko, że Ryo jest gupi. xDDD
MLGnom

Elvan wrote:

Normalka xD

Ryo sam nam powie :D
Topic Starter
Piku_old_1
Może chciał pociąć tępym nożem :C
Kubu

Elvan wrote:

A ja wiem jak ;o
Ale wam nie powiem. :D
masło maślane =p
Ryohan
Biłem się z bratem i bozia mnie pokarała xD
SteRRuM

Ryohan wrote:

Biłem się z bratem i bozia mnie pokarała xD
lulz
twupack
ThumbMetal alchemist: brotherhood, nie ma bata xD
Calom
Kto się wybiera na KoneCon 3 ?
Ryohan
Pewnie ja o ile nie wyskoczy mi jakieś inne złamanie xD
Calom

Ryohan wrote:

Pewnie ja o ile nie wyskoczy mi jakieś inne złamanie xD
I tak pewnie się miniemy na warsztatach o Touhou TCG D:, tak jak rok temu na panelu o touhou :p.
MLGnom
Ja pewnie z Ryohanem będę iść, to mnie też się spotka XD
twupack
Ja się wybieram... jak zwykle - tryb ninja i nikt nie widział :D
Calom
Widzę, że trocha was będzie.
Mr Gaddy
A ja nie idę. Dopadła mnie grypa. :|
Elvan_old
A ja też będę. W końcu takiej okazji nie można przegapić xD
Lef
Wszystkich najlepszych frytek dla Ryo. Dużo biciem pasem po pópie :3 Mniej złamanych rąk itp >.< Chciałbym Ci postawić pifko ale za daleko mieszkasz więc sam wypije z Twojej okazji ^.^ Nie wracaj do palenia więcej. Chyba że się spotkamy i nie będe miał to najlepiej jakbyś miał przypadkiem przy sobie :3 Ale dla mnie, nie dla Ciebie x3 I ogólnie wszystkiego najfajniejszego, 1# w osu itp.
Ryohan
Dzia :*
MLGnom
Już prawie 24 a tu dowiaduje się, że Ryohan ma urodziny D:
Wszystkiego najlepszego Ryo i obyś znów nie zrobił sobie krzywdy w przyszłości D:
Galkan
Cebi ma uro? Gz koxie, 666 lat i samych #1 w Osu!
twupack
Dużo zdrowia mistrzuniu :)
Kubu
Obyś nigdy nie jebał cebulą, mniej złamanych kończyn i wszystkiego najlepszego :D
ShaggoN
Twoje zdrówko Ryo :3
Calom
Obyś się nie zgubił na kone :3.
Ryohan
Popłakałem się z radości, że tyle osób nie życzy mi śmierci xD Dziękuję obiecuję, że kiedyś będę #1 :D
Aż się palec zaczął szybciej zrastać xD
Calom

Ryohan wrote:

Popłakałem się z radości, że tyle osób nie życzy mi śmierci xD Dziękuję obiecuję, że kiedyś będę #1 :D
Aż się palec zaczął szybciej zrastać xD
I tak umrzesz :(
Galkan
ShaggoN
Z lekką nutką dekadencji >.<
CzekoMisiek
Mogę wiedzieć o co chodzi?
Siedzę sobie na Osu! słucham muzyki a tutaj nagle komunikat że bana mam. Albo nie doczytałem, no kur----dę. O co chodzi ? : O
MLGnom

robertos76 wrote:

Siedzę sobie na Osu! słucham muzyki a tutaj nagle komunikat że bana mam. Albo nie doczytałem, no kur----dę. O co chodzi ? : O
Dostałeś bana za linka z nieprzyzwoita treścią xD
CzekoMisiek

MLGnom wrote:

robertos76 wrote:

Dostałeś bana za linka z nieprzyzwoita treścią xD
Jaka nieprzyzwoita treść, gorsze rzeczy były na Polskim chacie. Za jeden obrazek ban poleciał, nie żadne ostrzeżenie albo coś. :<
A tak się męczyłem nad rankiem, wiem łatwo zdobyć ale jak ktoś nie gra przez kilka dni i spada co chwile rank to jest wyczyn. :D

@Edit :)
Już wszystko się wyjaśniło, byłem bardzo złym człowiekiem. Rokodo słusznie mnie ukarał. (Zły Robertos :evil: )
Ban jest na trzy dni, chyba wytrzymam tylko rank spadnie, dobra mój błąd. D:

@Edit2 :|
Dziękuje Adamowi ( :D ), który wszystko mi wyjaśnił i pomógł ^^

@Edit3 -.-
Osu Direct! Dla niego!
Galkan
To coś Ty wrzucił?
CzekoMisiek
Wejdziesz na XFire to ci to prześlę. :D
@Edit kolejny raz.

Wiecie ten BAN nie jest taki zły, mogę sobie nabić rank więc nie muszę się martwić. Jedyną złą rzeczą jest to że nie mam dostępu do chatu jak i do multi. Chociaż tego drugiego prawie w ogóle nie używam. :D
Lef
Pffff... Rox sam brzydkie rzeczy na polyszu wyprawia a innym bany daje~ Pffff... (again)

EDIT:
Pffff... (one more time)

btw. dla mnie to z deczka abuse
Galkan
Calom
Elvan_old
Przecież to zdjęcia Darka z Koneconu! xD Ja jestem widoczny już na drugim ;D (Biała koszula, widać tylko połowę mnie. xD)
Ryohan
A o mnie to już nic xD
MLGnom

Ryohan wrote:

A o mnie to już nic xD
Bo ty nie zasługujesz na to by się pojawić na tych zdjęciach :D
Ryohan
A spierdalaj D:
Jestem po prostu zbyt zajebisty :D
Calom

Ryohan wrote:

A spierdalaj D:
Jestem po prostu zbyt zajebisty :D
Ta jasne, tylko czekasz, aż zobaczysz swoją gołą klatę z evil cosplayu :3.
Ryohan
A żebyś wiedział!
MLGnom
Chcesz pozbijać osoby tutaj zaglądające ? D:
Ryohan
Tak, a Ciebie w pierwszej kolejności...
MLGnom
T.T
/me runs away
Kubu
Wiem że nikogo to nie interesuje i macie na mnie wyjebane, ale :

Będę dopiero 26-27 lipca D:
MLGnom
Będziemy tęsknić. T.T
niedz

kuburaczek wrote:

Wiem że nikogo to nie interesuje i macie na mnie wyjebane
burak jest jasnowidzem o.O
Ryohan
27 lipca jest premiera STARCRAFT 2 ~~~~~!
CzekoMisiek
http://store.steampowered.com/app/630/
Darmowa gra na Steam, Alien Swarm - Co-Op dla chyba, czterech osób - ściągam, gdyby nie http://www.tvgry.pl - to bym o tym nie wiedział, ta.
Piotrekol

robertos76 wrote:

Darmowa gra na Steam, Alien Swarm - Co-Op dla chyba, czterech osób..
a mi oczywiście to co darmowe- nie działa problem jest z serią starczych Procków Athlon i gra nawet się nie włącza :|.
ale nowy komputerek już jedzie w częściach :D
jakbu
A mi działa, chętni do gry dodawać jakbupl. :)
CzekoMisiek
Cieszę się że Andzia, nie została Opem. Jest ona dwulicowa, na Skype gdy rozmawialiśmy z Otisem, chciała zostać Truskawkowym Misiem. A na Osu?

"A twoje 'Miśki' to dno ._."
viewtopic.php?f=26&t=33692&start=15

Ech, nie wiem co o tobie myśleć.
Ryohan
To na chuj z Nią rozmawiasz? Nie pierwszy raz jak się z Nią o coś żresz, jak nie umiesz z kimś załatwić problemu inaczej niż poprzez rozgłaszanie tego na forum to też mi Ciebie żal tak po prawdzie. Ludzie e-dramy zostawcie sobie na czat, a nie forum.
MLGnom
Tak btw. jak narazie nikt nie został op'em xD
CzekoMisiek

Ryohan wrote:

To na chuj z Nią rozmawiasz? Nie pierwszy raz jak się z Nią o coś żresz, jak nie umiesz z kimś załatwić problemu inaczej niż poprzez rozgłaszanie tego na forum to też mi Ciebie żal tak po prawdzie. Ludzie e-dramy zostawcie sobie na czat, a nie forum.
To było już dawno, przecież każdy wie że ona by rozdawała 'kary', każdemu kogo nie lubi. Takiego opa, chyba tutaj nie potrzebujecie.
Poukładałem sobie to i owo, zauważyłem że ona co innego mówi na osu! i co innego jak gadasz z nią prywatnie. ._.
fartownik

robertos76 wrote:

Ryohan wrote:

To było już dawno, przecież każdy wie że ona by rozdawała 'kary', każdemu kogo nie lubi. Takiego opa, chyba tutaj nie potrzebujecie.
Poukładałem sobie to i owo, zauważyłem że ona co innego mówi na osu! i co innego jak gadasz z nią prywatnie. ._.
Do sejmu z nią!
CzekoMisiek

fartownik wrote:

Do sejmu z nią!
Fartownik mnie rozumie! Tylko lepiej pójść z nią do sądu! :D
Ryohan
Dać jej z tego wyrosnąć i koniec bajki lol. Dajcie się czasem ludziom powygłupiać, przecież wiadomo było, że nikt by jej nie wybrał lol.
Galkan
A ja nie mam mordy.

PS: WRESZCIE MAM KARTĘ GRAFY, KJUUUUUURVAH. Back to play.
matusiek3

Ryohan wrote:

True.

Wiesz co, robertos76? Żal mi Ciebie. Jak jej nie lubisz, daj jej ignora, nie czytaj jej postów i po kłopocie. Sam szukasz kłótni. Nie każdemu musi się podobać to co Ty robisz. Andzia też nie najświętsza, ale przynajmniej tak nie histeryzuje jak Ty. Jak jej się coś nie podoba, to mówi raz i potem daje spokój. Wierze nawet w to, że jakby została wybrana, by się zmieniła i nie robiła tylu w chuj nie odpowiedzialnych rzeczy. W dupie mam jak kto na Ciebie mówi, i zapewne wielu innych też tak twierdzi. Właśnie takimi postami sobie psujesz dobry wizerunek.

Jak dla mnie to koniec off-topu. Takie konflikty to sobie przez PM załatwiać.

Ryohan wrote:

Dać jej z tego wyrosnąć i koniec bajki lol. Dajcie się czasem ludziom powygłupiać, przecież wiadomo było, że nikt by jej nie wybrał lol.
Też true. Ryohan na prezydenta!
Kubu

matusiek3 wrote:

Ryohan na prezydenta!
Masową emigrację czas zacząć...
Ryohan

kuburaczek wrote:

Z powrotem do Polski? :D
Kubu

Ryohan wrote:

kuburaczek wrote:

Z powrotem do Polski? :D
nieważne gdzie :D ważne, żeby znajdować się w odległości minimum 1000 km od szczecina :D
MLGnom
to co ja biedny mam zrobić jeżeli ja mieszkam w Szczecinie ? D:
matusiek3
Ja mam tylko 585km :<
Kubu

matusiek3 wrote:

Ja mam tylko 585km :<
still przejebane

MLGnom wrote:

to co ja biedny mam zrobić jeżeli ja mieszkam w Szczecinie ? D:
zabić ryoszka
Ryohan
Jestem nieśmiertelny + zabijam spojrzeniem. Słyszalnym ostatnio, że w okolicach Suwałk skrzyżowano chłopca z burakiem coś wam o tym wiadomo?
Kubu

Ryohan wrote:

Jestem nieśmiertelny + zabijam spojrzeniem. Słyszalnym ostatnio, że w okolicach Suwałk skrzyżowano chłopca z burakiem coś wam o tym wiadomo?
Tak, ma on wrodzony botyzm i jest jedynym człowiekiem który może powstrzymać złega Ryohana =3 Niech buraczki będą z wami!!

edit~~

pierwsza 50 strona na polishu 0.0
niedz
Pij sok z buraków,będziesz wielki!
matusiek3

niedzwiedz1124 wrote:

Pij sok z buraków,będziesz wielki!
łeh, wole mleko :<
Ryohan
Mind control from Suwałki ftw!
matusiek3
Zapraszam do nowej zabawy. :3
Galkan
CzekoMisiek

Galkan92 wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=dSXbkJC5Ky8

:lol:
Dzisiaj to wysłałem na Polisz Czacie, aż się zdziwiłem że zrobił odcinek z Tsubasą. Teraz czekać na Dragon Ball'a. :)
Galkan
Niko
youtube link spam GO!
Lef
"Staruchom" z osu! polecam poczytanie pierwszych postów z tego tematu O.o Łezka powinna się w oq zakręcić. Wszyscy jacyś tacy nieśmiali byli i się do forum przyzwyczajali. Spokój, double posting, 0 trollizmu, czepiania się, bezczelnego dogryzania itp... Klimat na osu! po prostu się zmienił i tamte czasy już nie powrócą... niestety. Ja dość późno dołączyłem ale pamiętam (jakoś) początki tego forum i (już nie aż takie początki) polaków na osu!. Takie wspomnienia sprawiają taki delikatny, psychiczny ból. Dla mnie osu! straciło część swojego klimatu właśnie za sprawą forum (oczywiście tylko część). Resztę zeżarło trollstwo w samym osu!... Wylewny jestem jakiś ._.

Edit:
tajpo korekted.
Kubu

SeymourLyon wrote:

"Staruchom" z osu! polecam poczytanie pierwszych postów z tego tematu O.o Łezka powinna się w oq zakręcić. Wszyscy jacyś tacy nieśmiali byli i się do forum przyzwyczajali. Spokój, double posting, 0 trollizmu, czepiania się, bezczelnego dogryzania itp... Klimat na osu! po prostu się zmienił i tamte czasy już nie powrócą... niestety. Ja dość późno dołączyłem ale pamiętam (jakoś) początki tego forum i (już nie aż takie początki) polaków na osu!. Takie wspomnienia sprawiają taki delikatny, psychiczny ból. Dla mnie osu! straciło część swojego klimatu właśnie za sprawą forum (oczywiście tylko część). Resztę zeżarło trollstwo w samym osu!... Wylewny jestem jakiś ._.

Edit:
tajpo korekted.
Starzejesz się... :D

I btw. jak zobaczyłem posty łosia bez "D:" to myślałem że polegnę... sam nie wiem czemu =P
show more
Please sign in to reply.

New reply