Póki w polskich szkołach nie będzie ,,Wychowania do życia w internecie" to nie ma szans na poprawę.
Dobry pomysłPandemoniusz wrote:
Póki w polskich szkołach nie będzie ,,Wychowania do życia w internecie" to nie ma szans na poprawę.
show me the way, spammastah ^^SawassasPL wrote:
Czy wy tu nawet spamować nie umiecie? D:
/me jest laureatem Małopolskiego Konkursu Informatycznego (gim), ponoć mam 11 miejsce (na Małopolskę). Derp.Swistak wrote:
Hehehe, rozdupiłem kosmos![]()
![]()
!!! Zająłem 8 miejsce na finale Olimpiady Matematycznej ^^! Ona jest dla wszystkich licealistów, a ja jestem dopiero w 1 klasie ;P.
/me jest nikim.Matma Rex wrote:
/me jest laureatem Małopolskiego Konkursu Informatycznego (gim), ponoć mam 11 miejsce (na Małopolskę). Derp.Swistak wrote:
Hehehe, rozdupiłem kosmos![]()
![]()
!!! Zająłem 8 miejsce na finale Olimpiady Matematycznej ^^! Ona jest dla wszystkich licealistów, a ja jestem dopiero w 1 klasie ;P.
z ostatnich 24h. Znaczy, teraz już nie ostatnich.Galkan92 wrote:
Była przerwa techniczna i wyjebało ponad połowę wyników z osu! (większość udało się przywrócić) i wszystkie z Taiko i CTB.
wtf ._.Ryohan wrote:
połamałem kciuka u prawej dłoni xD
Normalka xDElvan wrote:
Powiem tylko, że Ryo jest gupi. xDDD
masło maślane =pElvan wrote:
A ja wiem jak ;o
Ale wam nie powiem.
Powiem tylko, że Ryo jest gupi. xDDD
lulzRyohan wrote:
Biłem się z bratem i bozia mnie pokarała xD
I tak pewnie się miniemy na warsztatach o Touhou TCG D:, tak jak rok temu na panelu o touhou :p.Ryohan wrote:
Pewnie ja o ile nie wyskoczy mi jakieś inne złamanie xD
I tak umrzeszRyohan wrote:
Popłakałem się z radości, że tyle osób nie życzy mi śmierci xD Dziękuję obiecuję, że kiedyś będę #1![]()
Aż się palec zaczął szybciej zrastać xD
Dostałeś bana za linka z nieprzyzwoita treścią xDrobertos76 wrote:
Mogę wiedzieć o co chodzi?
Siedzę sobie na Osu! słucham muzyki a tutaj nagle komunikat że bana mam. Albo nie doczytałem, no kur----dę. O co chodzi ? : O
Jaka nieprzyzwoita treść, gorsze rzeczy były na Polskim chacie. Za jeden obrazek ban poleciał, nie żadne ostrzeżenie albo coś. :<MLGnom wrote:
Dostałeś bana za linka z nieprzyzwoita treścią xDrobertos76 wrote:
Mogę wiedzieć o co chodzi?
Siedzę sobie na Osu! słucham muzyki a tutaj nagle komunikat że bana mam. Albo nie doczytałem, no kur----dę. O co chodzi ? : O
Bo ty nie zasługujesz na to by się pojawić na tych zdjęciachRyohan wrote:
A o mnie to już nic xD