CRT, gg hahahMiloSx7 wrote:
Aham, znaci u tome je razlika... Moj mis je USB ali imam u driveru podesavanja stavio sam ga na 1000Hz i dok igram misem osu! ili bilo sta drugo ne primecujem uopste delay. Sto se tice USB porta, zar ne postoji onaj mali... predmet gde sa jedne strane ubodes USB a sa druge imas PS/2 ulaz, jel bi to resilo stvari? Prebacivanje na mehanicku sa rubber dome je generalno velika razlika, blue switchevi su 5g tezi od red (red su 45, a blue 50) tako da mislim da je razlika i neprimetna. Crveni nema kod mene u radnji (nece ni biti... :c), tako da sam se odlucio za plave, a i vise mi se svidja plava boja c:
Ja imam CRT monitor (0ms response time i oko 200hz) i PS/2 tastaturu i iako je rubber dome mogu da igram OD9 (od10 ne mogu ne zbog opreme nego zbog toga sto sam los xD)
()
o ovome sam pricao... Uzmes jedan za tastaturu i drugi za tablet / mis
U pravu si, postoji taj USB to PS/2 adapter ali nisu sve tastature kompatibilne... ova prosla mehanicka koja je bila potrgana je bila PS/2 kompatibilna pa sam koristio taj nastavak dok ova func kb-460 nije... mora pisat u specifikacijama tastature USB, PS/2 da bi to radilo i onda ti oni najcesce daju odma i taj adapter... probo sam mis prestekat na to i isto nije htio