Ovako dečki. I cure. Schultzika i ja ćemo organizirati sve. Datum igranja skupina je 6. i 7. prosinca (decembra). Svaka skupina se igra u jednom danu, bit će odlučeno koje igraju koji dan. Ovisno o broju ekipa ćemo po ppu odrediti nositelje jakosnih skupina. Grupe će najvjerojatnije biti napravljene od 4 ekipe, naravno, ovisno o broju prijavljenih ekipa. Schultziki šaljite pm za prijavu, jedna osoba može igrati za samo jednu ekipu naravno, po dvije osobe su u ekipi.
Meni šaljite pm za mape koje želite da budu u turniru. Kriteriji za mape su:
-mapa mora biti rankirana
-mapa mora imati od 3 do 5.5 zvjezdica zajedno s modom koji želite imati na mapi
-imat ćemo free mods mape (možete igrati HR,HD,NF,EZ i kombinaciju tih modova), DT mape i no mods mape (sve će biti odlučeno nakon prijava mapa i javljeno prije početka grupne faze)
Kriterij za pobjedu je broj bodova. Može se oživiti na mapi (umrijeti i napuniti health bar do kraja). Igrat će se vjerojatno na 4 pobjede (maksimalno 7 pjesama).
Sobe će biti zaključane na 4 osobe. Postoji šansa da ako se nađe dobra duša da streamamo finale, to ćemo još rješavati kasnije.
Države iz kojih primamo ljude su BIH, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Kosovo, Crna Gora
Svaka ekipa ima pravo na jednu warmup mapu koja ne mora biti iz liste mapa natjecanja
Psovanje se neće tolerirati pošto ima igrača za koje to nije primjereno
Vaš posao je da:
ŠALJETE PRIJAVE EKIPA PMom SCHULTZIKI
ŠALJETE PRIJAVE MAPA PMom DOSTEDTU (mojoj malenkosti)
JAVITE AKO JE NEŠTO NEJASNO
javite ako sam zaboravio nešto
i najvažnije, zabavite se i upoznate ekipu s balkana
Prijave traju do 29.11. do 23:59, i za mape i za ekipe. To će nam svima dati oko tjedan dana da se pripremimo za mape.
EDIT: bit će napravljena najava turnira na osu! stranici predviđenoj za to ali svejedno bi bilo dobro da proširite glas jer ne znaju svi za ovaj thread