banned forever, topka, live, go! Wtedy uwierze, ze to multi
PIOTREKOL, podaj jego topki po updejcie, chyba ze na osustats.ppy.sh beda.
PIOTREKOL, podaj jego topki po updejcie, chyba ze na osustats.ppy.sh beda.
ja się zorientowałem już po 1 pościeFirenzo wrote:
Advantan <3 wygrałeś buziakaale nie odemnie
Byłem ciekaw kto pierwszy się zorientuje po video
go aheadAdvantan wrote:
Chociaż coś na forum się działo, teraz oficjalnie może umrzeć na parę dni.
Link w Website odsyła doMoarimekashi wrote:
xD... Jestem Moarimekashi, imie, Oskar i mieszkam w Stanch Zjednoczonych.Kocham OSU i Nowy Jork. x.x
Hi, my name is Mark. I from United States... : DDDD
I from United States... : DDDD
Andzie pro w ctb =w=Kyoshinku wrote:
Jestem Angelika, lat 14 i ot tak znalazłam się tutaj ~
Mogłeś tego nie mówić xDxHuskyPL wrote:
Gnieżdżę się tu dobre trzy miesiące, a jeszcze nawet cześć nie rzekłem, a to Ci pieron xD. Dobra. Ohayou, jestem Marek i lubię grać w osu!. W internecie jestem psem, ale ciiiii. Nikt o tym nie wie.
Cześć.Yumichikaa wrote:
Nie znoszę przebywać na #polish.
Advu, znaleźliśmy Ci dziewczynę.Yumichikaa wrote:
Uwielbiam grać w League of Legends i osu! Poza graniem na komputerze szkicuję, oglądam anime i czytam duuuużo książek.
Mam 15 lat.
Nie znoszę przebywać na #polish.Cześć :3
Ale ja żadnej nie szukam, daj spokój Arbuz. D:Niebieski Arbuz wrote:
Advu, znaleźliśmy Ci dziewczynę.Yumichikaa wrote:
Uwielbiam grać w League of Legends i osu! Poza graniem na komputerze szkicuję, oglądam anime i czytam duuuużo książek.
Mam 15 lat.Nie znoszę przebywać na #polish.Cześć :3
Za miesiąc nie będziesz mógł się oderwać xDSoul Shade wrote:
Cześć mam na imię Sebastian ale wszyscy mówią na mnie BojoW osu gram jakieś 2 tygodnie i bardzo mnie ta gra wciągnęła, oprócz tego pykam w League of Legends (bojo1994 west) i oglądam sporo anime a no i mam 18 lat. Miło mi was poznać! :>
Witamy, witamy. Cieszę się że jest więcej zwolenników trybu Taiko, może będzie z czego wybierać na zawody w przyszłym rokuKana Shandell wrote:
Cześć wszystkim :-)
Jestem Kana, od osu! uzależniłam się już jakiś czas temu. Gram głównie w taiko. Prawdę mówiąc tylko to mi jeszcze jakoś wychodzi... jestem przykładem kompletnego anty-talentu w dziedzinie gier komputerowych... ale się staram. :-)
Skończyłam lat 21, kocham dobre kino, literaturę ( mam słabość zarówno do dzieł najnowszych jak i polskich klasyków ) oraz szkocką whisky. Nie będzie pewnie odkryciem, jeśli napiszę, że fascynuje mnie również Kraj Kwitnącej Wiśni, a melodie stamtąd się wywodzące uznaję bardzo miłymi dla ucha. Pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy i życzę wspaniałych wyników ! ;-)
cześć, też lubię Elfen Lied.LuLeCzKa wrote:
Witam, mam na imię Julia co można zobaczyć po nicku który posiadamGram już w osu! od 2 lat jednak pojawiało się wiele długich przerw teraz gram ponownie. Jedyne w co umiem grać to CTB, wszystko inne kalecze
![]()
Mam niedługo 16 lat. Interesuje się muzyką i gram na gitarze :3 Mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło