Ja też nie xD
Ale 1miko1 dzisiaj mi na spekcie siedział z 30 minut. xD
Ale 1miko1 dzisiaj mi na spekcie siedział z 30 minut. xD
/me dies againkuburaczek wrote:
Jak obejrzałem Rozen Maiden to niecierpiałem Sugintou ;S. Ale w necie ma dużo zajedwabistych arcików;p
Po co od razu tak pesymistycznie. Przynajmniej masz więcej Suigintou dla siebie.SeymourLyon wrote:
/me dies againkuburaczek wrote:
Jak obejrzałem Rozen Maiden to niecierpiałem Sugintou ;S. Ale w necie ma dużo zajedwabistych arcików;p
1miko1 wrote:
/me kills White Wolf za odebranie mi leada w barrel roll. Powiem ci tylko jedno........
DO A BARREL ROLL!
niedzwiedz1124 wrote:
1miko1 wrote:
/me kills White Wolf za odebranie mi leada w barrel roll. Powiem ci tylko jedno........
DO A BARREL ROLL!
ten lid został zabrany wcześniej mnie![]()
/me DOES A BARREL ROLL
Ja bym to raczej pzretłumaczył na turlaj dropsaBassmaster wrote:
niedzwiedz1124 wrote:
1miko1 wrote:
DO A BARREL ROLL!
ten lid został zabrany wcześniej mnie![]()
/me DOES A BARREL ROLL
ZRÓB ROLOWANIE BARYŁKI!!!
Nom, chce :3Calom wrote:
Sterrum mi spamuje w Atlantica Online , chce ode mnie kasę :< .
niedzwiedz1124 wrote:
dobra ta atlantica?D:
Pewien bardzo mądry człowiek wrote:
Nie.
OBJECTION!Piku184 wrote:
MMORPG'i ssą IMO D: Takie pożeracze czasu, nie ma satysfakcji z przejścia gry xD
Objection! W sali sądowej liczą się dowody a nie przypuszczenia panie Wright xD Nadmiar wolnego czasu przeznacza się na osu! xDBrass the Hedgehog wrote:
OBJECTION!Piku184 wrote:
MMORPG'i ssą IMO D: Takie pożeracze czasu, nie ma satysfakcji z przejścia gry xD
Jak ma się nadmiar wolnego czasu, to można pograć - A z przejścia Tibii to byś miał satysfakcję, że dokonałeś tego jako pierwszy na ziemi XD
FOOLISH FOOLS! *atak batem*Piku184 wrote:
Objection! W sali sądowej liczą się dowody a nie przypuszczenia panie Wright xD Nadmiar wolnego czasu przeznacza się na osu! xDBrass the Hedgehog wrote:
OBJECTION!Piku184 wrote:
Jak ma się nadmiar wolnego czasu, to można pograć - A z przejścia Tibii to byś miał satysfakcję, że dokonałeś tego jako pierwszy na ziemi XD
Fajnie by było jakby BATy zrobiły najazd na moją mapeCefienna wrote:
*atak batem*
Imo ołni cyce , jeden z lepszy darmowych mmo .niedzwiedz1124 wrote:
dobra ta atlantica?D:
watCalom wrote:
Imo ołni cyceniedzwiedz1124 wrote:
dobra ta atlantica?D:
Foolish words foolishly spoken by foolishly foolish fool!Cefienna wrote:
FOOLISH FOOLS! *atak batem*
Space Invaders Extreme zamiata~!Piku184 wrote:
Foolish words foolishly spoken by foolishly foolish fool!Cefienna wrote:
FOOLISH FOOLS! *atak batem*
<lolrandom>Tetris DS zamiata</lolrandom>
Oah~ I wonder what's for diner...
Atari jest kewl D:SteRRuM wrote:
z atari albo jakego innego zabytku pewnie
Nie o to mi chodzi... peppy dzisiaj sprawdzał kto się logował na konto one_love'a i kto tam był? Przemilczę...kuburaczek wrote:
Jedynymi osobami, które imo mogą to zrobić to ShaggoN i tobebuta. No chyba że ktoś inny w bardzo krótkim czasie zrobilby rzeczy typu: Hardware Store 1st, Polka Power 1st, I want you 2nd, Weeeeeeeeks 1st Nightmare on lesjuh diff 2nd, Chocobo Gold 1st S(FC), Taboo Tears djpop version 2nd, Hatsune no miku cośtam cośtam Uninstall 2nd (btw. mapka sux, widać że bat'y wielbią djpop'a :>) i zapewne wiele innych o których niemam pojęcia, HAX I TYLE xdSeymourLyon wrote:
Graliście nawet mapki one_love'owi... I co o tym myślę?
Chciałoby mi się. Bo gdy patrzę jak inni to robią to mi też zaczyna się chcieć. Ale nie zrobię tego bo to oszustwo. Fajnie, coraz bardziej mam ochotę zaspamować #osu żeby dostać ban~kuburaczek wrote:
Po pierwsze to by Ci się nie chciało xDSeymourLyon wrote:
Ciekawe jak wy byście się czuli gdybym 40 znajomym porobił SS na "Theme of love" na przykład. "YAY MAM S, WRESZCIE" a tu #41... Grać się odechciewa od takiego czegoś.
Ahh, buraki mają takie dobre serca... Myślą o innych... I wolfy też...SeymourLyon wrote:
kuburaczek wrote:
Jedynymi osobami, które imo mogą to zrobić to ShaggoN i tobebuta. No chyba że ktoś inny w bardzo krótkim czasie zrobilby rzeczy typu: Hardware Store 1st, Polka Power 1st, I want you 2nd, Weeeeeeeeks 1st Nightmare on lesjuh diff 2nd, Chocobo Gold 1st S(FC), Taboo Tears djpop version 2nd, Hatsune no miku cośtam cośtam Uninstall 2nd (btw. mapka sux, widać że bat'y wielbią djpop'a :>) i zapewne wiele innych o których niemam pojęcia, HAX I TYLE xd
Nie o to mi chodzi... peppy dzisiaj sprawdzał kto się logował na konto one_love'a i kto tam był? Przemilczę...
Od dziś kuburaczek to liczba mnoga, i z tego co pamiętam nie mapki tylko mapkęSeymourLyon wrote:
Graliście nawet mapki one_love'owi... I co o tym myślę? To jest NIE FAIR JAK ****.
Z tego co wiem to Wolfik nie ma nic wspólnego z tymi wynikami ;X one_love ma tablet i tyle, nowy koks sie rodzi ;]Ryohan wrote:
Wolfik nie powinieneś robić komukolwiek leadów na mapkach gdzie ludzie nawet FC z trudem robią czyt. Chocobo gold i i want you na riddiculusie D:
A co do tego, to rozumiem że nie masz na myśli mnie? Bo jak już pisałem one_love pobił mój wynik, który mu zrobiłem (powtarzam sie xd)Elvan wrote:
To jest naprawdę nieuczciwe, bo ludzie którzy dochodzą do swoich wyników sami (np. Ryo, Lef czy nawet ja) czują się przez to z deka oszukani.
Czyli chcesz powiedzieć, że też maczałeś w tym palce? ;DSteRRuM wrote:
A o biednym SteRRuMzu zapomnieli :<.
burak,zrozum kurwa człowieku,nie chodzi o to że pobił wynik który mu zrobiłeś,że S'neliście mu kilka mapek(chociaż,właściwie o to też >:,żadko zdarza mi sie myśleć z rana),tylko o samo to że zgodziliście sie to zrobić i zrobiliście to z premedytacjąkuburaczek wrote:
Wykresu nie widziałem więc niewiem kto i ile, ale byłem na tym koncie z 3-4 razy lecz tylko raz coś zrobiłem;sA co do tego, to rozumiem że nie masz na myśli mnie? Bo jak już pisałem one_love pobił mój wynik, który mu zrobiłem (powtarzam sie xd)Elvan wrote:
To jest naprawdę nieuczciwe, bo ludzie którzy dochodzą do swoich wyników sami (np. Ryo, Lef czy nawet ja) czują się przez to z deka oszukani.
^ Było ich ponad 200~niedzwiedz1124 wrote:
a poza tym,nie było tylko 3/4 logowanań "Kuburaczek'a" na koncie one_love >:
Fail. Jak ich było 200 to sql peppy'ego coś napierdala o.OSeymourLyon wrote:
^ Było ich ponad 200~
+ to, że wyprzedziłem go drugi raz i jestem 15 <3Brass the Hedgehog wrote:
Random to random.
WYPRZEDIŁEM LARTO W TAIKO, Buhahaha. xD
fartownik wrote:
Konto one_love'a doesn't exist.
Elvan wrote:
Już od jakiegoś czasu xD Na niektórych mapkach już dawno zauważyłem że zniknął ;p
Fail.Ryohan wrote:
Trzeba było przeczytać temat gdzie się żali, że został niesłusznie zbanowany. EOT
Mam tablet i wiem jak wygląda gra tabletem ^^ Na pewno nie tak. Ręka się trzęsie gdy nie ruszasz kursorem, ruchy są płynne nie jak w myszce.kuburaczek wrote:
Elvan... Po pierwsze on gra tabletem, a po drugie nie zbytnio rozumiem zasady działania Twojego "makro" ;3
To jest dużo bardziej prawdopodobne.Ryohan wrote:
A co do tego makra to był motyw, że ludzie grali najpierw w daną mapkę na hfie, w tym czasie nagrywali makro ruchów jakie wykonywali, a potem puszczali to makro w czasie 150% na mapce już bez żadnych modów
Na tableciePC myśle że grało by się dużo ciężej bo urztymywanie ręki w powietrzu z 2 min to byłaby męka D: Mnie dłon męczy się po 1 piosence na tablecie, po paru z rzędu ciężko rozłożyć rękę i rozprostować palce~ Gra na tablecie PC wyglądałaby jeszcze chaotyczniej. A jak chcesz zobaczyć grę na tablecie to napisz do mnie i spectnij ^^kuburaczek wrote:
Btw. jak ktoś gra tabletem, a na tableciePC to widać różnice w grze? Czy tak samo to wygląda?