forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
Borsuk94
Calom, czemu tak krótko?? :P
NikumiKyon
A ja mam kocie uszka, nyaa~ :D Na cosplayu byłem w pierwszym rzędzie, nyaa~ I Whose XXX it is anyway wymiata nyaa~ :D

=3 =3 =3 =3
Calom

NikumiKyon wrote:

A ja mam kocie uszka, nyaa~ :D Na cosplayu byłem w pierwszym rzędzie, nyaa~ I Whose XXX it is anyway wymiata nyaa~ :D

=3 =3 =3 =3
Ja mam 4 plakaty z Haruhi i się nie chwale D: .
SteRRuM

Calom wrote:

Ja mam 4 plakaty z Haruhi i się nie chwale D: .
oprócz tej kilkunastominutowej sesji na irc to nie ^^
Ryohan
E tam, nei róbmy z tego jakiegoś wydarzenia roku :P Fakt, sam konwent był niezły, ale do doskonałości mu było daleko. Ale był panel o touhou i parę innych fajnych rzeczy :P Jeśli chodzi o hentai night, to słabe puszczali xD Po dwóch odcinkach wyszedłem xD (nie pamiętam o czym to było xD) Moja ocena to 7/10 :D No ale miejmy nadzieję, że 3 Konecon będzie jeszcze lepszy :D
Elvan_old
Nie wiem jak było na KoneConie rok temu, ale teraz było naprawdę przyzwoicie. W niedzielę była straszna stypa (prócz wiedzówki o Love Hina nie było nic ciekawego) to przynajmniej wszystko było tańsze. Tylko nie zauważyłem tabliczki "wszystko za 5 zł" przy jednym sklepiku a miałbym fajną poduszkę za dychę :< xD

Wiedzówka o Naruto - kosmiczne pytania były... np. Ile waży Naruto? 50,9 kg. I to w Shippuudenie, wg. mangi. To jest jakaś parodia. Jakby ważył 50,9 kg to byłby anorektykiem do kwadratu. xD

Generalnie było naprawdę miło, dzisiaj udało mi się trochę odespać... Za rok mam ambicję zrobić cosplay Zabuzy z Naruto. Będzie ciężko z mieczem, ale damy radę :D

Do "za rok" xD
NikumiKyon
Z tego co wiem od paru ludzi to na pierwszym koniku było 3x mniej cosplayowców i 2x mniej ludzi. Jakby na to spojrzeć to konik się rozwija szybko i za rok powinien być dużo lepszy. Ja nie wiem za kogo mógłbym się przebrać ;<
iSubaru
J a też chcę kocie uszka nya~! :cry: T_T
Erhm... no jeśli zbiorą opinie ludu to na bank będzie jeszcze lepiej :)
Calom
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
NikumiKyon
Przestań grać >DD :twisted: :twisted:
Lef
Little Kitty Mine Mine~
Swistak
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Ryohan
Ja tam nic wielce śmiesznego nie widzę xD
Elvan_old
Ja też nie xD
Ale 1miko1 dzisiaj mi na spekcie siedział z 30 minut. xD
Swistak
No może jak się tak mówi, to tak średnio brzmi, ale w rozmowie było śmiesznie :D. Najpierw mu powiedziałem, że on był niezłym koksem i jak zaczynałem, to był #2, on się spytał czy w Polsce, ja powiedziałem, że ogólnie, potem powiedziałem, że on przecież jest Amerykanem i że skończył grać chyba wcześniej niż Wolf zaczął, a potem się okazało, że miko pomylił go z Bassmasterem :D. Jeszcze faktem koniecznym do zrozumienia części tej sytuacji jest to, że White Wolf wbił Bassmasterowi (i nie tylko) wynik na Owenie :P (i wbijał ludziom nie tylko na tej mapce ;P).
Ryohan
lulz, poproszę Wolfa, żeby mi kanbu zrobił, a Shaggona, żeby mi mi Marisę FCnął xD
1miko1
Ludzie ktoś w ogóle wie ile wolf ma multikont O.o Jak zacząłem liczyć to się doliczyłem więcej niż 20. A jak się go spytałem po co je robił to powiedział że nie wiedział że liczy się tylko najwyższy wynik z songa i mu rank słabo szedł wiec robił m/k xD

PS. Każdemu zdarza się pomyłka :(
Ryohan
Tjaaaa.... Peppy miał kasować konta i chuj xD
WubWoofWolf
o.O
niedz
wolfik,ćwicz,jutro wracam ^O^
Calom
Lef
Wolf ma Suigintou w avku o.o

/me dies

EDIT:

vvvvv /me !eats White_Wolf for not knowing this character
WubWoofWolf
Kubu
Jak obejrzałem Rozen Maiden to niecierpiałem Sugintou ;S. Ale w necie ma dużo zajedwabistych arcików;p
Lef

kuburaczek wrote:

Jak obejrzałem Rozen Maiden to niecierpiałem Sugintou ;S. Ale w necie ma dużo zajedwabistych arcików;p
/me dies again
1miko1
/me kills White Wolf za odebranie mi leada w barrel roll. Powiem ci tylko jedno........

DO A BARREL ROLL!
Cefienna

SeymourLyon wrote:

kuburaczek wrote:

/me dies again
Po co od razu tak pesymistycznie. Przynajmniej masz więcej Suigintou dla siebie.

:D?
niedz

1miko1 wrote:

/me kills White Wolf za odebranie mi leada w barrel roll. Powiem ci tylko jedno........

DO A BARREL ROLL!

ten lid został zabrany wcześniej mnie :(
/me DOES A BARREL ROLL
Bass

niedzwiedz1124 wrote:

1miko1 wrote:

DO A BARREL ROLL!

/me DOES A BARREL ROLL

ZRÓB ROLOWANIE BARYŁKI!!!
Lef
1miko1

Bassmaster wrote:

niedzwiedz1124 wrote:

1miko1 wrote:

DO A BARREL ROLL!

/me DOES A BARREL ROLL

ZRÓB ROLOWANIE BARYŁKI!!!
Ja bym to raczej pzretłumaczył na turlaj dropsa :D

LEAD ODZYSKANY
SteRRuM
"Barrel roll" to nazwa akrobacji powietrznej >.<
Do a barrel roll - Zrób beczkę.
Ryohan
^
pan mondry D:
Swistak
Po takim pieprzeniu, to ja mu się nie dziwię :D.

Hah, ale podróba -> http://osu.ppy.sh/u/110848
niedz
/me robi beczkę

zadowolony?D:
1miko1
Wlasnie sie popsulem myszke...no to przerwa od osu D:
Calom
Sterrum mi spamuje w Atlantica Online , chce ode mnie kasę :< .
SteRRuM

Calom wrote:

Sterrum mi spamuje w Atlantica Online , chce ode mnie kasę :< .
Nom, chce :3
Ryohan
Od zawsze wiedziałem, że SteRRum to spammah.
niedz
dobra ta atlantica?D:
SteRRuM

niedzwiedz1124 wrote:

dobra ta atlantica?D:

Pewien bardzo mądry człowiek wrote:

Nie.
Topic Starter
Piku_old_1
MMORPG'i ssą IMO D: Takie pożeracze czasu, nie ma satysfakcji z przejścia gry xD
Brass the Hedgehog

Piku184 wrote:

MMORPG'i ssą IMO D: Takie pożeracze czasu, nie ma satysfakcji z przejścia gry xD
OBJECTION!
Jak ma się nadmiar wolnego czasu, to można pograć - A z przejścia Tibii to byś miał satysfakcję, że dokonałeś tego jako pierwszy na ziemi XD
Topic Starter
Piku_old_1

Brass the Hedgehog wrote:

Piku184 wrote:

OBJECTION!
Jak ma się nadmiar wolnego czasu, to można pograć - A z przejścia Tibii to byś miał satysfakcję, że dokonałeś tego jako pierwszy na ziemi XD
Objection! W sali sądowej liczą się dowody a nie przypuszczenia panie Wright xD Nadmiar wolnego czasu przeznacza się na osu! xD
Cefienna

Piku184 wrote:

Piku184 wrote:

OBJECTION!
Objection! W sali sądowej liczą się dowody a nie przypuszczenia panie Wright xD Nadmiar wolnego czasu przeznacza się na osu! xD
FOOLISH FOOLS! *atak batem*
Brass the Hedgehog
SteRRuM

Cefienna wrote:

*atak batem*
Fajnie by było jakby BATy zrobiły najazd na moją mape :P.
Calom

niedzwiedz1124 wrote:

dobra ta atlantica?D:
Imo ołni cyce , jeden z lepszy darmowych mmo .
niedz

Calom wrote:

niedzwiedz1124 wrote:

dobra ta atlantica?D:
Imo ołni cyce
wat
boin boin?D: xD
Topic Starter
Piku_old_1

Cefienna wrote:

Foolish words foolishly spoken by foolishly foolish fool!
<lolrandom>Tetris DS zamiata</lolrandom>
Oah~ I wonder what's for diner...
Brass the Hedgehog

Piku184 wrote:

Cefienna wrote:

Foolish words foolishly spoken by foolishly foolish fool!
<lolrandom>Tetris DS zamiata</lolrandom>
Oah~ I wonder what's for diner...
Space Invaders Extreme zamiata~!
...OR ELSE YOU WILL DIE! xDDD
niedz
<lolrandom>lolrandom</lolrandom>
Calom
Bo wam virtual tennis gay'a zafunduje !
Lef
niedz

Calom wrote:

Bo wam virtual tennis gay'a zafunduje !
/me hides
rika_old
:(
Topic Starter
Piku_old_1
Zastanawiam się nad zmianą nazwy tematu na random xD
niedz
LOL
z czego ty piszesz o.o
Topic Starter
Piku_old_1
Nie powiem D:
SteRRuM
z atari albo jakego innego zabytku pewnie :P
Topic Starter
Piku_old_1

SteRRuM wrote:

z atari albo jakego innego zabytku pewnie :P
Atari jest kewl D:
Cefienna
Nie wiem jak Atari, ale Amiga = <33
Elvan_old
Brass the Hedgehog
Uzriel
Kto usunął temat "ludzie na #polish" ?
SteRRuM
Ryohan
Chyba trudno się domyślić kto tutaj kasuje tematy. Skasowałem go z dwóch powodów:
1. Problem został rozwiązany.
2. Posty zbanowanych zostały usunięte przez peppiego więc nie było sensu w trzymaniu niekompletnego tematu.
:P
Brass the Hedgehog
Ryo, jak kasujesz jego posty, to kasuj również reply, bo teraz to wygląda lamersko :f
MLGnom
Ryohan
Spoko, że tak powiem miało to wyglądać inaczej xD W pracy nie umiem racjonalnie myśleć xD
Lef
YAY, MAMY RHANDOMZ!~

Btw. Cherbata o.o
SteRRuM
lolrandom ~ !
Topic Starter
Piku_old_1
LOLZ, jak dobrze D:
Lef
Ryohan
^
Zgadzam się z lefkiem, to nie fair, w ogóle Wolfik nie powinieneś robić komukolwiek leadów na mapkach gdzie ludzie nawet FC z trudem robią czyt. Chocobo gold i i want you na riddiculusie D:
Ogólnie to też mi się to nie podoba
Kubu
Lef

kuburaczek wrote:

SeymourLyon wrote:

Graliście nawet mapki one_love'owi... I co o tym myślę?
Jedynymi osobami, które imo mogą to zrobić to ShaggoN i tobebuta. No chyba że ktoś inny w bardzo krótkim czasie zrobilby rzeczy typu: Hardware Store 1st, Polka Power 1st, I want you 2nd, Weeeeeeeeks 1st Nightmare on lesjuh diff 2nd, Chocobo Gold 1st S(FC), Taboo Tears djpop version 2nd, Hatsune no miku cośtam cośtam Uninstall 2nd (btw. mapka sux, widać że bat'y wielbią djpop'a :>) i zapewne wiele innych o których niemam pojęcia, HAX I TYLE xd
Nie o to mi chodzi... peppy dzisiaj sprawdzał kto się logował na konto one_love'a i kto tam był? Przemilczę...

kuburaczek wrote:

SeymourLyon wrote:

Ciekawe jak wy byście się czuli gdybym 40 znajomym porobił SS na "Theme of love" na przykład. "YAY MAM S, WRESZCIE" a tu #41... Grać się odechciewa od takiego czegoś.
Po pierwsze to by Ci się nie chciało xD
Chciałoby mi się. Bo gdy patrzę jak inni to robią to mi też zaczyna się chcieć. Ale nie zrobię tego bo to oszustwo. Fajnie, coraz bardziej mam ochotę zaspamować #osu żeby dostać ban~
Cefienna
C'MON GUYS, WHY CAN'T WE JUST LOVE EACH OTHER.

Guys?

Guys...? D:

Też tego nie pochwalam, ale jeśli będzie się to powtarzać to nie sądzę, że ujdzie to tym osobom na sucho i bany i tak polecą. Widziałam tylko fragment rozmowy, podczas której peppy sprawdzał IP ludzi, którzy logowali się na konto one_love'a i NIE był zachwycony, ale postanowił na razie nie czepiać się nikogo. Nie sądzę jednak, że o tym tak po prostu zapomni.

Cóż, jeśli ktoś chce komuś pomagać poprzez nabijanie dobrych wyników to tego kogoś własna sprawa. Jeżeli dobrze im z tym, że balansują na granicy dostania bana, ORAZ że oszukują, to proszę bardzo. Pytanie tylko... hej, nie macie wyrzutów sumienia? To w końcu w pewnym sensie cheatowanie...
Kubu

SeymourLyon wrote:

kuburaczek wrote:

Jedynymi osobami, które imo mogą to zrobić to ShaggoN i tobebuta. No chyba że ktoś inny w bardzo krótkim czasie zrobilby rzeczy typu: Hardware Store 1st, Polka Power 1st, I want you 2nd, Weeeeeeeeks 1st Nightmare on lesjuh diff 2nd, Chocobo Gold 1st S(FC), Taboo Tears djpop version 2nd, Hatsune no miku cośtam cośtam Uninstall 2nd (btw. mapka sux, widać że bat'y wielbią djpop'a :>) i zapewne wiele innych o których niemam pojęcia, HAX I TYLE xd

Nie o to mi chodzi... peppy dzisiaj sprawdzał kto się logował na konto one_love'a i kto tam był? Przemilczę...
Ahh, buraki mają takie dobre serca... Myślą o innych... I wolfy też...
Chodziło mi tylko oto że i tak sam pobił mój wynik, którego już nie ma :p Zresztą, wiesz że byłem na jego koncie, ale pisząc swojego posta zaczynającego ten temat skąd wiedziałeś że coś mu przechodziłem?? Bycie na koncie nie jest równe przechodzenie bm.

SeymourLyon wrote:

Graliście nawet mapki one_love'owi... I co o tym myślę? To jest NIE FAIR JAK ****.
Od dziś kuburaczek to liczba mnoga, i z tego co pamiętam nie mapki tylko mapkę :D
To na pewno nie jest fair, i jest to pewien rodzaj cheat'u, ale nie pisz tak jakbym przeszedł mu całego hardcore pack'a

Ryohan wrote:

Wolfik nie powinieneś robić komukolwiek leadów na mapkach gdzie ludzie nawet FC z trudem robią czyt. Chocobo gold i i want you na riddiculusie D:
Z tego co wiem to Wolfik nie ma nic wspólnego z tymi wynikami ;X one_love ma tablet i tyle, nowy koks sie rodzi ;]
Ryohan
Elvan_old
Kubu
Wykresu nie widziałem więc niewiem kto i ile, ale byłem na tym koncie z 3-4 razy lecz tylko raz coś zrobiłem;s

Elvan wrote:

To jest naprawdę nieuczciwe, bo ludzie którzy dochodzą do swoich wyników sami (np. Ryo, Lef czy nawet ja) czują się przez to z deka oszukani.
A co do tego, to rozumiem że nie masz na myśli mnie? Bo jak już pisałem one_love pobił mój wynik, który mu zrobiłem (powtarzam sie xd)

Dobra lece oglądać Animkę ;S W końcu to random ~~
SteRRuM
MLGnom

SteRRuM wrote:

A o biednym SteRRuMzu zapomnieli :<.
Czyli chcesz powiedzieć, że też maczałeś w tym palce? ;D
niedz

kuburaczek wrote:

Wykresu nie widziałem więc niewiem kto i ile, ale byłem na tym koncie z 3-4 razy lecz tylko raz coś zrobiłem;s

Elvan wrote:

To jest naprawdę nieuczciwe, bo ludzie którzy dochodzą do swoich wyników sami (np. Ryo, Lef czy nawet ja) czują się przez to z deka oszukani.
A co do tego, to rozumiem że nie masz na myśli mnie? Bo jak już pisałem one_love pobił mój wynik, który mu zrobiłem (powtarzam sie xd)
burak,zrozum kurwa człowieku,nie chodzi o to że pobił wynik który mu zrobiłeś,że S'neliście mu kilka mapek(chociaż,właściwie o to też >:,żadko zdarza mi sie myśleć z rana),tylko o samo to że zgodziliście sie to zrobić i zrobiliście to z premedytacją
a poza tym,nie było tylko 3/4 logowanań "Kuburaczek'a" na koncie one_love >:
SteRRuM
Elvan_old
@Sterrum
Oj, przepraszam xD Już, naprawiam swój błąd xd
SteRRuM
:D
Lef

niedzwiedz1124 wrote:

a poza tym,nie było tylko 3/4 logowanań "Kuburaczek'a" na koncie one_love >:
^ Było ich ponad 200~

EDIT:

Twoich było najwięcej ale innych też było całkiem sporo ;P
Brass the Hedgehog
Random to random.
WYPRZEDIŁEM LARTO W TAIKO, Buhahaha. xD
Kubu

SeymourLyon wrote:

^ Było ich ponad 200~
Fail. Jak ich było 200 to sql peppy'ego coś napierdala o.O
Ryohan
Albo ty lecisz w zaparte. Zakończmy ten temat, moim zdaniem nie ma co pierdolić peppy zrobi co trzeba albo i nie zrobi, a my mówiąc takie coś wyrażamy tylko swoja dezaprobatę. I na tym zakończmy, chuj jebie mnie czy 4 czy 200 liczy się fakt. A tro jest nie w porządku. A ten one_love jak taki dobry to niech zagra z nami na multi i być może tak jest i przestaniemy to bagatelizować.
Fin
Brass the Hedgehog

Random to random.
WYPRZEDIŁEM LARTO W TAIKO, Buhahaha. xD
+ to, że wyprzedziłem go drugi raz i jestem 15 <3
ShaggoN
Mi raz napisał żebym mu przeszedł Hardware Store'a. Ale, że miałem dobry humor, to tylko mu powiedziałem, żeby sobie poszedł i się więcej nie zbliżał. Kto sie tam logował nie wiem, nie wnikam. W każdym razie to jest żenada. :o
Ale dajcie już spokój z tym syfem. Było-minęło, trudno. Miejmy nadzieję, że takie coś się więcej nie powtórzy.
fartownik
Elvan_old
Ryohan
Trzeba było przeczytać temat gdzie się żali, że został niesłusznie zbanowany. EOT
SteRRuM

fartownik wrote:

Konto one_love'a doesn't exist.

Elvan wrote:

Już od jakiegoś czasu xD Na niektórych mapkach już dawno zauważyłem że zniknął ;p

Ryohan wrote:

Trzeba było przeczytać temat gdzie się żali, że został niesłusznie zbanowany. EOT
Fail.
Kubu
Ryohan
Wbił to dzisiaj lol D:
show more
Please sign in to reply.

New reply