forum

Przywitaj się!

posted
Total Posts
1,316
show more
Yusuzu
Cześć Heksiu, Trishi i Angel ^^
Madoka Kimura
Witam wszystkich ^^. Jestem Madoka Kimura, miło mi.
Kiyori_old
Cześć, jestem Kiyori. ^^
Morvinek
Cześć~.
Jestem Dominik, lat 18, z południa Polski.
Interesuję się mangą, anime, muzyką, ludźmi, internetem.
W Osu! gram od dwóch lat..? Tak jakoś zeszło.
Od jakiegoś czasu, kilku miesięcy dokładniej... próbuję wprowadzić w życie pewien projekt, osu-polska.pl
Gdyby ktoś był chętny pomóc, czy coś, to zapraszam..
To by było na tyle, miło mi was poznać.. Pozdrawiam.
Pandemoniusz
Yo.

Na czym ten projekt miałby polegać?
Morvinek
Polska społeczność graczy. Bardziej rozbudowane forum niż tu, polskie poradniki i instrukcje. Jakieś rozgrywki, coś jak mistrzostwa, wiesz... No i jeszcze myślałem o beatmapach, by pobierać bez limitów czasowych, prosto z serwera, bez limitu transferu.
Takie tam, marzenia.
Galkan

Morvinek wrote:

Polska społeczność graczy. Bardziej rozbudowane forum niż tu, polskie poradniki i instrukcje. Jakieś rozgrywki, coś jak mistrzostwa, wiesz... No i jeszcze myślałem o beatmapach, by pobierać bez limitów czasowych, prosto z serwera, bez limitu transferu.
Takie tam, marzenia.
Zainteresuj się trochę społecznością, poczytaj forum (nie tylko tę sekcję), poudzielaj się na #polish, to może ludzie będą patrzeć na takie stronki innym wzrokiem niż "a na kiego wała takie coś". Już z tego co pamiętam jeden projekt taki był i poszedł do piachu (z racji swojej oczywistej bezsensowności), co wielkich szans Ci nie daje (no, chyba, że chcesz to prowadzić w formie jakiegoś bloga, nfi). Co do mirrora beatmap, to jeden masz tu - http://osu.yas-online.net/p?l=pl#453 - nie mówiąc już o linkach na mediafire z oficjalnej sekcji.

Innymi słowy - marny Twój trud (i forsa pewno też).

PS: Ta gra nazywa się osu!
Topic Starter
Ryohan
PO KIEGO KIEPA TAKIE COŚ!!! A szczerze mówiąc to to nie pożyje długo albo będzie żyć marnym życiem :D
MLGnom
Pomijając fakt, że nasze polskie forum TUTAJ już jest pół martwe a co dopiero taki projekt. D:
Topic Starter
Ryohan
Jakie JUŻ ono jest takie od ZAWSZE
klubek
Lepiej już pół martwe, niż żeby miało się dziać to samo co na #polish >.>
lovelessxD

Morvinek wrote:

Takie tam, marzenia.

mimo wszystko pomysł sam w sobie jest fajny ;)
Myszka Miki
Witam wszystkich . Zwą mnie Łukasz . Lat mam tyle , ile powinienem . Interesuję się muzyką i robieniem jakichś pierdółek w postaci modów do TES'a . W osu! gram jakoś tak od godzinki z hakiem , no cóż , "lekko" kaleczę tą gre , za co przepraszam . Lubię przyrządzać Mięsnego Jeża w mojej zacnej piwnicy :3 . To by było na tyle :x
Emjotka
Witam was, jestem Ewa, szerzej znana jako Emjotka ;D
Jestem niezidetyfikowanym obiektem , który należy do dziwnego podgatunku ludzi znany jako Otaku.
W osu pykam od 26 Stycznia, czasami grywam w touhou .
Miło mi was poznać x3
Smuggler_old
Witajcie . Mam na imię Łukasz i bardzo lubię dzieci :3 . Oprócz dzieci interesuje mnie muzyka , gastronomia , gry z serii The Elder Scrolls . Bardzo miło mi Was poznać :)
MLGnom

Smuggler wrote:

Witajcie . Mam na imię Łukasz i bardzo lubię dzieci :3 . Oprócz dzieci interesuje mnie muzyka , gastronomia , gry z serii The Elder Scrolls . Bardzo miło mi Was poznać :)
Witaj. Idealnie trafiłeś. XD
Advantan

Smuggler wrote:

Tak poza tym to fajny nick taki sidiekszynowy.
Smuggler_old

Advantan_96 wrote:

Smuggler wrote:

Tak poza tym to fajny nick taki sidiekszynowy.
Bardzo mi przykro , ale z tym Smugglerem , nie mam nic wspólnego , mój drogi :)
Jeśli już musisz wiedzieć , mój nick , to postać w Star Wars : The Old Republic
:3
-Aries
Hejo, Nazywam się Natalia ale mówcie mi Aries!
K a R a L
Siemka :3 Mam na imię Ala , lat mam 16 . Interesuję się muzyką , gotowaniem i każdego rodzaju horrorami :) . Oprócz osu! gram w Dead Space 1 i 2 i Amnesie Mroczny Obłęd ;p . Mam nadzieję , że poznam tu wielu fajnych ludzi :) Miło mi Was poznać
Katsu_old_1

K a R a L wrote:

Siemka :3 Mam na imię Ala , lat mam 16 . Interesuję się muzyką , gotowaniem i każdego rodzaju horrorami :) . Oprócz osu! gram w Dead Space 1 i 2 i Amnesie Mroczny Obłęd ;p . Mam nadzieję , że poznam tu wielu fajnych ludzi :) Miło mi Was poznać
o spocziz, witamy.
miałam taki avek z vivere, meow
mthhf123
Hej, jestem tu od niedawna. Miło mi was poznać. ^^
mthhf123
Hej, ja jestem Igor i witam was serdecznie :/.
Dark Mummy

Gotori wrote:

hej, nie wiem czy już pisałem, ale jestem Wojtek i mam 12 lat.
Hej, jestem Ania i też mam 12 lat :*
Economic Blockade
Siema, jestem Michał i mam 19 lat xP
konfucjusz_old
Witam, jestem Konfi. Zwykle jestem dręczony przez sąsiadkę z góry (-nekonyan-) rocznik 94, miło mi.
Dzimmi_old
Witam, jestem Piotrek i mam 21 lat. Na OSU natknąłem się wczoraj przypadkiem i coś wydaje mi się, że będę miał nowe zajęcie na nudę :P
petitgizzy
Dobryyy, Klaudia jestem jednak wolę jak mówi się na mnie Gizzy ^^ 93 rocznik (już zaczynam rdzewieć) i aktualnie robię wszystko byleby się nie uczyć do matury ^^
DarkStoorM
@Up: Dobry dobry. Ucz się, ucz. Zawsze te 10% wiedzy ze szkoły się w życiu przyda
konfucjusz_old
Dark, nie buduj haremu :D
Uważajcie na niego panie ;)
Mort00s
Hej, jestem Dominik i pojutrze piszę maturę :V
konfucjusz_old

Mort00s wrote:

Hej, jestem Dominik i pojutrze piszę maturę :V
:D
DarkBolo
Siema wszystkim
Nazywam się Tomek, mam 24 lata.
Na Osu trafiłem wczoraj i jestem zachwycony!
konfucjusz_old
Witam Cię i również jestem zachwycony z powodu iż przychodzą nowi ludzie :)
DarkStoorM
Witamy Pana x333
izzy91lyck
od dawna gram w osu a dopiero zajrzałam na forum :x
Yyyyy... siemka! :D
Jestem Emy, uwielbiam grać w osu :>
Niestety mam tak dużo wiosen, że aż trochę strach się przyznać :x
KOBIET SIĘ O WIEK NIE PYTA! xD
No... Jak się dorobię szybszego neta to znów będę na multiplayer :)
Hydra
heyeczka
Kingsays_old
Kinga (proszę mówić na mnie Stella), 12 latek C:
O grze dowiedziałam się około listopada, gram od stycznia. Najlepiej idzie mi w CTB.
krzychu0700
Siemka, widzę że jest od zasrania nowych ludziów.Witam wszystkich i miłej gry :3
Advantan

Kingsays wrote:

Kinga (proszę mówić na mnie Stella), 12 latek C:
O grze dowiedziałam się około listopada, gram od stycznia. Najlepiej idzie mi w CTB.
Myślę jednak, że wszyscy będą pisać po nicku/imieniu, a nie jakaś tam Stella :D
AdaSKo2211
No witam wszystkich :3 Kurde natrafiłem na OSU! na Youtube i mi się spodobało. Od zawsze chciałem mieć jakąś hardcore'ową grę muzyczną na pc'ta, ale nie widziałem, że jest aż tak trudna :D Gram od dawna w Guitar Hero, Rock Band itp wszystko na Expert. A tutaj okej idzie na normalu ;P
Tidek
To szykuj się na to że w przyszłości będziesz miał łatwo na streamach, a będą problemy z aimem :d (to samo u mnie :<)
Marcin
Np. taki ja dla kogo to byla pierwsza gra muzyczna, ma problem wlasnie z aimem a nie streamem, wiec to nie zasada że jak inne sie gra to tutaj sie umie.
damian2317
Cześć jestem Damian i mam 18 lat. ;]
Advantan
Witaj.
Namiszon
cześć wszystkim, po długim czasie zdecydowałam się zacząć grać w osu, dopiero zaczynam. poza internetem interesuje się bronią palną i owadami. nie jestem towarzyską osobą mimo to staram się być miła w kontaktach z innymi ludźmi. mam nadzieję, że się polubimy.
Advantan

Namiszon wrote:

cześć wszystkim, po długim czasie zdecydowałam się zacząć grać w osu, dopiero zaczynam. poza internetem interesuje się bronią palną i owadami. nie jestem towarzyską osobą mimo to staram się być miła w kontaktach z innymi ludźmi. mam nadzieję, że się polubimy.
Oddam Ci wszystkie komary jeśli tylko chcesz, eksperymentuj na nich czy coś!

Cześć!
Acrith

Namiszon wrote:

Pierwsze skojarzenie - Caitlyn z League of Legends.. Ale okej, moja psychika już dawno siada xD.

Witam i życzę miłej gry ;)
Norellia
Jestem na osu! tak długo, a zapomniałam się przywitać... Jaki fail ;x

Witam wszystkich! Jestem Patrycja, mam 15 lat. Lubię anime, muzykę azjatycką (a od niedawna napaliłam się na k-pop *0*), rysowanie, mangi... Osu znalazłam przypadkowo i wciągnęło mnie do teraz. No i to chyba tyle ^^''
Advantan
Witaj Pati.
Norellia

Advantan_96 wrote:

Witaj Pati.
Wybacz, ale nie lubię jak ktoś zdrabnia moje imię. Ogólnie nie lubię swojego imienia. Ale jakoś przeboleje. :3
Advantan
Ładne imię, nikt nie lubi swoich imion? ;_;
Arbuz-chan
Etto... Dzień Dobry? :3
Norellia

Advantan_96 wrote:

Zawsze tak jest ^^

Niebieski Arbuz wrote:

A dobry, dobry :D
nekoyan
Witam wszystkich nowych :3

Norellia wrote:

Advantan_96 wrote:

Zawsze tak jest ^^
No nie zawsze, bo mi się akurat swoje imię podoba XD
Advantan
^ Wyjątkowa. *^*

Dzień dobry Niebieski
Pandemoniusz

Niebieski Arbuz wrote:

No cześć słodziak :3
boostspeed_old
Jo.

Jestem Dominik, mam 14 lat. Interesuję się dziewczynami ( lol ), pogram oczywiście w nogę czy siatkę, ale...
Uwielbiam pierogi, ruskie i z kapustą i grzybami, jeszcze jak babcia robi. mmm . <3
Gram po trochu w ctb, cod bo, lol i to wszystko, a baardzo lubie anime. xD
Advantan
Witaj Dominiku.
_tobey
Cześć, jestem Tomek, mam 14 lat, i w końcu znalazłem forum. c: W osu gram od dawna, co nie zmienia faktu, że lamię. Lubię czytać mangi, raz kiedyś obejrzeć anime. Gustuję w metalu, rocku, ostatnio nieco jazzu oraz swingu. W wolnych chwilach czytam #polish, obijam się lub gram na gitarze. D: Mam nadzieję, że będzie mi miło tutaj postować, pozdrawiam.

@down
Zrobione c:
Acrith

tomelok wrote:

Cześć, jestem Tomek, mam 14 lat, i w końcu znalazłem forum. c: W osu gram od dawna, co nie zmienia faktu, że lamię. Lubię czytać mangi, raz kiedyś obejrzeć anime. Gustuję w metalu, rocku, ostatnio nieco jazzu oraz swingu. W wolnych chwilach czytam #polish, obijam się lub gram na gitarze. D: Mam nadzieję, że będzie mi miło tutaj postować, pozdrawiam.
Witaj. Wiem, że to trochę niezbyt w moim stylu, ale chciałbym Ci przekazać garstkę wiedzy na temat interpunkcji. Proszę - używaj spacji za przecinkami, kiedy je stawiasz ponieważ tekst jest nieczytelny. I razi w oczy co bardziej uczulonych :). Poza tym miło poznać i życzę mile spędzonego czasu przy osu! :)
Katsu_old_1
cześć, jestem katsu i lubię koty.
Astar
.
Parkz
Siema chińskie lalusie :lol:
Ciunek
Siema, nie widziałem na polskim forum jeszcze żadnego chińczyka, murzynie (po awatarze wnioskując).
Parkz
Dziapan?
Tidek
Siema, jestem psem.
Bloody Heart

Tidek wrote:

Siema, jestem psem.
Mooother Of Goood xD .
A ja jestem Misaki Mei z Trzeciej Gimnazjum klasy 3 , i was wszystkich przeklnę xD .
A tak na prawdę , jestem Maati mam 13 lat ( dla idiotów płeć męska ) , jestem zagorzałym fanem Umineko i Another , w osu pykam od niedawna , około pół roku ( chyba (?) . :)
Astar
.
dragon8
Witam jestem miłą i zwariowaną dziewczyną. Kocham Shoneny i yaoi. Oczywiście także muzykę i anime^^^
Marcin

dragon8 wrote:

Kocham Shoneny i yaoi. Oczywiście także muzykę i anime^^^
Z senpai
.
Piotrekol

XX-22 wrote:

a w osu gram kilka lat z długimi przerwami

<okay>
a tak poza tym to witam :D
Z senpai
.
Advantan
Witaj mój imienniku, wyczuwam, że jesteś super mega fajnym gościem, a przeczytałem tylko, że nazywasz się Dawid.
Z senpai
.
Advantan
Nienawidzę Cię! ;_;
Z senpai
.
Pandemoniusz
Dawid, on napisał, że nazywa się Dawid, nie że na imię ma Dawid. To różnica.
Raito_old_old

Pandemoniusz wrote:

I to jaka różnica.
Advantan

Pandemoniusz wrote:

No dobra, ale nadal go nienawidzę.
dragon8

Marcin wrote:

dragon8 wrote:

Kocham Shoneny i yaoi. Oczywiście także muzykę i anime^^^
Bo tak się złożyło^^^ ale hentai od czasu do czasu też lubię^^^
Katsu_old_1
nienawidzę yaoi
Bass

Katsu wrote:

nienawidzę yaoi
MLGnom

Bass wrote:

Katsu wrote:

nienawidzę yaoi
Galkan

(bo też chcę być fajny i walnąć obrazek do posta, yo)

Bass, Marcin - macie jakieś wzajemne pretensje, uzgodnijcie to na pm. Myślałem, że sami się uspokoicie, ale chyba się trochę przeliczyłem, dlatego Wasze ostatnie posty poszły w niebyt. Post Gnoma zostawiam jako ogólną odpowiedź na wszelkie durne komentarze w tym temacie.
fartownik
rEdo
siema jaszczur co tam
xxmaciekaxx
Witam :3.
Mam na imię Maciej pochodzę z miasta niedaleko Lublina , mam 12 lat.
Osu poznałem od pewnego Let's playera , Wichu1993. Spodobała mi się ta gra , i teraz gram codziennie.
Ogólnie tyle , starczy?
Pandemoniusz
Elo. Starczy, ale nie dawaj spacji przed przecinkami.
Sachikonatsu
Cześć. c:
Mam na imię Aleksandra, na drugie mi Weronika. Pochodzę z 'pewnej wiochy', lecz aktualnie mieszkam w mieście, zwanym 'Zielona Góra'. Ogólnie, to nie lubię tam nic, oprócz WINOBRANIA, które zaczęło się wczoraj (08.09) i trwać będzie tydzień. Chociaż to też ma swoje wady - pijoki. Dobra, coś innego: interesuję się grafiką (na urodziny, 17.08 btw. dostałam tablet), muzyką (j-rock, k-pop, metal, rock, dubstep idk)... no i to chyba na tyle. Aha, na osu! pierwszy raz zagrałam w 2010. Potem były jakieś problemy z kompem (osu! nie odinstalowało się z rejestru), miałam wczoraj format i teraz mogę na nowo grać. c:
Advantan
Witaj owocołapaczko.
Topic Starter
Ryohan
2 lata czekania na format :< To grałaś jeszcze kiedy przeżywałem osu!renesans D: Czasy, kiedy było więcej graczy niż robotów xD
Marcin

Sachikonatsu wrote:

Cześć. c:
Mam na imię Aleksandra, na drugie mi Weronika. Pochodzę z 'pewnej wiochy', lecz aktualnie mieszkam w mieście, zwanym 'Zielona Góra'. Ogólnie, to nie lubię tam nic, oprócz WINOBRANIA, które zaczęło się wczoraj (08.09) i trwać będzie tydzień. Chociaż to też ma swoje wady - pijoki. Dobra, coś innego: interesuję się grafiką (na urodziny, 17.08 btw. dostałam tablet), muzyką (j-rock, k-pop, metal, rock, dubstep idk)... no i to chyba na tyle. Aha, na osu! pierwszy raz zagrałam w 2010. Potem były jakieś problemy z kompem (osu! nie odinstalowało się z rejestru), miałam wczoraj format i teraz mogę na nowo grać.c:
Zielona góra...
DarkStoorM
Witamy w naszym strollowanym świecie, Olu ;3
Advantan
W jakim strollowanym*.

*Ma się rozumieć, że słowo zastrzeżone i w ogóle(?)
Sachikonatsu
O, uwielbiam takie strollowane światy~! c:
mthhf123
Witam.
Xantis
Woot! Gram ponad 2,5 roku i chyba mi się zapomniało przywitać. :E Witajcie wszyscy. :D
ZuKoR_old
Siemka, Jestem Kamil. :D //Wystarczy? -.-
show more
Please sign in to reply.

New reply