forum

Zamanı Gelmişti

posted
Total Posts
6
Topic Starter
Kypxian
[notice]
Neden Bıraktım

Yıllarca farklı türden birçok oyun oynadım ve bunların içinde en zevk aldığım oyunlardan birisi Osu!.Ama bilen zaten biliyor ki herhangi bir sıralama veya rekabet ilgim yok :P Bu yüzden yaklaşık 2 yıldır hiçbir oyunu ciddi bir şekilde yani rekabete dayalı oynamıyorum. Bu sene de Üniversite Sınavı için hazırlandığımı düşünürsek artık oyuna ayırdığım zamanı farklı konulara ayırmak istiyorum.-Çalışmak gibi-Pek fazla tanıyanım edenim yoktur 6 yıllık bir Osu! geçmişim var bu süre boyunca benimle beraber gülmüş eğlenmiş chokeladığımda benimle beraber üzülmüş bana bu bu güzel anıları bırakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :) Uzunca bir süre sonra tekrar görüşebilmek dileğiyle ... Bugünün Tarihi: 30/08/2016 -Dionysos / Kypxian

Bu ne kadar bir copy paste olsa da ilk forum mesajı ve konusu title'ını bu posta vermek istemesem de oyuna girip kimseye haber veremediğim için bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Yukarıda çoğu şeyi özetledim ileride ulaşmak isterseniz profilimde facebook ve steam linkim mevcut herhangi bir durumda çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle...
Tornado
Sayonara
Syllable-
Öpüldün Uludağ'a beklerim seneye <3
Ekin
2 replay atsan :[

hayatında başarılar dileğiyle!
Reha
-
Sed
Aesthethic even can‘t explain my feels right now.

ANO   W H    B U
K      Y      R
S    
 E  
  K    H  y =-//..
 A    W
Please sign in to reply.

New reply