Dobry, gram w osu! od maja 2k16 i mam problem z graniem na podkładce. Jak zaczynałem to robiłem wszystko, żeby tylko przechodzić mapy ale jak ma się już te 1000+ pp to fajnie jest robić insany na FC. I problem jest w tym, że czuję dziwne ruchy kiedy gram w osu!. Przechodzenie z jednej strony ekranu na drugi jest czasami idealne a raz myszka poprostu zatrzymuje się przed kółkiem. Myślałem, że to wina podkładki to pojechałem kupić Roccat Kanga. To samo ale już nie ma dziwnych trzęsień tylko płynne ruchy lewo-prawo, góra-dół. Kręcenie jest nawet ok. Co może być przyczyną? Jedynym rozwiązaniem jest granie bez podkładki ale ręka zaraz przestaje się ruszać bo przykleja się do biurka a pozatym ślizgacze na myszce się szybko zużywają Może to już dobra pora na tablet ?
P.S: Dodam, że te dziwne ruchy występuja tylko w osu! a w grach typu CS:GO, LoL, R6S, BF4 nie odczuwam takich ruchów. Wszystko płynnie i dokładnie
P.S: Dodam, że te dziwne ruchy występuja tylko w osu! a w grach typu CS:GO, LoL, R6S, BF4 nie odczuwam takich ruchów. Wszystko płynnie i dokładnie