forum

Elim Terliyo :d

posted
Total Posts
9
Topic Starter
XrayzacK
Malum yaza girdik ve biraz elim terliyo bu yüzdende kalemi tutamıyorum, şikayetçiyim! Sizin bu konuda bir öneriniz var mı?
Zeus
Buzdolabında bekletilmiş kolonya, hem sıcağa hem ter sorununa deva.
laterias
küçük fan al elinin oraya koy
IamShigeru
eldiven kullan
purehalcyon
Kolonya iyi oluyor. Bulamazsan ıslak mendille falan silersin, o da yoksa soğuk suyla yıka gel yapacak bir şey yok
Einarsson
harbiden kimse tennis veya badminton griptape al dememiş çok garip decathlondan absorb pembe veya beyaz öneririm üçlü al bir sene götürür globalde çok popüler trde yok mu anlamadım kullanan
Topic Starter
XrayzacK

Einarsson wrote:

harbiden kimse tennis veya badminton griptape al dememiş çok garip decathlondan absorb pembe veya beyaz öneririm üçlü al bir sene götürür globalde çok popüler trde yok mu anlamadım kullanan
Daha önce de bir griptape almıştım ama onda da elim terliyordu. Belki kalitesinden kaynaklanıyordur, senin önerdiğin markayı bir deneyeyim.
TerliManor
Çağrıldım. Ne haber?
Sc4ramouche

XrayzacK wrote:

Malum yaza girdik ve biraz elim terliyo bu yüzdende kalemi tutamıyorum, şikayetçiyim! Sizin bu konuda bir öneriniz var mı?
ben fakirlikten kaynaklı sey yapıyom lastik eldiven takıyorum üstüne parmaksız eldiven takıyom ki tabletin yada mouse'ın üstünde kayabilsin terdeee eldivenin içinde kalıyo bi tik igrenc ama ise yario
Please sign in to reply.

New reply