1. defii - Nagyon sokat fejlődött az évben, főleg speedben, de igazából minden skillsetben. Ezt részben a sok tournamentnek köszönheti, ahova az évben jelentkezett, és egyeseken nagyon jó teljesítményt hozott. Szerintem ha speedjét még továbbfejleszti, igazi top player válhat belőle.
2. Lexion - Kevés kiemelkedő scoret láthattunk idén tőle és ppt se farmolt, pedig a skillje megvan hozzá és a rankja is alacsonyabb, mint amit tud. Ha 2022-ben talál motivációt a páratlan scoreok gyártásához, akkor jövőre könnyedén lehet, hogy első helyre helyezem a listán.
3. JezusNE - Jelenleg talán a legjobb aktív magyar stream játékos. Az év második felében fejlesztette a HR és a DT játszási képességeit, aminek leginkább most, 2022 elején látszik meg a gyümölcse. Egyértelműen az egyik legjobb tourney player akivel valaha játszottam, konzisztensen hozza a legjobb teljesítményt a meccseken. Igazából nem tudom, hogy mi hiányzik belőle, hogy beadja a legnehezebb stream mapokat, de kíváncsian várom, hogy 2022-ben, hogy fog teljesíteni.
4. Stenkyke - Borzasztóan alulértékelt játékos, ha több időt és motivációt találna a játékhoz, megmutathatná mindenkinek, hogy mire is képes valójában. Tournamenteken nagyon jó. Legnagyobb gyengéje a mentálja, amit ha kijavítana és többet játszana 2022-ben a játékkal, akkor scoreokban és a rankjában is megmutatkozna, hogy miért írtam a 4. helyre.
5. konpekora1 - peko 2021-ben tovább folytatta a grindot a célja eléréséhez, hogy a legjobb magyar stream playerré váljon.
Sokat fejlődött, és év közben HR-ezni és DT-zni is megtanult, nem is beszélve az elképesztő speedről/stamináról, amire főleg az év második felében tett szert, és 2022 elején már meg is mutatkozott az eredménye.
6. Glasswave - Az egyik legkonzisztensebb magyar nomod player, aimelési, de főleg streamelési képessége rengeteget fejlődött az évben. Nagyon jó mentállal rendelkezik, úgyhogy nem fog egyhamar megállni a fejlődésben. Sok tournamentre jelentkezett, aminek köszönhetően minden skillsetben fejlődött. Az év vége fele elkezdett speedet gyakorolni, aminek szintúgy megvan az eredménye. Ha jobban elsajátítaná a HR-t és az AR10 feletti olvasást, új szintre léphetne.
7. B L A C K Y - Folytatta amiben jó, a HR és mindenféle jump mapok játszását. Nagyon pontos aimje van, és amíg az AR és a BPM megfelel, lehet bármekkora a jump, ő elhiteli. Elkezdett több tournamentre jelentkezni, talán ez is segített abban, hogy a hosszú, konzisztenciát igénylő mapokat FC-ze HR-el. Valami újdonság kéne neki, amivel kicsit megtöri a jelenlegi playstyleját, vagy jobban meg kéne tanulnia streamelni.
8. Zexylian - Az ország egyik legkonzisztensebb játékosa. 2021-ben leginkább (HD)HR-ben fejlődött, megnövelte a pontosságát. Kíváncsi vagyok 2022-ben milyen új scoreokat produkál, esetleg jelentkezik-e több tournamentre.
9. Zoxeim - Nem igazán értem. Kevés, de vannak olyan scorejai, amik rendkívül távol állnak az átlag top playeitől, és az országban szinte senki nem tudja felvenni velük a versenyt. Nem sokat tudok róla, de ahogy észrevettem az évben leginkább a speedjét, stamináját fejlesztette, de 1-2 nagyon durva jump aim scoret is sikerült csinálnia. Ha tényleg megvan ezekhez a nehéz mapokhoz a skillje, akkor nem értem miért nem csinál több, hasonló kaliberű scoret és farmolja szét magát.
10. Gamanoid - Az évben szétfarmolta az agyát, csinált pár insane nomod scoret, és év végén egy tournamenten játszottunk, ahol egész jó volt a teljesítménye. Readingje nagyon jó, egészen low AR-tól 11-ig pár próba után tudja játszani, ha nem annyira bonyolult a map. Streamelni is jól tud, staminája nem gyenge.
matyk0, Zyaqix, csaba21123, Tralkke - Ők azok akiket a lista írásának kezdetén, szinte biztos voltam, hogy leírom, de sajnos kifogytam a helyből, úgyhogy csak ide leírom ide őket, hogy tudják, szeretem őket :3