forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
twupack

Ryohan wrote:

Ew. szukać animców polskich grup fansubowych :P niektóre są naprawde niezłe :P
Wybór takowych co prawda nie jest imponujący, ale jeżeli chodzi o jakość, żaden plik txt., czy ASS. nie dorówna softsubowi :) Dlatego Ryo ma racje... chociaż i tak, jak można, to wybierać ENG hard ^^
krzychu0700
Ok dzięki za pomoc.

http://michu889.wrzuta.pl/audio/3fKTbAt ... madder_sky

może się komuś przyda ja tej piosenki szukałem ze 2 miechy.
Ryohan
Wystarczyło zassać OST xD
krzychu0700
Pobrałem z kilku stron różne i nie było
twupack
TU zapewne jest... wszystko, co związane z CG :) parę min. szukania ;p
Piotrekol
just... ehh

15:00 komp idzie spać z niewiadomych przyczyn i nie chce się włączyć
~18:00 odzyskuje dostęp do kompa i bah zdziwko- wszystkie dyski sformatowane(jezu... jakoś przeżyje)
3min poźniej próba logowania na mail(z innego kompa ofc ._.)- failed. odzyskałem dostęp po ~1h
teraz walczę jeszcze o konto steam- zmienił e-mail i hasło D:
,a morał tej bajki jest wszystkim dobrze znany:
K***A będę wszystko skanować D;
twupack

Piotrekol wrote:

...a morał tej bajki jest wszystkim dobrze znany:
trzeba mieć pewność, że z zaufanych źródeł pocieranki ściągamy ;p

srsly, good luck :D
Piotrekol
już 2 raz będę pobierał wszystkie mapy do osu - zostawię kompa na noc to się pobierze :x
mapy osu+steam(ehh przecie jeszcze konta nie odzyskałem)+parę programów= ~100gb ~65gb w 1 noc wyjdzie :|

1 słowem: FUUUUUUU
SteRRuM
o ty mi też z tego samego ip weszli na gmail o.o od razu hasło zmieniłem i cały komp przeskanowałem dziwne maile wyjebałem i jak narazie żyje xD
edit: jednak nie to samo ale podobne, Brak informacji Chiny (123.148.12.202) 16.12 :OOO
Piotrekol

SteRRuM wrote:

o ty mi też z tego samego ip weszli na gmail o.o od razu hasło zmieniłem i cały komp przeskanowałem dziwne maile wyjebałem i jak narazie żyje xD
edit: jednak nie to samo ale podobne, Brak informacji Chiny (123.148.12.202) 16.12 :OOO
nie to samo ale ten sam zakres=to samo miasto=99% że to ten sam gościu ;P
ja nawet nie miałem jak się skapnąć że coś mam na kompie bo najpierw się mnie na dłuższą chwilę pozbył i dopiero wtedy zaczął zabawę- a konta steam nadal nie mam ._. WEEeeeeeEE... odzyskałem ;D
twupack

wutta?! :OOOOOOOOOOOO (deepthroat powah!)
Galkan
Zauważyłem to podobieństwo podczas oglądania Anime :-P (zwłaszcza ten Yuiface który na filmie jest w 0:18)
rEdo
what the fuuuck

Mr Gaddy
Na 18 kupiłem sobię Guitar Hero, także żadko teraz będę grał o:
</wiadomośćktóranikogonieobchodzi>
twupack

Sid leniwiec wrote:

mnie ździebko obchodzi
Lef
/me używa spella Random Nabijanie Postów lvl.3
twupack
Nie ilość, lecz jakość, ma, lfie drogi, znaczenie,
i w łóżku i na talerzu i na forumowej scenie.

olE! :lol:
MLGnom

Lef wrote:

Spell Card : Spam Sign 「Random useless post 」!
Galkan

Lef wrote:

!chicken Lyon
!slap Lyon
!launch Lyon
twupack
one, two - little spam for you,
three, four - my name is troll,
five, six - gimme some fix,
seven, eight - you're late,
nine, ten - post farmer, that's wo I am ^^

papieros mi to powiedział xD

a tak na serio - who cares...? also, mnie też wnerwia, kiedy fajna zabawa przelatuje mi koło nosa ;p
Bass
http://www.wp.pl/?id=231543--1672543283 bagno w końcu doceniony!
Kubu

Bass-chan wrote:

przez chwilę takiego lol'da załapełm że szok... :D
CzekoMisiek
Szczerze bardziej zaciekawiło mnie ten news, który był na 3 zakładce. :>

Mówiąc prawdę, trochę tego szukałem dopiero później udało mi się go znaleźć. D:
rEdo

Bass-chan wrote:

Piotrekol
oto co nuda ze mną wyrabia xD

/edit
jezu... ten "lol wtf hax" dla jaj dałem ._.
Gotori

Piotrekol wrote:

oto co nuda ze mną wyrabia xD

Piotrek, jakie masz dowody że on używa hacków? Złapałeś go na gorącym uczynku? Jeśli tak, to proszę bardzo powiedz o tym.

Ja jakoś oglądając jego replaye zauważyłem, że rusza myszką etc. naturalnie a nie jak bot ...

Btw. Siema tak w ogóle ;)
Kubu

Gotori wrote:

Ja jakoś oglądając jego replaye zauważyłem, że rusza myszką etc. naturalnie a nie jak bot ...
jak coś, to kursorem
a po drugie skąd masz dowody że rusza myszką hmm? Powiedz nam o tym

Tak wgl. to siema =P
Galkan

BTW, on gra tabletem, jak coś.
Gotori
stfu sorry, wiem, że gra tabletem po prostu pochrzaniło mi się :P poza domem byłem, nie myślałem xD

ale nie wiem jakim prawe Piotrek osądza go skoro sam nie ma dowodów na to że jest "hackerem"

@kubu

rusza tabletem, widać często jak jest np. "przerwa" ;) jakby miał hacki to raczej wszystko by miał 100% ;]

@galkan

co do tego jego wyniku na 3 modach, zobacz ma A, 90% acc jest to prawdopodobne jeśli wyuczył się mapy ;/
Piotrekol

Gotori wrote:

ale nie wiem jakim prawe Piotrek osądza go skoro sam nie ma dowodów na to że jest "hackerem"
umiesz czytać?

Piotrekol wrote:

/edit
jezu... ten "lol wtf hax" dla jaj dałem ._.
:roll:
MLGnom
Widzę że mało kto zrozumiał ten żarcik. D:
I tak ogólnie ten filmik nie miał na celu pokazać że ktoś cheatuje (skąd to do głowy przyszło?), tyllko to że Piotrekolowi się nudziło.
Zrobił filmik który odsyła do 2 innych. >.>
Piotrekol
j/w wreszcie ktoś normalny ;P

Galkan92 wrote:

Śmiecenie YT też jest normalne? <.<
>.> ???
Galkan

Piotrekol wrote:

j/w wreszcie ktoś normalny ;P
Śmiecenie YT też jest normalne? <.<
MLGnom
Hahahaha teraz to dowaliłeś.
Znaczą ilość filmików na YT można by było wywalić bo są bez sensu i nie potrzebne.
Galkan

MLGnom wrote:

Hahahaha teraz to dowaliłeś.
Znaczą ilość filmików na YT można by było wywalić bo są bez sensu i nie potrzebne.
NO WAI
I dlatego trza dokładać jeszcze więcej tego?

Edit: inb4 zasada "no one gives a fuck".
Gotori
tak tak Piotrek, bo pomyślałem akurat, że możesz dać "edit" i wracałem do starych postów -,-

btw. musisz się nauczyć, kiedy edytuje się stary post, a kiedy pisze nowy ;)

koniec sprzeczek, jest jak jest i ja nie mam zamiaru dyskutować na ten temat.
twupack
Pier...icie Hipolicie, tyle tu pisnę... i nie ma co dokopywać się "co poeta miał w obecnej chwili na myśli" a że dupkowatość i nadinterpretacja rządzi na tym forum - nie miejcie pretensji do kogo innego, tylko do lustra ;pp
Galkan

The Best of DjUmywalka!
MLGnom
Naprawdę nie masz nic lepszego do roboty. xD
Chciało cię się to wszystko kopiować i wklejać? D:
Galkan
Szczerze, to już to zrobiłem parę dni temu, ale nie chciało mi się wklejać :3
Tak.
Bass
twupack
bo tam u nich czyta się to Lord Sajpa, więc mógł nie wiedzieć xDD
Galkan
Dobrze chociaż, że jest już poinformowany ;-D
Gotori

Bass-chan wrote:

haha, ja myślałem, że to polak xD
Ryohan
klubek
Tyle postów, failów, winów, aż musiałem herbatą popić..

btw, yo all!
twupack
Zmartwychwstał... ale, czy na pewno? :D

eLo i powtarzaj za mną - adin, League of legends to zło... :3
Galkan

klubek wrote:

Tyle postów, failów, winów, aż musiałem herbatą popić..

btw, yo all!
Ty wszystko popijasz herbatą i tak i tak :-P
klubek

epic reaction, 0:13
guckhahghbah wtf
fartownik

klubek wrote:

epic reaction, 0:13
guckhahghbah wtf
stare a mimo to dalej mnie śmieszy xd
twupack
fuck yeah! *_*

Brass the Hedgehog
Kopelat, panowie xD
Ryohan
To ty żyjesz? xD
Brass the Hedgehog
Ano, jak widać. xD
W ferie będę pewnie próbował wbić #11. xDDD
Galkan
http://www.mrowkojadywswetrach.pl/

klubek mi wczoraj polecił ; d
twupack

Galkan92 wrote:

http://www.mrowkojadywswetrach.pl/

klubek mi wczoraj polecił ; d
EPIC WIN! xD
fartownik
Keita_old
Gratuluję pierwszego miejsca Kaburaczek :)
Widzę, że w końcu się udało przegonić Doomsday'a
Galkan

Komentarze zostawię Wam...

A na bonus:

http://www.sadistic.pl/smolensk-wg-warn ... htm?ref=nf
twupack
Jeżeli kogoś wkurwiają codzienne eventy znudzonych otakusów, (siedzą w domu, niech radzą sobie sami... ;p) którzy wkurwiają kolejnymi to pizdrykami ocznymi - pisać do mnie, kto tam ma jak... to dam avka na tą okazję ;)

Proszę tylko podać jakiś wulgaryzm, co ma być wstawiony i czekać na realizację - to wszystko.
ShaggoN

Koleś wymiata >.<
klubek
dobry koleś, przypomina mi to trochę Music Intructor D:
Galkan
INCREDIBLE WALL OF TEXT, ale warty przeczytania!

SPOILER
Przed bitwą pod Grunwaldem spotykają się obie armie. Zadowoleni z tego, że się wzajemnie odnaleźli urządzają imprezkę. W krzyżackim obozie wszyscy napierdoleni, klina klinem popychają, sytuacja trwa kilka dni. Pewnego poranka budzi się Wielki Mistrz Ulryk von Jungingen i odbierając podawaną mu flaszkę, pyta sługi: - Co to my dzisiaj mamy? - Dzisiaj ma być bitwa, Wielki Mistrzu... - O kurwa... - powiedział skacowany Mistrz przecierając twarz. Gdy już po paru głębszych Mistrz zaczął kontaktować, doszedł do wniosku, że zamiast wymordowywać się wzajemnie można by wystawić do walki po jednym rycerzu z obu stron i wygra ta strona, której rycerz zwycięży. Nie będzie musiało tylu ginąć. Jak pomyślał - tak zrobił. Wysłali więc kolesia z dwoma mieczami (czy dwóch gości z jednym mieczem?) z poselstwem do Polaków. A tam... balanga na całego! Trzeba znaleźć Jagiełłę! Po pewnym czasie odnaleźli go w końcu najebanego w stogu siana. Przystał na wszystko co mu powiedzieli... Teraz trzeba wybrać odważnego do walki. Krzyżacy nie mieli z tym większego problemu - wybrali oczywiście Zygfryda de Loewe - najmężniejszego z mężnych. Był to rycerz z drewna nie strugany. 3,80 wzrostu, 2,40 w barach.

Teraz trzeba znaleźć dla niego konia. Niestety, jakiego by nie przyprowadzili, to albo się załamywał albo Zygfryd kolanami o ziemie szorował... Sytuacja beznadziejna. Na szczęście Wielki Mistrz miał znajomości u Hannibala. -Masz tu ode mnie tego słoniokonia - na pewno będzie dobry. Rzeczywiście, teraz to Zygfryd nawet stopami ziemi nie dotykał. Kolejny problem to miecz: szukają i szukają, ale żaden nie jest dobry. Największy miecz jaki znaleźli w całych Prusach to Zygfryd w trzech palcach trzymał! To przecież bez sensu! Poszli więc do kowala, aby wykuł odpowiednie oręże. Kowal wykuł najpotężniejszy miecz jaki istniał - siedmiometrowy! Zygfryd zważył go w ręku, jak machnął, to za jednym zamachem ściął 14 dębów! No, tym to mogę walczyć! ;Pozostała jeszcze zbroja. Jakiej by nie znaleźli to albo za mała, albo jakaś taka lekka... Ostatecznie stary znajomy kowal wykuł odpowiednią zbroję dla Zygfryda. Zajebista płytówka - pasowała jak ulał, zdobiona złotem i nader wszystko wytrzymała. Zygfryd był gotowy do walki. Tymczasem w obozie Polaków ten sam problem. Jagiełło szuka ochotnika, ale nikt się nie zgłasza. Król postanawia wziąć ich sposobem - polewa dodatkową porcję miodu (wiele razy). Niestety, nawet totalnie najebani nie chcą walczyć.

Jagiełło poszedł do starego druha - Zawiszy Czarnego. Niestety, ten nie był skory do opuszczania domu. - Ubrudzę się tylko, jeszcze może mi się coś stać... Daj mi spokój! Kolejny był Maćko z Bogdańca - ale ten również nie był chętny. - Tu Jagienka na mnie czeka, a ja się będę gdzieś po jakiś polach bitwy chędożył? Nie ma mowy! Następny Jurand - ale ten ma oczy wyjebane! BEZNADZIEJA! Załamany Król wziął sznur i poszedł do lasu się powiesić. Idzie i nagle widzi: jakiś kurdupel - metr dwadzieścia - konus taki, ubrany w marną skórzaną kurteczkę, z zardzewiałą szabelką u pasa, opiera się o drzewo i napruty jak worek... spawa. U Króla pojawiła się iskierka nadziei, takie małe światełko w tunelu. Podchodzi i pyta, czy ten się zgodzi na walkę. - No pewnie! - odpowiedział napierdolony totalnie głos. Nie był w stanie powiedzieć nic więcej. Teraz trzeba go wyposażyć. I tu problem. Jakiego konia by nie znaleźli, to dla małego Polaczka olbrzym. Nie utrzymałby go nawet. Olali sprawę. Teraz miecz. Niestety, nawet najmniejszego nie był w stanie unieść. Wyluzowali. Jeszcze zbroja. Ale jakiej by nie przynieśli, to dla naszego bohatera jak dom wielka - popijawy by mógł w środku urządzać. Dali se siana. Zostawili mu tylko to co miał - cienką skórę i przerdzewiałą szabelkę. Na koniec poprosili tylko o jedno: - Po wszystkim możesz robić co chcesz, ale w dzień bitwy, na Boga, przyjdź trzeźwy!

Słonce wzeszło, obie armie stoją naprzeciwko siebie. Z szeregu krzyżackiego wyłania się wspaniały rycerz. Ale gdzie Polak???... Szukają go i szukają. W końcu znaleźli - oczywiście napierdolony jak dzwonek. Mimo to tanio skóry nie sprzedamy. Cucą go i wypychają. Na ugiętych nogach, zataczając się wychodzi na pole bitwy. Naprzeciw niemu wielki Zygfryd de Loewe w błyszczącej złotem zbroi, z wykurwistym mieczem, na potężnym słoniokoniu. Spina wierzchowca i rusza do ataku. Pędzi z ogromną prędkością, ziemia drży pod kopytami słoniokonia, drugie słonce błyszczy na złotej piersi Zygfryda (wielki miecz zasłania to pierwsze). Jagiełło wytrzeźwiał natychmiast i pojął co zrobił. "Ja pierdolę! Przecież on zaraz zmiażdży naszego i wpadnie w nas - rozniesie nas w puch. Jesteśmy już martwi!" - pomyślał zasłaniając twarz. - W NOGI, kurrrrwa, W NOGI!!! - krzyczy Król i wszyscy spierdalają gdzie popadnie. Zygfryd de Loewe na swym słoniokoniu wpada na kurdupla Polaka - huk, trzask, uniósł się tylko kurz i dym... Wielki Mistrz podjeżdża na miejsce potyczki, aby pogratulować swojemu zwycięstwa. Kurz opada, a tu straszny widok: słoniokoń leży z obciętymi nogami, paręnaście metrów dalej Zygfryd (całe piszczele ma pokrwawione), a Polak stoi niewzruszony opierając się o szablę i mówi: - Gdyby nie było "W NOGI", to bym cię kurwa zajebał...
rEdo

Galkan92 wrote:

INCREDIBLE WALL OF TEXT, ale warty przeczytania!

[spoilerbox]
śmiałem się jak pojebany xD
twupack
OMG! Puszczę se to na expressivo :3
Galkan
http://www.youtube.com/watch?v=zThc-Ha8y74

http://puu.sh/OoH <--- tak to w miarę wygląda

Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się wygrać klawiaturę Logitecha xD
niedz
o,jednak przyszła :3
fartownik

Galkan92 wrote:

weź mi ją wyślij xd
CzekoMisiek
ShaggoN

Galkan92 wrote:

Trochę się pierdoliłeś z tą folią. x3
/me runs
Keita_old
Pytanie do grających tabletami:
Gracie tylko tabletem, czy uzywacie tabletu jako kursora + z/x ?
Osobiscie tylko tablet, zaliczam wszystko, ale jednak niektore streamy ciezko full 300 robic. Zawsze jakas 100 się wkradnie :)
a wiec, kwestia nieprzyzwyczajenia? czy warto zmieniac nawyki?
fartownik

kiejcz wrote:

Pytanie do grających tabletami:
Gracie tylko tabletem, czy uzywacie tabletu jako kursora + z/x ?
Osobiscie tylko tablet, zaliczam wszystko, ale jednak niektore streamy ciezko full 300 robic. Zawsze jakas 100 się wkradnie :)
a wiec, kwestia nieprzyzwyczajenia? czy warto zmieniac nawyki?
granie samym tabletem to zło. możesz grać tablet tap + keyboard, jak lesjuh, albo np. jak ja - kursor tablet i reszta klawiatura :P
Keita_old
tablet tap + keyboard mi się podoba :)
ciekawi mnie tylko jak gra na przyklad taki cookiezi
nie lubie go, ale przyznac trzeba, gra swietnie
klubek
przydałby mi się taki tablet i wykorzystać go jak farto czyli jako kursor.. fckn tablet maps

kiejcz wrote:

on nie gra świetnie, on napierdala :<
ShaggoN
Ja tam sobie jakoś na myszce radze hmm
Kubu

kiejcz wrote:

tablet tap + keyboard mi się podoba :)
chcesz mogę jebnąć jego liveplay'a tutaj to se zobaczysz jak zapierdalaj ; 3 ?
Keita_old
Chętnie skorzystam z oferty
Niko
Gdybym nie miał drewnianej kamerki też bym jakiś gameplay nagrał :S
Kubu
Syriusz15
Tablet - powinni tego zabronić xD
ShaggoN
jakbym umial na klawiaturze wciskac 1/4 na 200+ bpm to tez bym se, chociaż dla odmiany na tablecie pograł :|
klubek
NEED TABLET

oraz takie szybkie palce o.o
Syriusz15
Jak kupię sobie tablet specjalnie po to, żeby grać w Osu to znaczy, że już dla mnie za późno ;)
Kola

Syriusz15 wrote:

Jak kupię sobie tablet specjalnie po to, żeby grać w Osu to znaczy, że już dla mnie za późno ;)
A to znaczy że dla mnie już za późno ? D:
Keita_old
To w takim razie dla mnie też, bo tak właśnie zrobiłem :)

@edit
cieszę się,że zapytałem o ten tablet :)
mapy, które robiłem na B, teraz są S/SS :D
Syriusz15
Dla mnie, bo to będzie oznaczało jeden z ostatnich stopni "Syriuszowego uzależnienia" xD

Można mieć niegrzeczne pytanie ile zapłaciliście za swoje tablety?
twupack
Za darmo... brat mi zakupił. Bynajmniej do rysowania, nie do grania.

Krew na tych, co zakupują tabki jedynie dla osu! a Afryka głoduje...!
Keita_old
A kto tam się afryką interesuje :)
60 euro dałem
Niko

wiem, że mało widać ;_;
ShaggoN
Mały obszar, jeszcze mniejszy niż mój x3, muszę popróbować. o
Niko

ShaggoN wrote:

Mały obszar, jeszcze mniejszy niż mój x3, muszę popróbować. o
To na moim userpage'u jest troche stare, zaraz zupdatuje :3
klubek
i jaki to jest tablet? :3
Niko
Wacom Bamboo Pen :3

Od SzagoNa :3
twupack
Jak tablet to only WACOM bambus... nie ma innego tak wydajnego za tak śmieszne pieniądze.
K o t o m i
A to jest moje dzisiejsze śniadanko ^^ musiałam obkroić skórki, bo były jakieś nie teges xD

To foto miała dać Engel ale nie mogła zalogować się na forum :( :(

Syriusz15
Smacznego!
twupack
Mad skillz u got... przy takiej kuchni schudłbym 10 kilo na miękko xD
klubek
Jeśli to jest herbata tam w kubku obok, to dieta cud :3
Krzysiek
Ser żółty jest praktycznie najgorszym rozwiązaniem dietetycznym zaraz po słodyczach, więc trudno mówić o diecie cud :-< (chyba, że to ironia ^^). Zielone warzywka wydobywają z człowieka energię i są ekstremalnie niskokaloryczne. To tak jakby ktoś chciał walczyć z sadełkiem lub przetrwać sesję egzaminacyjną nie tylko na rakotwórczych napojach energetyzujących ;-).
ShaggoN
już widzę, jak wszyscy na tym zdjęciu patrzą się na kanapkę z serem x3
show more
Please sign in to reply.

New reply