noooice. Es nevaru vairs osu gameplay.Choilicious wrote:
man sirds gandrīz uzsprāga spēlējot. 189pepeees
noooice. Es nevaru vairs osu gameplay.Choilicious wrote:
man sirds gandrīz uzsprāga spēlējot. 189pepeees
Man nedēļas neaktivitāte bija, tagad liekas esmu atgriezies pirmajā osu spēlēšanas nedēļā.HakintOsh wrote:
Negaidīju, ka tik traki būs pēc mēneša nespēlēšanas, bet tagad sajūta, ka tablet virsma ir ledus.
practice, trying to get pp isn't practice ok.Edijs wrote:
Es biju aktīvs visu laiku. Un spēlēju sliktāk ar katru nākamo dienu.
#not understand englandotuleva wrote:
practice, trying to get pp isn't practice ok.Edijs wrote:
Es biju aktīvs visu laiku. Un spēlēju sliktāk ar katru nākamo dienu.
don't practice skills you're best at but where you're worst at.
if its jumps, do fucking jump maps. if its triples then do fucking triples.
or you could take a break from game altogether.
Es neskatos hokeju :CFruit-tella wrote:
Nezinu, vai šeit ir kkāds hokeja fāns, bet es raudu
http://sportacentrs.com/solis_pa_kreisi ... m=facebook
8^ )tuleva wrote:
Excuse me, I got lost in your eyes and I was wondering if you had directions to your heartEdijs wrote:
Lol R.I.P
ļoti jauki. c: CSā dabūju rankus augšā Kappa #PatsSvarīgākaisChoilicious wrote:
Nu kā jums jaunais gads iesācies? (:
Sveiki.nomen wrote:
Sveiki.
Tātad spēlēju osu! 9 mēnešus un esmu pamanījis ka osu! community ir diezgan daudz latviešu.
Gribētos redzēt cik aktīvs būs šis topiks (kaut gan lielas cerības nelieku) un būtu jauki, ja
mēs spētu dabūt paši savu latviešu kanālu iekš osu!
Cik ilgi spēlējat osu! ? Cik ilgi vēl taisaties to darīt? Kādi ir jūsu osu! mērķi?
Ceru ka latviešu skaits, kas spēlē osu! augs.
yo.Laacis wrote:
Sveiki.
Nēesmu šinī sadaļā vēl postojis, bet beidzot izdomāju to izdarīt.
Tatad esmu reģistrējies osu jau vairāk kā 2 gadus , bet tā nopietnāk sāku spēlēt apmēram pirms gada. Tagad gan osu sanāk uzspelēt tikai pa brīviem brīžiem, bet neredzu sevi pārstajam spēlēt osu.
Nesen forumos arī atradu ierakstu par #latviešu kanālu ceru ka tie Latvieši kuri vēl forumus apmeklē varēs to atdzīvināt.
#latvian
Laimīgu visiem klikšķināšanu!
inb4 Banned reason: annoying.Suika Ibuki wrote:
davaj pm adminiem
Sveiki! Osu sāku spēlēt pirms 2 gadiem, ar ļoti lielām pauzēm. Pēdējā laikā ļoti bieži spēlēju, apmēram 2 stundas dienā. Osu turpināšu spēlēt vel ilgi un dikti. Mērķis ir sasniegt top50 ranku pasaulē, laigan pēdējā laikā gandrīz sanāca uninstall - 1xmiss plsnomen wrote:
Sveiki.
Tātad spēlēju osu! 9 mēnešus un esmu pamanījis ka osu! community ir diezgan daudz latviešu.
Gribētos redzēt cik aktīvs būs šis topiks (kaut gan lielas cerības nelieku) un būtu jauki, ja
mēs spētu dabūt paši savu latviešu kanālu iekš osu!
Cik ilgi spēlējat osu! ? Cik ilgi vēl taisaties to darīt? Kādi ir jūsu osu! mērķi?
Ceru ka latviešu skaits, kas spēlē osu! augs.
Sveiks. O/////////Janixs wrote:
Sveiki! Osu sāku spēlēt pirms 2 gadiem, ar ļoti lielām pauzēm. Pēdējā laikā ļoti bieži spēlēju, apmēram 2 stundas dienā. Osu turpināšu spēlēt vel ilgi un dikti. Mērķis ir sasniegt top50 ranku pasaulē, laigan pēdējā laikā gandrīz sanāca uninstall - 1xmiss plsPagaidām spēleju ar Mouse+membrane keyboard , kad uzkrāsies naudiņa domāju nopirkt mx red un tableti
Sveiki lietuvai o/Strategas wrote:
Sveiki latviai, ką jūs ?
HOPING YOU'll UNDERSTAND BROS PLS
tieši tam remixam nav, bet ir viskautkādas dango dziesmasHakintOsh wrote:
http://youtu.be/W4CCCGYyn30 vai kādam ir nojausma vai ir beatmaps šai dziesmai?
Tu esi visBestākais.Sbag Potato wrote:
Vai tagad esmu kruts?
tagad atliek tikai nopirkt tabletu un 144hz monitoru xDHakintOsh wrote:
Nopirku mehānisko klaviatūru. Varbūt tas man ir vnk placēbo efekts, bet man uzreiz likās vieglāk osu spēlēt.
Tablets jau irChoilicious wrote:
Nopirku mehānisko klaviatūru. Varbūt tas man ir vnk placēbo efekts, bet man uzreiz likās vieglāk osu spēlēt.
tas nav placebo.. mehaniskajam ir labaki switches n shit. es vel joprojam ar rubber speleju, nevaru sagaidit kad dabusu mech redmx. pats zinu kad 100reiz labak spelesu uzreizChoilicious wrote:
Spēlēsi varbūt labāk, bet sākumā ir nenormāli grūti pierast pie rakstīšanas, jo pogas ir super viegli nospiežamas un es knapi pieskaros kādam taustiņam un jau reģistrē.Janixs wrote:
tas nav placebo.. mehaniskajam ir labaki switches n shit. es vel joprojam ar rubber speleju, nevaru sagaidit kad dabusu mech redmx. pats zinu kad 100reiz labak spelesu uzreiz
Nja, es te dauzu pa burtiem un tik un tā nepiespiežas!HakintOsh wrote:
Spēlēsi varbūt labāk, bet sākumā ir nenormāli grūti pierast pie rakstīšanas, jo pogas ir super viegli nospiežamas un es knapi pieskaros kādam taustiņam un jau reģistrē.Janixs wrote:
tas nav placebo.. mehaniskajam ir labaki switches n shit. es vel joprojam ar rubber speleju, nevaru sagaidit kad dabusu mech redmx. pats zinu kad 100reiz labak spelesu uzreiz
Tu tik un tā esi, un būsi BEAST!Forseen wrote:
Wow, visiem te mehāniskās klaviatūras ir vai būs, kamēr man jau gadu ar kaut kādu lēto membrāna gavno jāspēlē... Nevaru pat 300BPM izspiest.
Nevaresi.. Ta dziesma ir copyrighted! tev nav nekadas iespejas dabut vinu publicHakintOsh wrote:
Ir kkāds veids, kā piedabūt, ka man video vismaz kāds var apskatīties?
Es vēl nomainīju nosaukumu video, sākumā bija dziesmas nosaukums, bet tas neko nemainīja. Es šovakar domāju re-upload ar citu nosaukumu, varbūt kko mainīs.
rektererereredHakintOsh wrote:
Ir kkāds veids, kā piedabūt, ka man video vismaz kāds var apskatīties?
Es vēl nomainīju nosaukumu video, sākumā bija dziesmas nosaukums, bet tas neko nemainīja. Es šovakar domāju re-upload ar citu nosaukumu, varbūt kko mainīs.
PPy vnk thug negrib dot.Janixs wrote:
Žēl ka Osu! vel nav sadaļa #Latvian čatā
ļoti late congratz.Choilicious wrote:
top #10 Latvia haip (:
Nav nejausmas par bariņu. :COddSilence wrote:
Ja es iešopošu savu niku avatarā, vai foršie sētas puikas paņems mani savā bariņā?![]()
btw, vai kāds varētu atklāt, kāds ir tas viens dīvainais triks, kā palielināts savu ranku?
Spēle tik.. tas ir vienīgais ko varu ieteikt! Un kur, kāds bariņš?OddSilence wrote:
Ja es iešopošu savu niku avatarā, vai foršie sētas puikas paņems mani savā bariņā?![]()
btw, vai kāds varētu atklāt, kāds ir tas viens dīvainais triks, kā palielināts savu ranku?
Nuu.... tie ir tie krutie kuriem avataros ir Niks ierakstīts.Janixs wrote:
Spēle tik.. tas ir vienīgais ko varu ieteikt! Un kur, kāds bariņš?OddSilence wrote:
oi oi es ar tulin busu 10Choilicious wrote:
top #10 Latvia haip (:
Top10 sasniedzuEdijs wrote:
deviņpadsmit dienas. nais ._.ļoti late congratz.Choilicious wrote:
top #10 Latvia haip (:
Clap clap. Tā tik turpini. ^v^Janixs wrote:
Top10 sasniedzu
Jau 9Edijs wrote:
Clap clap. Tā tik turpini. ^v^Janixs wrote:
Top10 sasniedzu
3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/BigManTyrone wrote:
Yo tauta.
Es te parasti neko nerakstu bet shis forums izskataas diezgan neaktiivs peedeejaa laikaa, kas notiek?
Nu osu! spēlei jau nav īpašu stratu ko apspriest, visi vienkārši spēlē un ar laiku pwns nubs, bez tam, tie, kas iesāka šo visu un bija īsti aktīvisti, paši vairs nemaz nespēlē (izņemot Forseen, kurš kaut kad parādās) un pārējie jau tikai grindo spēli un laikam arī neko citu... vismaz man tā liekas.Edijs wrote:
3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/
Njaa. Par agru mums vel par #Latvian domāt =/OddSilence wrote:
Nu osu! spēlei jau nav īpašu stratu ko apspriest, visi vienkārši spēlē un ar laiku pwns nubs, bez tam, tie, kas iesāka šo visu un bija īsti aktīvisti, paši vairs nemaz nespēlē (izņemot Forseen, kurš kaut kad parādās) un pārējie jau tikai grindo spēli un laikam arī neko citu... vismaz man tā liekas.Edijs wrote:
3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/
Varbūt varētu kaut kādus random valsts turnīrus sarīkot, bet diez vai panesīsies... nezinu... varbūt kādam ir kādas idejas, ko iesākt šajā "latviešu osu! komūnā" (kāda jēga bija prasīt #channel, ja te parādās viens posts reizi NEDĒĻĀ...)
P.S. Piedodiet par sliktu latviešu valodas pielietošanu šajā "postā".
Beidzot tad saņēmies un uzrakstiji.RockAmy wrote:
Heyoo!
Man šeit vēl vajadzēja uzrakstīt kaut ko 2 gadus atpakaļ, bet nezināju ko, lol. Šodien es atcerējos par to, ka draudzene kaut ko prasīja te uzrakstīt~
Spēlēju osu! ~2 gadus
Mēnesi atpakaļ pārgāju uz planšeti. //Bija ļoti neērti no sākuma, jo esmu kreile -.-
Spēlēju for fun un mērķis ir vienkārši iemācīties spēlēt labāk, nekā tagad.
Sveiks. Good luck tev sasniegt #15. =)Duucijs wrote:
Sveiki, fellow apļu slepkavas.
Esmu mēģinājis sākt spēlēt jau 3 gadus atpakaļ, no diviem vai pat trim dažādiem kontiem (vienmēr esmu aizmirsis login datus), taču nekad nebija izdevies, vienmēr apnika vai zuda motivācija mēģināt - tā līdz pagājušā gada decembrim.
Skatoties, cik ātri sanāca uzkāpt Latvijas leaderboardā, mērķis bija tik vismaz top15, taču, ar laiku apgaismojos, ka tomēr līdz tam līmenim ilgi jāspēlē un nemaz tik vienkārši tas nav, vienmēr skatoties labākus, rodas sajūta, ka es vispār neko nemāku, tāpēc tagad pārsvarā meklēju kartes ar mūziku, kas patīk, un vienkārši spēlēju prieka pēc. Kā ar visu pārējo, visam savs laiks un vieta.
peppy pls gib #latvian
r.i.p Es pat tuvu netiktu 1.7k combo. #Suk@StreamingJanixs wrote:
Yo..
Forseen give me your skills pls.. united last streamā nofeiloju 1,7k combo ;( RIP...........
P.S Gribēju kautko uzrakstīt..
Es jau pieradu pie labās rokas, jo tāpat ja spēlētu ar kreiso tad strīmot ar labo nevarētu -.-Edijs wrote:
Beidzot tad saņēmies un uzrakstiji.RockAmy wrote:
Heyoo!
Man šeit vēl vajadzēja uzrakstīt kaut ko 2 gadus atpakaļ, bet nezināju ko, lol. Šodien es atcerējos par to, ka draudzene kaut ko prasīja te uzrakstīt~
Spēlēju osu! ~2 gadus
Mēnesi atpakaļ pārgāju uz planšeti. //Bija ļoti neērti no sākuma, jo esmu kreile -.-
Spēlēju for fun un mērķis ir vienkārši iemācīties spēlēt labāk, nekā tagad.
Ja jau tu esi kreile tad izmanto tablet ar kreiso roku. Manam tabletam bija kkada opcija labročiem un kreiļiem.
Team... Man čujs, ka, ja mēs arī dabūtu #latvian, tad tikai mēs divi tur Kappas spamotu... KappaForseen wrote:
Oh damn, tam kanāla requestam jau gandrīz 500 zvaigznes.
Tev labāk patīk sēdēt šeit un rakstīt, nekā osu čillā spēle un saraksties ar teammatesOddSilence wrote:
Team... Man čujs, ka, ja mēs arī dabūtu #latvian, tad tikai mēs divi tur Kappas spamotu... KappaForseen wrote:
Oh damn, tam kanāla requestam jau gandrīz 500 zvaigznes.
Bet nopietni, kkur 10 cilvēkiem channel? Get real
vari kačāt mapes iekš spēles "Osu Direct!" un var uzlikt sev main menu background bildi, cita krāsa nikam chatā un tas arī viss laikam.OddSilence wrote:
A ko tas supporter dod vispār?
https://osu.ppy.sh/p/supportakkord wrote:
vari kačāt mapes iekš spēles "Osu Direct!" un var uzlikt sev main menu background bildi, cita krāsa nikam chatā un tas arī viss laikam.OddSilence wrote:
A ko tas supporter dod vispār?
Nekads bye. >:CRockAmy wrote:
bye.
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.Edijs wrote:
Nekads bye. >:CRockAmy wrote:
bye.
N E V E R G I V E U P
Tev ir laiks pārbaudīt kā tev ērtāk. Es jau spēlēju ar tabletu gandrīz gadu, un es vel neesmu atradis sev perfektu tablet area. =/RockAmy wrote:
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.
Mācīšos spēlēt ar kreiso roku #yoloEdijs wrote:
Tev ir laiks pārbaudīt kā tev ērtāk. Es jau spēlēju ar tabletu gandrīz gadu, un es vel neesmu atradis sev perfektu tablet area. =/RockAmy wrote:
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.
LoGo tos bija kaut kur pasūtījis, bet man liekas ātri nobeidzās or something.Laacis wrote:
Varbūt kāds šeit zina kur nopirkt O-ringus mehāniskajai klaviatūrai, vai arī ieteikt kādu citu labu skaņas samazināšanas alternatīvu.
Good luck =)RockAmy wrote:
Mācīšos spēlēt ar kreiso roku #yolo
Vismaz spinneri tagad sanāk xD
atgriezos pie labās rokas.Edijs wrote:
Good luck =)RockAmy wrote:
Mācīšos spēlēt ar kreiso roku #yolo
Vismaz spinneri tagad sanāk xD
XDDD Tas gan bija ātri. Neērti bija?RockAmy wrote:
atgriezos pie labās rokas.
Nu, es nekad neturēju peli kreisajā rokā, tāpēc bija too hard vadīt pa ekrānu kursoru. Tomēr ar labo es vismaz kaut ko varu, bet pateicoties kreisajai, iemācījos spinnerus griezt xDEdijs wrote:
XDDD Tas gan bija ātri. Neērti bija?RockAmy wrote:
atgriezos pie labās rokas.
http://i.imgur.com/JftPHns.jpgakkord wrote:
no kurienes tas avatars ir D:
Jāsauc eksorcists.Janixs wrote:
http://i.imgur.com/JftPHns.jpgakkord wrote:
no kurienes tas avatars ir D: