forum

Latviešu (Latvian)

posted
Total Posts
1,513
show more
xxVapeWizardxx

Choilicious wrote:

man sirds gandrīz uzsprāga spēlējot. 189pepeees :D
noooice. Es nevaru vairs osu gameplay.
Zviedris
Negaidīju, ka tik traki būs pēc mēneša nespēlēšanas, bet tagad sajūta, ka tablet virsma ir ledus. :D
Demango

HakintOsh wrote:

Negaidīju, ka tik traki būs pēc mēneša nespēlēšanas, bet tagad sajūta, ka tablet virsma ir ledus. :D
Man nedēļas neaktivitāte bija, tagad liekas esmu atgriezies pirmajā osu spēlēšanas nedēļā.
xxVapeWizardxx
Es biju aktīvs visu laiku. Un spēlēju sliktāk ar katru nākamo dienu.
tuleva

Edijs wrote:

practice, trying to get pp isn't practice ok.
don't practice skills you're best at but where you're worst at.
if its jumps, do fucking jump maps. if its triples then do fucking triples.

or you could take a break from game altogether.
xxVapeWizardxx

tuleva wrote:

Edijs wrote:

practice, trying to get pp isn't practice ok.
don't practice skills you're best at but where you're worst at.
if its jumps, do fucking jump maps. if its triples then do fucking triples.

or you could take a break from game altogether.
#not understand englando
Es nemācos dabūt pp. Es spēlēju mapes kuras man patīk, un tās mapes kuras es varēju pass, vairāk nevaru, jo tapping hand ir retarded.
Fruit-tella
Nezinu, vai šeit ir kkāds hokeja fāns, bet es raudu

http://sportacentrs.com/solis_pa_kreisi ... m=facebook
xxVapeWizardxx

Fruit-tella wrote:

Nezinu, vai šeit ir kkāds hokeja fāns, bet es raudu

http://sportacentrs.com/solis_pa_kreisi ... m=facebook
Es neskatos hokeju :C
xxVapeWizardxx
Lol R.I.P
tuleva

Edijs wrote:

Lol R.I.P
Excuse me, I got lost in your eyes and I was wondering if you had directions to your heart
xxVapeWizardxx

tuleva wrote:

Edijs wrote:

Lol R.I.P
Excuse me, I got lost in your eyes and I was wondering if you had directions to your heart
8^ )
xxVapeWizardxx
Wow. Visi Rip in peace in pepperoniz
Choilicious
Nu kā jums jaunais gads iesācies? (:
xxVapeWizardxx

Choilicious wrote:

Nu kā jums jaunais gads iesācies? (:
ļoti jauki. c: CSā dabūju rankus augšā Kappa #PatsSvarīgākais
Es pat nezinu kā pateikt. Sākās gads tāpat kā beidzās lel.
Tev kā? c:
Choilicious
Parcik man viss vienmēr ir vienalga, tad arī jaunais gads bija vienalga tāpat vien turpināju kā beidzu (: Osu kautkādus jocīgos scorus izpirdu ārā.
Laacis

nomen wrote:

Sveiki.

Tātad spēlēju osu! 9 mēnešus un esmu pamanījis ka osu! community ir diezgan daudz latviešu.
Gribētos redzēt cik aktīvs būs šis topiks (kaut gan lielas cerības nelieku) un būtu jauki, ja
mēs spētu dabūt paši savu latviešu kanālu iekš osu!

Cik ilgi spēlējat osu! ? Cik ilgi vēl taisaties to darīt? Kādi ir jūsu osu! mērķi?

Ceru ka latviešu skaits, kas spēlē osu! augs.
Sveiki.

Nēesmu šinī sadaļā vēl postojis, bet beidzot izdomāju to izdarīt.

Tatad esmu reģistrējies osu jau vairāk kā 2 gadus , bet tā nopietnāk sāku spēlēt apmēram pirms gada. Tagad gan osu sanāk uzspelēt tikai pa brīviem brīžiem, bet neredzu sevi pārstajam spēlēt osu.

Nesen forumos arī atradu ierakstu par #latviešu kanālu ceru ka tie Latvieši kuri vēl forumus apmeklē varēs to atdzīvināt.
#latvian

Laimīgu visiem klikšķināšanu!
xxVapeWizardxx

Laacis wrote:

Sveiki.

Nēesmu šinī sadaļā vēl postojis, bet beidzot izdomāju to izdarīt.

Tatad esmu reģistrējies osu jau vairāk kā 2 gadus , bet tā nopietnāk sāku spēlēt apmēram pirms gada. Tagad gan osu sanāk uzspelēt tikai pa brīviem brīžiem, bet neredzu sevi pārstajam spēlēt osu.

Nesen forumos arī atradu ierakstu par #latviešu kanālu ceru ka tie Latvieši kuri vēl forumus apmeklē varēs to atdzīvināt.
#latvian

Laimīgu visiem klikšķināšanu!
yo.
Tajā #Latvian channel topica nav ko rakstīt/revivot.
Ppy tāpat 2 lazy, lai iedotu mums channelu, jo 2 much effort. Vai nu iedos, vai nē. Domāju ka mūsu rakstīšana tur neko neietekmēs.
Ameko
davaj pm adminiem
xxVapeWizardxx

Suika Ibuki wrote:

davaj pm adminiem
inb4 Banned reason: annoying.
Janixs

nomen wrote:

Sveiki.

Tātad spēlēju osu! 9 mēnešus un esmu pamanījis ka osu! community ir diezgan daudz latviešu.
Gribētos redzēt cik aktīvs būs šis topiks (kaut gan lielas cerības nelieku) un būtu jauki, ja
mēs spētu dabūt paši savu latviešu kanālu iekš osu!

Cik ilgi spēlējat osu! ? Cik ilgi vēl taisaties to darīt? Kādi ir jūsu osu! mērķi?

Ceru ka latviešu skaits, kas spēlē osu! augs.
Sveiki! Osu sāku spēlēt pirms 2 gadiem, ar ļoti lielām pauzēm. Pēdējā laikā ļoti bieži spēlēju, apmēram 2 stundas dienā. Osu turpināšu spēlēt vel ilgi un dikti. Mērķis ir sasniegt top50 ranku pasaulē, laigan pēdējā laikā gandrīz sanāca uninstall - 1xmiss pls :D Pagaidām spēleju ar Mouse+membrane keyboard , kad uzkrāsies naudiņa domāju nopirkt mx red un tableti :)
xxVapeWizardxx

Janixs wrote:

Sveiki! Osu sāku spēlēt pirms 2 gadiem, ar ļoti lielām pauzēm. Pēdējā laikā ļoti bieži spēlēju, apmēram 2 stundas dienā. Osu turpināšu spēlēt vel ilgi un dikti. Mērķis ir sasniegt top50 ranku pasaulē, laigan pēdējā laikā gandrīz sanāca uninstall - 1xmiss pls :D Pagaidām spēleju ar Mouse+membrane keyboard , kad uzkrāsies naudiņa domāju nopirkt mx red un tableti :)
Sveiks. O/////////

Kur tad tu dabuji 1xmiss?
GL sasniegt top50 pasaulē.
Zviedris
Yo, Janixs! o/
Skatos taisi csgo movijus. Ir laiks nedaudz izpalīdzēt ar vienu problēmu saistība ar to tēmu? :P
Strategas
Sveiki latviai, ką jūs ?

HOPING YOU'll UNDERSTAND BROS PLS
xxVapeWizardxx

Strategas wrote:

Sveiki latviai, ką jūs ?

HOPING YOU'll UNDERSTAND BROS PLS
Sveiki lietuvai o/
Zviedris
http://youtu.be/W4CCCGYyn30 vai kādam ir nojausma vai ir beatmaps šai dziesmai?
Choilicious

HakintOsh wrote:

http://youtu.be/W4CCCGYyn30 vai kādam ir nojausma vai ir beatmaps šai dziesmai?
tieši tam remixam nav, bet ir viskautkādas dango dziesmas

https://osu.ppy.sh/s/196813 šitā varbūt visstuvākais tam
https://osu.ppy.sh/s/64636
Sbag Potato
Vai tagad esmu kruts?

xxVapeWizardxx

Sbag Potato wrote:

Vai tagad esmu kruts?

Tu esi visBestākais.
Janixs

Sbag Potato wrote:

Vai tagad esmu kruts?

nah
Zviedris
Nopirku mehānisko klaviatūru. Varbūt tas man ir vnk placēbo efekts, bet man uzreiz likās vieglāk osu spēlēt.
Choilicious

HakintOsh wrote:

Nopirku mehānisko klaviatūru. Varbūt tas man ir vnk placēbo efekts, bet man uzreiz likās vieglāk osu spēlēt.
tagad atliek tikai nopirkt tabletu un 144hz monitoru xD
Zviedris

Choilicious wrote:

HakintOsh wrote:

Tablets jau ir :P un doma ir pirkt, pat līdzekļi ir 144hz monitoram, tikai man video karte ir nedaudz novecojusi. :/
Janixs

Choilicious wrote:

HakintOsh wrote:

tas nav placebo.. mehaniskajam ir labaki switches n shit. es vel joprojam ar rubber speleju, nevaru sagaidit kad dabusu mech redmx. pats zinu kad 100reiz labak spelesu uzreiz
Forseen
Wow, visiem te mehāniskās klaviatūras ir vai būs, kamēr man jau gadu ar kaut kādu lēto membrāna gavno jāspēlē... Nevaru pat 300BPM izspiest.
xxVapeWizardxx
Flat Keyboard for the win.
Zviedris

Janixs wrote:

tas nav placebo.. mehaniskajam ir labaki switches n shit. es vel joprojam ar rubber speleju, nevaru sagaidit kad dabusu mech redmx. pats zinu kad 100reiz labak spelesu uzreiz
Spēlēsi varbūt labāk, bet sākumā ir nenormāli grūti pierast pie rakstīšanas, jo pogas ir super viegli nospiežamas un es knapi pieskaros kādam taustiņam un jau reģistrē. :D
Janixs

HakintOsh wrote:

Janixs wrote:

Spēlēsi varbūt labāk, bet sākumā ir nenormāli grūti pierast pie rakstīšanas, jo pogas ir super viegli nospiežamas un es knapi pieskaros kādam taustiņam un jau reģistrē. :D
Nja, es te dauzu pa burtiem un tik un tā nepiespiežas! :D
Janixs

Forseen wrote:

Wow, visiem te mehāniskās klaviatūras ir vai būs, kamēr man jau gadu ar kaut kādu lēto membrāna gavno jāspēlē... Nevaru pat 300BPM izspiest.
Tu tik un tā esi, un būsi BEAST! :) Nopirksi klavierīti sitīsi 400pp plays.
Zviedris
Ir kkāds veids, kā piedabūt, ka man video vismaz kāds var apskatīties? :D
Es vēl nomainīju nosaukumu video, sākumā bija dziesmas nosaukums, bet tas neko nemainīja. Es šovakar domāju re-upload ar citu nosaukumu, varbūt kko mainīs. :P

Janixs

HakintOsh wrote:

Es vēl nomainīju nosaukumu video, sākumā bija dziesmas nosaukums, bet tas neko nemainīja. Es šovakar domāju re-upload ar citu nosaukumu, varbūt kko mainīs. :P

Nevaresi.. Ta dziesma ir copyrighted! tev nav nekadas iespejas dabut vinu public
Choilicious

HakintOsh wrote:

rekterererered
Janixs
Žēl ka Osu! vel nav sadaļa #Latvian čatā :(
xxVapeWizardxx

Janixs wrote:

Žēl ka Osu! vel nav sadaļa #Latvian čatā :(
PPy vnk thug negrib dot.
StompBox
Tikko guvu mācību nekad neupdatot League of legends, kamēr spēlēju osu. Biju pie 3 minūšu mapes beigām un update dēļ osu sāka lagot. Uzreiz failoju mapi. Fuck me. Sen nebiju ārdījies :D
Choilicious
top #10 Latvia haip (:
xxVapeWizardxx
deviņpadsmit dienas. nais ._.

Choilicious wrote:

top #10 Latvia haip (:
ļoti late congratz.
OddSilence
Ja es iešopošu savu niku avatarā, vai foršie sētas puikas paņems mani savā bariņā? :?

btw, vai kāds varētu atklāt, kāds ir tas viens dīvainais triks, kā palielināts savu ranku? :D
xxVapeWizardxx

OddSilence wrote:

Ja es iešopošu savu niku avatarā, vai foršie sētas puikas paņems mani savā bariņā? :?

btw, vai kāds varētu atklāt, kāds ir tas viens dīvainais triks, kā palielināts savu ranku? :D
Nav nejausmas par bariņu. :C

Jumpi+acc=PP
Janixs

OddSilence wrote:

Spēle tik.. tas ir vienīgais ko varu ieteikt! Un kur, kāds bariņš?
xxVapeWizardxx

Janixs wrote:

OddSilence wrote:

Spēle tik.. tas ir vienīgais ko varu ieteikt! Un kur, kāds bariņš?
Nuu.... tie ir tie krutie kuriem avataros ir Niks ierakstīts.
Janixs

Choilicious wrote:

top #10 Latvia haip (:
oi oi es ar tulin busu 10
Janixs

Edijs wrote:

deviņpadsmit dienas. nais ._.

Choilicious wrote:

top #10 Latvia haip (:
ļoti late congratz.
Top10 sasniedzu :D
xxVapeWizardxx

Janixs wrote:

Clap clap. Tā tik turpini. ^v^
Janixs

Edijs wrote:

Janixs wrote:

Clap clap. Tā tik turpini. ^v^
Jau 9 :D Nu tagad sēdēšu šeit ilgi un dikti.
Foror
Yo tauta.
Es te parasti neko nerakstu bet shis forums izskataas diezgan neaktiivs peedeejaa laikaa, kas notiek? :D
xxVapeWizardxx

BigManTyrone wrote:

Yo tauta.
Es te parasti neko nerakstu bet shis forums izskataas diezgan neaktiivs peedeejaa laikaa, kas notiek? :D
3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/
OddSilence

Edijs wrote:

3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/
Nu osu! spēlei jau nav īpašu stratu ko apspriest, visi vienkārši spēlē un ar laiku pwns nubs, bez tam, tie, kas iesāka šo visu un bija īsti aktīvisti, paši vairs nemaz nespēlē (izņemot Forseen, kurš kaut kad parādās) un pārējie jau tikai grindo spēli un laikam arī neko citu... vismaz man tā liekas.

Varbūt varētu kaut kādus random valsts turnīrus sarīkot :| , bet diez vai panesīsies... nezinu... varbūt kādam ir kādas idejas, ko iesākt šajā "latviešu osu! komūnā" (kāda jēga bija prasīt #channel, ja te parādās viens posts reizi NEDĒĻĀ...)

P.S. Piedodiet par sliktu latviešu valodas pielietošanu šajā "postā".
xxVapeWizardxx

OddSilence wrote:

Edijs wrote:

Nu osu! spēlei jau nav īpašu stratu ko apspriest, visi vienkārši spēlē un ar laiku pwns nubs, bez tam, tie, kas iesāka šo visu un bija īsti aktīvisti, paši vairs nemaz nespēlē (izņemot Forseen, kurš kaut kad parādās) un pārējie jau tikai grindo spēli un laikam arī neko citu... vismaz man tā liekas.

Varbūt varētu kaut kādus random valsts turnīrus sarīkot :| , bet diez vai panesīsies... nezinu... varbūt kādam ir kādas idejas, ko iesākt šajā "latviešu osu! komūnā" (kāda jēga bija prasīt #channel, ja te parādās viens posts reizi NEDĒĻĀ...)

P.S. Piedodiet par sliktu latviešu valodas pielietošanu šajā "postā".
Njaa. Par agru mums vel par #Latvian domāt =/
Un protams, man nav nekādu iedju ko iesākt te. Jāgaida jauniņie kuriem varbūt būs jautājumi par spēli. (Diez vai) :shock: :shock:
Forseen
Kur ir namedOne... :( :( :( :( :(
Samy
Heyoo!

Man šeit vēl vajadzēja uzrakstīt kaut ko 2 gadus atpakaļ, bet nezināju ko, lol. Šodien es atcerējos par to, ka draudzene kaut ko prasīja te uzrakstīt~
Spēlēju osu! ~2 gadus
Mēnesi atpakaļ pārgāju uz planšeti. //Bija ļoti neērti no sākuma, jo esmu kreile -.-
Spēlēju for fun un mērķis ir vienkārši iemācīties spēlēt labāk, nekā tagad.
Janixs
Yo..

Forseen give me your skills pls.. united last streamā nofeiloju 1,7k combo ;( RIP...........

P.S Gribēju kautko uzrakstīt..
xxVapeWizardxx

RockAmy wrote:

Heyoo!

Man šeit vēl vajadzēja uzrakstīt kaut ko 2 gadus atpakaļ, bet nezināju ko, lol. Šodien es atcerējos par to, ka draudzene kaut ko prasīja te uzrakstīt~
Spēlēju osu! ~2 gadus
Mēnesi atpakaļ pārgāju uz planšeti. //Bija ļoti neērti no sākuma, jo esmu kreile -.-
Beidzot tad saņēmies un uzrakstiji. ;)
Ja jau tu esi kreile tad izmanto tablet ar kreiso roku. Manam tabletam bija kkada opcija labročiem un kreiļiem.

Duucijs wrote:

Sveiki, fellow apļu slepkavas.

Esmu mēģinājis sākt spēlēt jau 3 gadus atpakaļ, no diviem vai pat trim dažādiem kontiem (vienmēr esmu aizmirsis login datus), taču nekad nebija izdevies, vienmēr apnika vai zuda motivācija mēģināt - tā līdz pagājušā gada decembrim.
Skatoties, cik ātri sanāca uzkāpt Latvijas leaderboardā, mērķis bija tik vismaz top15, taču, ar laiku apgaismojos, ka tomēr līdz tam līmenim ilgi jāspēlē un nemaz tik vienkārši tas nav, vienmēr skatoties labākus, rodas sajūta, ka es vispār neko nemāku, tāpēc tagad pārsvarā meklēju kartes ar mūziku, kas patīk, un vienkārši spēlēju prieka pēc. Kā ar visu pārējo, visam savs laiks un vieta.

peppy pls gib #latvian
Sveiks. Good luck tev sasniegt #15. =)
xxVapeWizardxx

Janixs wrote:

Yo..

Forseen give me your skills pls.. united last streamā nofeiloju 1,7k combo ;( RIP...........

P.S Gribēju kautko uzrakstīt..
r.i.p Es pat tuvu netiktu 1.7k combo. #Suk@Streaming
Samy

Edijs wrote:

RockAmy wrote:

Heyoo!

Spēlēju osu! ~2 gadus
Beidzot tad saņēmies un uzrakstiji. ;)
Ja jau tu esi kreile tad izmanto tablet ar kreiso roku. Manam tabletam bija kkada opcija labročiem un kreiļiem.
Es jau pieradu pie labās rokas, jo tāpat ja spēlētu ar kreiso tad strīmot ar labo nevarētu -.-
xxVapeWizardxx
Man viss resetojās iekš osu! :C
Visi mani collectioni pazuda. >:C Es mad.
Samy
;-; es nevaru tikt vaļā no šīs spēles.
Forseen
Oh damn, tam kanāla requestam jau gandrīz 500 zvaigznes.
OddSilence

Forseen wrote:

Team... Man čujs, ka, ja mēs arī dabūtu #latvian, tad tikai mēs divi tur Kappas spamotu... Kappa

Bet nopietni, kkur 10 cilvēkiem channel? Get real :cry:
Samy
Kādi vispār ir noteikumi lai dabūt kanālu?
Forseen
Ļoti nepaklausīgs tīms, someone's gonna get benched!

Un es tā sapratu, ka vienīgais noteiktums ir spamot postus ar vienu vai diviem vārdiem, jo tiem laikam lielākā nozīme.
OddSilence
Edit:
Janixs

OddSilence wrote:

Forseen wrote:

Team... Man čujs, ka, ja mēs arī dabūtu #latvian, tad tikai mēs divi tur Kappas spamotu... Kappa

Bet nopietni, kkur 10 cilvēkiem channel? Get real :cry:
Tev labāk patīk sēdēt šeit un rakstīt, nekā osu čillā spēle un saraksties ar teammates :D
Forseen
Jā, TEAM, iedomājies, mēs varētu iekš osu! izdomāt kādus championus pickot and shit, nebūs vairs kaut kāds LoL scrub lobby.
OddSilence
Edit:
xxVapeWizardxx
Dayum. Man kāds osu! supporteri uzgiftoja jau. 8^ )
OddSilence
A ko tas supporter dod vispār? :shock:
Choilicious

OddSilence wrote:

vari kačāt mapes iekš spēles "Osu Direct!" un var uzlikt sev main menu background bildi, cita krāsa nikam chatā un tas arī viss laikam.
xxVapeWizardxx

akkord wrote:

OddSilence wrote:

vari kačāt mapes iekš spēles "Osu Direct!" un var uzlikt sev main menu background bildi, cita krāsa nikam chatā un tas arī viss laikam.
https://osu.ppy.sh/p/support
Samy
bye.
xxVapeWizardxx

RockAmy wrote:

bye.
Nekads bye. >:C
N E V E R G I V E U P
Samy

Edijs wrote:

RockAmy wrote:

bye.
Nekads bye. >:C
N E V E R G I V E U P
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.
Samy
Es nezinu kur palika mans "spēlēju for fun"
OddSilence
Edit:
xxVapeWizardxx

RockAmy wrote:

Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.
Tev ir laiks pārbaudīt kā tev ērtāk. Es jau spēlēju ar tabletu gandrīz gadu, un es vel neesmu atradis sev perfektu tablet area. =/
Laacis
Varbūt kāds šeit zina kur nopirkt O-ringus mehāniskajai klaviatūrai, vai arī ieteikt kādu citu labu skaņas samazināšanas alternatīvu.
Samy

Edijs wrote:

RockAmy wrote:

Tev ir laiks pārbaudīt kā tev ērtāk. Es jau spēlēju ar tabletu gandrīz gadu, un es vel neesmu atradis sev perfektu tablet area. =/
Mācīšos spēlēt ar kreiso roku #yolo
Vismaz spinneri tagad sanāk xD
Forseen

Laacis wrote:

Varbūt kāds šeit zina kur nopirkt O-ringus mehāniskajai klaviatūrai, vai arī ieteikt kādu citu labu skaņas samazināšanas alternatīvu.
LoGo tos bija kaut kur pasūtījis, bet man liekas ātri nobeidzās or something.
xxVapeWizardxx

RockAmy wrote:

Good luck =)
Samy

Edijs wrote:

RockAmy wrote:

Good luck =)
atgriezos pie labās rokas.
xxVapeWizardxx

RockAmy wrote:

XDDD Tas gan bija ātri. Neērti bija?
Samy

Edijs wrote:

RockAmy wrote:

XDDD Tas gan bija ātri. Neērti bija?
Nu, es nekad neturēju peli kreisajā rokā, tāpēc bija too hard vadīt pa ekrānu kursoru. Tomēr ar labo es vismaz kaut ko varu, bet pateicoties kreisajai, iemācījos spinnerus griezt xD
Janixs
Kā jums patīk mans avatar?
Samy
eeeee
Choilicious
no kurienes tas avatars ir D:
Janixs

akkord wrote:

http://i.imgur.com/JftPHns.jpg
xxVapeWizardxx

Janixs wrote:

akkord wrote:

http://i.imgur.com/JftPHns.jpg
Jāsauc eksorcists.
Samy
lol
xxVapeWizardxx

Kāpēc es nevaru viņu vienkārši ņemt un fc?

Edit: Tikko 2miss 515 combo..... im getting there.
Janixs
Kartupelis..... RIP https://osu.ppy.sh/ss/3123911
Topic Starter
nomen
Labrīt.
show more
Please sign in to reply.

New reply