no, naotwupack wrote:
Maybe leter mr. skater
Twoja ostatnia wypowiedź jest jakaś niezrozumiała...SteRRuM wrote:
no, naotwupack wrote:
Maybe leter mr. skater
nie luckomRyohan wrote:
Boże jakie inteligętne rozmowy prowadzicie D:
kuburaczek wrote:
in real .
Captain Falcon wrote:
Yes!
2 sezon Kei-On! ważniejszy <3Swistak wrote:
Ku**a, a 5 sezon Kim Kolwiek, to gdzie!!??
^SteRRuM wrote:
2 sezon Kei-On! ważniejszy <3Swistak wrote:
Ku**a, a 5 sezon Kim Kolwiek, to gdzie!!??
Wiesz , my z ryo planowaliśmy to też zrobić własnie na MacKonie , ale jakieś cosie przeszkodziły , w tym brak czasu :< .Elvan wrote:
@Calom
Całkiem w pytę pomysł.
Już z Ryo chcieliśmy zorganizować coś takiego na MacKonie, ale plan poszedł się ... jebać. xD
Ale jakbyśmy tak połączyli siły, to na KoneConie można by coś fajnego przygotować ;p
Ja tam na pewno jadę , więc z pokazaniem się nie będzie problemu . Gorzej z organizacja :/.Ryohan wrote:
Otóż to planowałem i z Calomem i z Elvanem ale ani to ani to nie wypaliło, a jak się okazało MacKon ssał mocno. tak więc na westernowym kone3 musimy się jakoś pokazać xD
i pewnie nie masz dziewczyny... to cholernie niedobrze, bo masz za dużo hajsu! W rękach ludzi bez używek jest on pierońsko niebezpieczny!gadasiu wrote:
Nie piję i nie palę. Czy to dobrze?
KoneCon jest latem. xDtwupack wrote:
3)jakby było coś takiego w lato, to być może... studia + praca nie dają chwili wytchnienia
+1Galkan92 wrote:
Właśnie, lepiej zdonatuj twupacka, on już wykorzysta tą kasę do swoich niecnych celów
Jesteś mną ?gadasiu wrote:
Kiedyś musi być ten pierwszy raz... Lolwut.twupack wrote:
Dojdzie jak się ją popieści xD ale na serio, nie przypuszczałem, że zostanę za sponsorowany przez osu!'owski'ego supportera. Czuję się podwójnie wyróżniony
Lol! Właśnie pogwałciłeś wszelkie moralne prawa i systemy wartości w jednym zdaniu!twupack wrote:
i pewnie nie masz dziewczyny...gadasiu wrote:
Jakiś odważniejszy fanart... i artysta chciał maznąć kebaba w bułce i ot cała filozofia ^_-robertos76 wrote:
Ludzie -.-.. Powiedzcie mi co to KURDE(cenzura) JEST!
http://img706.imageshack.us/img706/8834 ... ot014f.jpg Bo mi to przypomina nie napisze co -.-...
A tak wgl. to za Osu! Directa na miesiąc trzeba wydać 8 zł o.O(1USD = 2zł, 4USD( Miesiąc), 4*2=8ZŁ o.O)
Chyba ja , ale i tak nic tam nie piszę D: .gadasiu wrote:
Ty a tłitera ino ktoś posiada? >.>
http://twitter.com/mrguddeh
Dobry pomysłPandemoniusz wrote:
Póki w polskich szkołach nie będzie ,,Wychowania do życia w internecie" to nie ma szans na poprawę.
show me the way, spammastah ^^SawassasPL wrote:
Czy wy tu nawet spamować nie umiecie? D: