forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
Ryohan
Chyba trudno się domyślić kto tutaj kasuje tematy. Skasowałem go z dwóch powodów:
1. Problem został rozwiązany.
2. Posty zbanowanych zostały usunięte przez peppiego więc nie było sensu w trzymaniu niekompletnego tematu.
:P
Brass the Hedgehog
Ryo, jak kasujesz jego posty, to kasuj również reply, bo teraz to wygląda lamersko :f
MLGnom
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Ryohan
Spoko, że tak powiem miało to wyglądać inaczej xD W pracy nie umiem racjonalnie myśleć xD
Lef
YAY, MAMY RHANDOMZ!~

Btw. Cherbata o.o
SteRRuM
lolrandom ~ !
Topic Starter
Piku_old_1
LOLZ, jak dobrze D:
Lef
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Ryohan
^
Zgadzam się z lefkiem, to nie fair, w ogóle Wolfik nie powinieneś robić komukolwiek leadów na mapkach gdzie ludzie nawet FC z trudem robią czyt. Chocobo gold i i want you na riddiculusie D:
Ogólnie to też mi się to nie podoba
Kubu
Lef

kuburaczek wrote:

SeymourLyon wrote:

Graliście nawet mapki one_love'owi... I co o tym myślę?
Jedynymi osobami, które imo mogą to zrobić to ShaggoN i tobebuta. No chyba że ktoś inny w bardzo krótkim czasie zrobilby rzeczy typu: Hardware Store 1st, Polka Power 1st, I want you 2nd, Weeeeeeeeks 1st Nightmare on lesjuh diff 2nd, Chocobo Gold 1st S(FC), Taboo Tears djpop version 2nd, Hatsune no miku cośtam cośtam Uninstall 2nd (btw. mapka sux, widać że bat'y wielbią djpop'a :>) i zapewne wiele innych o których niemam pojęcia, HAX I TYLE xd
Nie o to mi chodzi... peppy dzisiaj sprawdzał kto się logował na konto one_love'a i kto tam był? Przemilczę...

kuburaczek wrote:

SeymourLyon wrote:

Ciekawe jak wy byście się czuli gdybym 40 znajomym porobił SS na "Theme of love" na przykład. "YAY MAM S, WRESZCIE" a tu #41... Grać się odechciewa od takiego czegoś.
Po pierwsze to by Ci się nie chciało xD
Chciałoby mi się. Bo gdy patrzę jak inni to robią to mi też zaczyna się chcieć. Ale nie zrobię tego bo to oszustwo. Fajnie, coraz bardziej mam ochotę zaspamować #osu żeby dostać ban~
Cefienna
C'MON GUYS, WHY CAN'T WE JUST LOVE EACH OTHER.

Guys?

Guys...? D:

Też tego nie pochwalam, ale jeśli będzie się to powtarzać to nie sądzę, że ujdzie to tym osobom na sucho i bany i tak polecą. Widziałam tylko fragment rozmowy, podczas której peppy sprawdzał IP ludzi, którzy logowali się na konto one_love'a i NIE był zachwycony, ale postanowił na razie nie czepiać się nikogo. Nie sądzę jednak, że o tym tak po prostu zapomni.

Cóż, jeśli ktoś chce komuś pomagać poprzez nabijanie dobrych wyników to tego kogoś własna sprawa. Jeżeli dobrze im z tym, że balansują na granicy dostania bana, ORAZ że oszukują, to proszę bardzo. Pytanie tylko... hej, nie macie wyrzutów sumienia? To w końcu w pewnym sensie cheatowanie...
Kubu

SeymourLyon wrote:

kuburaczek wrote:

Jedynymi osobami, które imo mogą to zrobić to ShaggoN i tobebuta. No chyba że ktoś inny w bardzo krótkim czasie zrobilby rzeczy typu: Hardware Store 1st, Polka Power 1st, I want you 2nd, Weeeeeeeeks 1st Nightmare on lesjuh diff 2nd, Chocobo Gold 1st S(FC), Taboo Tears djpop version 2nd, Hatsune no miku cośtam cośtam Uninstall 2nd (btw. mapka sux, widać że bat'y wielbią djpop'a :>) i zapewne wiele innych o których niemam pojęcia, HAX I TYLE xd

Nie o to mi chodzi... peppy dzisiaj sprawdzał kto się logował na konto one_love'a i kto tam był? Przemilczę...
Ahh, buraki mają takie dobre serca... Myślą o innych... I wolfy też...
Chodziło mi tylko oto że i tak sam pobił mój wynik, którego już nie ma :p Zresztą, wiesz że byłem na jego koncie, ale pisząc swojego posta zaczynającego ten temat skąd wiedziałeś że coś mu przechodziłem?? Bycie na koncie nie jest równe przechodzenie bm.

SeymourLyon wrote:

Graliście nawet mapki one_love'owi... I co o tym myślę? To jest NIE FAIR JAK ****.
Od dziś kuburaczek to liczba mnoga, i z tego co pamiętam nie mapki tylko mapkę :D
To na pewno nie jest fair, i jest to pewien rodzaj cheat'u, ale nie pisz tak jakbym przeszedł mu całego hardcore pack'a

Ryohan wrote:

Wolfik nie powinieneś robić komukolwiek leadów na mapkach gdzie ludzie nawet FC z trudem robią czyt. Chocobo gold i i want you na riddiculusie D:
Z tego co wiem to Wolfik nie ma nic wspólnego z tymi wynikami ;X one_love ma tablet i tyle, nowy koks sie rodzi ;]
Ryohan
Elvan_old
Kubu
Wykresu nie widziałem więc niewiem kto i ile, ale byłem na tym koncie z 3-4 razy lecz tylko raz coś zrobiłem;s

Elvan wrote:

To jest naprawdę nieuczciwe, bo ludzie którzy dochodzą do swoich wyników sami (np. Ryo, Lef czy nawet ja) czują się przez to z deka oszukani.
A co do tego, to rozumiem że nie masz na myśli mnie? Bo jak już pisałem one_love pobił mój wynik, który mu zrobiłem (powtarzam sie xd)

Dobra lece oglądać Animkę ;S W końcu to random ~~
SteRRuM
MLGnom

SteRRuM wrote:

A o biednym SteRRuMzu zapomnieli :<.
Czyli chcesz powiedzieć, że też maczałeś w tym palce? ;D
niedz

kuburaczek wrote:

Wykresu nie widziałem więc niewiem kto i ile, ale byłem na tym koncie z 3-4 razy lecz tylko raz coś zrobiłem;s

Elvan wrote:

To jest naprawdę nieuczciwe, bo ludzie którzy dochodzą do swoich wyników sami (np. Ryo, Lef czy nawet ja) czują się przez to z deka oszukani.
A co do tego, to rozumiem że nie masz na myśli mnie? Bo jak już pisałem one_love pobił mój wynik, który mu zrobiłem (powtarzam sie xd)
burak,zrozum kurwa człowieku,nie chodzi o to że pobił wynik który mu zrobiłeś,że S'neliście mu kilka mapek(chociaż,właściwie o to też >:,żadko zdarza mi sie myśleć z rana),tylko o samo to że zgodziliście sie to zrobić i zrobiliście to z premedytacją
a poza tym,nie było tylko 3/4 logowanań "Kuburaczek'a" na koncie one_love >:
SteRRuM
Elvan_old
@Sterrum
Oj, przepraszam xD Już, naprawiam swój błąd xd
SteRRuM
:D
Lef

niedzwiedz1124 wrote:

a poza tym,nie było tylko 3/4 logowanań "Kuburaczek'a" na koncie one_love >:
^ Było ich ponad 200~

EDIT:

Twoich było najwięcej ale innych też było całkiem sporo ;P
Brass the Hedgehog
Random to random.
WYPRZEDIŁEM LARTO W TAIKO, Buhahaha. xD
Kubu

SeymourLyon wrote:

^ Było ich ponad 200~
Fail. Jak ich było 200 to sql peppy'ego coś napierdala o.O
Ryohan
Albo ty lecisz w zaparte. Zakończmy ten temat, moim zdaniem nie ma co pierdolić peppy zrobi co trzeba albo i nie zrobi, a my mówiąc takie coś wyrażamy tylko swoja dezaprobatę. I na tym zakończmy, chuj jebie mnie czy 4 czy 200 liczy się fakt. A tro jest nie w porządku. A ten one_love jak taki dobry to niech zagra z nami na multi i być może tak jest i przestaniemy to bagatelizować.
Fin
Brass the Hedgehog

Brass the Hedgehog wrote:

Random to random.
WYPRZEDIŁEM LARTO W TAIKO, Buhahaha. xD
+ to, że wyprzedziłem go drugi raz i jestem 15 <3
ShaggoN
Mi raz napisał żebym mu przeszedł Hardware Store'a. Ale, że miałem dobry humor, to tylko mu powiedziałem, żeby sobie poszedł i się więcej nie zbliżał. Kto sie tam logował nie wiem, nie wnikam. W każdym razie to jest żenada. :o
Ale dajcie już spokój z tym syfem. Było-minęło, trudno. Miejmy nadzieję, że takie coś się więcej nie powtórzy.
fartownik
Elvan_old
Ryohan
Trzeba było przeczytać temat gdzie się żali, że został niesłusznie zbanowany. EOT
SteRRuM

fartownik wrote:

Konto one_love'a doesn't exist.

Elvan wrote:

Już od jakiegoś czasu xD Na niektórych mapkach już dawno zauważyłem że zniknął ;p

Ryohan wrote:

Trzeba było przeczytać temat gdzie się żali, że został niesłusznie zbanowany. EOT
Fail.
Kubu
Ryohan
Wbił to dzisiaj lol D:
Elvan_old
No i prawie na 100% zrobił to na makro, czyli zrobił na half time, nagrał to i potem puścił sobie na normalnym z podwojoną prędkością makra :< Bo tą myszką zdecydowanie za szybko rusza.
Kubu
Elvan... Po pierwsze on gra tabletem, a po drugie nie zbytnio rozumiem zasady działania Twojego "makro" ;3
Ryohan
Agree to byl tablet :D
Jedyne czego można się czepić to playcounta (2 lol) i tego spamu spinnerami gdzie nagle przyśpieszył, żeby wyrobić i nei wiem czy tutaj się już nie wspomógł czym.
A co do tego makra to był motyw, że ludzie grali najpierw w daną mapkę na hfie, w tym czasie nagrywali makro ruchów jakie wykonywali, a potem puszczali to makro w czasie 150% na mapce już bez żadnych modów :P
MrKSiadz
mapa Shake It na spinie tasker się zaciął :P widać wyraźnie pierwszy spin, ale i tak gz za refleks.
Swistak
Ja próbowałem taskerem robić wyniki, ale tasker w ogóle mi nie kręcił spinnerów. Możliwe, że też nie klikał kółek, ale tego nie pamiętam xD.
Lef

kuburaczek wrote:

Elvan... Po pierwsze on gra tabletem, a po drugie nie zbytnio rozumiem zasady działania Twojego "makro" ;3
Mam tablet i wiem jak wygląda gra tabletem ^^ Na pewno nie tak. Ręka się trzęsie gdy nie ruszasz kursorem, ruchy są płynne nie jak w myszce.

Ryohan wrote:

A co do tego makra to był motyw, że ludzie grali najpierw w daną mapkę na hfie, w tym czasie nagrywali makro ruchów jakie wykonywali, a potem puszczali to makro w czasie 150% na mapce już bez żadnych modów
To jest dużo bardziej prawdopodobne.
Ryohan
Chuj z nim. Lefku ja Ci za tego Universal Dance'a jaja powinienem urwać xD teraz muszę tam SSke robić D:
Kubu
Btw. jak ktoś gra tabletem, a na tableciePC to widać różnice w grze? Czy tak samo to wygląda? :D
Lef

kuburaczek wrote:

Btw. jak ktoś gra tabletem, a na tableciePC to widać różnice w grze? Czy tak samo to wygląda? :D
Na tableciePC myśle że grało by się dużo ciężej bo urztymywanie ręki w powietrzu z 2 min to byłaby męka D: Mnie dłon męczy się po 1 piosence na tablecie, po paru z rzędu ciężko rozłożyć rękę i rozprostować palce~ Gra na tablecie PC wyglądałaby jeszcze chaotyczniej. A jak chcesz zobaczyć grę na tablecie to napisz do mnie i spectnij ^^
Kubu
nazenaze
Ciezej na TableciePC?
no wai, mi to wyglada na wygodna opcje - naturalne ulozenie reki jak do pisania, nie wiem czemu mialoby niby meczyc.
niedz
tyle że np mi,po 5 minutach pisania na lekcji ręka odpada :(
więc myszka > rest
Ryohan
Tablet PC dobry jest do rysowania, a nie grania :P

MYCHA ROXXOR~~!
twupack
Można przecież łączyć przyjemne z pożytecznym... aż spróbuję se pograć na tablecie. Może po maratonie łapa mi się wyćwiczy i jakąś bitewkę pod Grunwaldem pierdyknę :lol: na moimi kierunku takie skille są mile widziane, tak więc dzięki za pomysł.
Kubu

Ryohan wrote:

Tablet PC dobry jest do rysowania, a nie grania :P

MYCHA ROXXOR~~!
LOL ^^~. Bill powiedział że to będzie komputer przyszłości, że w 2004 czy tam 2005 już większość ludzi będzie go miała. Niestety cena zniechęciła wszystkich :D
Bass
A btw. tasker to jakiś program?
Ryohan
tasker to program do robienia makr
Kubu
Oglądał ktoś w niedzielę polski serial "Grzeszni i Bogaci" ? xd To przebija nawet świat według kiepskich, polecam
twupack
Ja oglądałem ze współlokatorami, to ryczeliśmy tak, że sąsiad nas opieprzył. Totalna polewka z tego jest! Doskonała parodia tych wszystkich brazylijskich tasiemców no i królowej "Mody na Sukces" :lol: Epicka rozmowa przez telefontych braci, a potem ta konkluzja, co on zrobi.... :twisted:
Kubu
"Proszę pana, to pański brat..."
"Niech mi pani tutaj nie żartuję, to (...)"

Moar Epic : D

Ale wątpie żeby było dużo odcinków bo tak świetnych pomysłów na pewno zbyt dużo ludzie nie mają ; P Chociaż... w tej chwili uratować nas może jedynie koronkowy obrus xD
Ryohan
Jak co nie będzie mnie przez jakiś czas w grze xD Później nadrobie stracone miejsce, bo straciłem wszystkie beatmap packi i nie chce mi sie ich narazie ściągać :P
Kubu
Był temat "Polski" to spamowali idoci, a jak RANDOM to cisza
"Gdzie tu sens, gdzie logika?" - Burak się pyta
Elvan_old
To nie ma sensu :< Bo jak było "Polski" to wszyscy wiedzieli, żeby pisać po polsku. A jak jest random to nie wiadomo po jakiemu gadać i jeszcze o czym gadać ;o

Poza tym nasz chat w osu! się rozkręcił, więc tam gadamy :D
Ryohan
1miko1
Ktos moze sobie przewinie na strone 24 i popatrzy jakiego mam tam posta...O popsutej mysze. I zgadnijcie co? Do tej pory bylem zbyt leniwy ze ruszyc moje szanowne cztery litery do sklepu i zakupic owy przedmiot...Czy to zly omen o;? Czy moze znaczy ze nie jestem uzaleziony od osu xD
Ryohan
Ale masz problemy D:
twupack
Przecież hikimori to tak nudny zawód 8-)
Kubu
Chyba hikkomori :3
twupack
NOO! That's LIE... it's only my freaky imagination :( :( :(

Lef

Ryohan wrote:

Chat to jedno, a temat to drugie więc byście pospamowali trochę bo ja roboty nie mam D:
Ciastko.
Lef
"Spamując dajesz pracę!" <- o.o

EDIT:
Dabyl pozd fordyłin

EDIT EDITU:
Mogę tu przykoksić do 10000 postów i dostać titla "osu! Spammer" zamiast "Combo Commander"
niedz
Spamując dajesz pracę!

ghay colourz ftw

EDIT1#: fix'd combo colours
Lef

niedzwiedz1124 wrote:

ghay colourz ftw
Shud bi liek dyz ^

EDIT IS GOOD EDIT:

Good EDIT.
Ryohan
Bat de worst iz dat dis iz spam topik
twupack
ta, to od razu policzmy do 1000, albo miliona, albo... do ilu nam wyjdzie :lol:

zaczynam.... 1!
SteRRuM
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66(6)
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101...
arashi92_old
102;)
twupack
Kubu
103,0000000000000000001

Że też dla serka się chciało tyle pisać oO
niedz
c-c-c-combo breaker
arashi92_old
104,5 !! ;p
SteRRuM
104,6
104,7
104,8
104,9
105
106
107
108
109
110
111
112 D:
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222...
SteRRuM
Imah teh proest
Mr Gaddy
twupack
two hundred twenty three :twisted: bo cyferki są dla beginnersów xDD
Elvan_old
twupack
Elvan_old
@up
Mylisz się.
U niemców mówi się (podam na przykładzie tego, co napisałem): Dwie setki, cztery i dwadzieścia (w dosłownym tłumaczeniu xD)
Jest tam "Vier"? To jest i 4 :D
twupack
Dziwne... jeszcze pół godziny wcześniej widziałem tam "Zweihundertundzweizeg"

Może to edit :lol: , albo gorączka sobotniej nocy (trza ograniczyć %%)

żeby nie offtopować xD 235, albo 6
niedz
Mr Gaddy
Dwatrzysześć
Kubu
4, liczba Pi, okulary i mały kutasek (grzeszni i bogaci xD)
fartownik
84, liczba sri, szyszka i ogromny bóbr.
niedz
over nine thousand~
twupack
Lef

Kara Lfowska na fas spatua!
Swistak
Swistak

kuburaczek wrote:

Co za debile w tych grzesznych i bogatych.
Powiedzieli, że liczba pi, to stosunek średnicy do obwodu koła -.- Woła o pomstę do nieba...
twupack

Swistak wrote:

kuburaczek wrote:

Co za debile w tych grzesznych i bogatych.
Powiedzieli, że liczba pi, to stosunek średnicy do obwodu koła -.- Woła o pomstę do nieba...
Ja się tam na matmie nie znam... <czeka na stosunek Manfreda z Alfredem, bez dublerów xD>

eee... 251? zapomniałem!! ;((
arashi92_old
moze po japonsku?

nihyaku gojuu ni

a teraz ide spac dobranoc
;p
Ryohan
lol miliard
twupack
"Miliard w rozumie! Miliard w rozumie! - Janusz Weiss, jestem Janusz Weiss!" xD

<świeżo po emisji "Wożonka" ;p>
Swistak

arashi92 wrote:

moze po japonsku?

nihyaku gojuu ni

a teraz ide spac dobranoc
;p
O, o, "ni" to było 2 xP. Wiem z aikido, chodziłem z 8 lat temu xp.
Mr Gaddy
A jak się nazywał teleturniej co były (chyba) 3 bramki i jak się dobrze trafiło to się nagrodę dostawało?
Tam też na pocieszenie był taki kot, chyba nazywał się Zonk D:
Cefienna

gadasiu wrote:

A jak się nazywał teleturniej co były (chyba) 3 bramki i jak się dobrze trafiło to się nagrodę dostawało?
Tam też na pocieszenie był taki kot, chyba nazywał się Zonk D:
Czy to nie było "Idź na całość"?

Bramki kojarzę, ale żadnego Zonka nie. D:
Swistak
Kurde, co się dzieję z tym osu! -.-?!
You're the Inspiration i Red Sign - 2 mapy niegdyś oblegające 2 pierwsze miejsca, teraz wg. User Rating Red Sign na 7 stronie, a You're The Inspiration na 18 T_T
show more
Please sign in to reply.

New reply