forum

Ruang Tamu Perbincangan (Edisi Bahasa Malaysia)

posted
Total Posts
3,574
Topic Starter
mekadon
Yes I know there was a thread about this language. Delete that thread please.

Okay sebab aku ada post dekat page osu! kitorang bulan lepas (kalo tak silap) aku bercadang nak revive thread ni dan target bm ni jadi subforum; sebab aku tengok player Malaysia dah mula aktif kat osu! irc sekarang.

Ajak la sesape post sini; and spam supaya post count korang naik sini. Kalo dekat mynime aku boleh je edit :V
akupp
Alo, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HeatKai
Mekadon is stalking my avatar <3
Flybyhacker
Hurey ^_^

Mari kata berjoget 8-)8-)
kentang99
mari kita berjoget sama2 ! ewah,ewah!

wwww
Topic Starter
mekadon

HeatKai wrote:

Mekadon is stalking my avatar <3
ilu

chain reaction thread now plz

penat aku unlock modem maxis aku; sekarang dah boleh guna simcard lain ahahaha
Z666ful
Satu Malaysia~!! wohooo~!!! jumpa doktor tadi kat klinik! wohooo dapat penyakit baru~! darah tinggi..
RhaiizoN
huhuhu.. target nak online osu! lpas SPM nanti
tapi nvmla demi subforum, singgah kat forum nie hari2 8-)
HalfBrokenMusicBox
damm semua semakin pro~
masrichenko
hello everyone!!
greedneko
dam dam tararam tam tam bam bam mam
aku rindu jubeat~~~
akupp

HalfBrokenMusicBox wrote:

damm semua semakin pro~
Aku je makin noob.. @.@
Topic Starter
mekadon

akupp wrote:

HalfBrokenMusicBox wrote:

damm semua semakin pro~
Aku je makin noob.. @.@
ye lah akupp kitorang still tak pro mcm kau :P
dah hilang tablet nak main pun dah malas ;__;

Nak main jubeat meh datang SG boleh main cool songs and IIDX. Yang aku jumpa kat Malaysia ripoff dia dari jubeat Ripples; MAGIC kalo tak silap. Lagu ada snow goose, Polaris..

BUT WHERE'S SIGSIG AND EVANS SSADWDQDADCASDQWDWQEQWDASDASD
dengan thread ni senang la sikit nak sampai 1500 postcount lalala~ /slapped

@HalfBrokenMusicBox sig ko nih yuri ke >w<
HeatKai

HalfBrokenMusicBox wrote:

damm semua semakin pro~
malunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >////< lol
greedneko
yeshh for sure sg punya jubeat msti banyak lagu gempak2
recently aku baru perasan ade lagu ali project here.my fav song pulak tu
aneway wait till i could at least pass level 8 T.T
and chinese playersl r sooooo damn proooooo
greedneko
evans!aku nak tengok orang main lagu tu dpan mata aku!!
Topic Starter
mekadon
unlock kat ripples perit doe -.-

I can pass Flower, concon, I'm so happy, evans, albida EXT around 700k+ wwww
HalfBrokenMusicBox

mekadon wrote:

@HalfBrokenMusicBox sig ko nih yuri ke >w<
yuri? x de la.. just normal guys~
but sblum nie ade org lain men gune id nie~
pastu da X~
HalfBrokenMusicBox

HeatKai wrote:

HalfBrokenMusicBox wrote:

damm semua semakin pro~
malunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >////< lol
(T.T) :(:cry:
Hishida
Tunggula.. Aku tengah praktis lagu2 insane nih..
Lagi sebulan kot baru boleh main..

Lagi satu nak tanya..
Kalau nak subforum ni kena buat thread atau komen2 jer sini
show more
Please sign in to reply.

New reply