Şahsen ben böyle tiplere sinir oluyorum.Yok neymiş zaten 20 kişi oynuyormuş.Sen o 20 kişinin arasına girebilde hele.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
fuçuçuuç fuççuçuuççuçuçuçuuçuuçuu uçfuçuççuçuçuufç ufuçf uçfuçfuçfuç kısacası +1Ecarnage wrote:
hocam ritim oyununa kulak bile çevirmezler onlara vurmalı kırmalı olcak
touhou ile müziği nasıl bağdaştırabilirler bilmiyorum ama ctbye bakarsak biraz mantıklıRehaOyundaDegil wrote:
peppy touhosu! diye bişey yapacakmış bari onu oynasınlar (touhou'yu bilmiyorsanız bi tür shooter oyunu türünü bilmiyorum lol)
wait whatLesira wrote:
fuçuçuuç fuççuçuuççuçuçuçuuçuuçuu uçfuçuççuçuçuufç ufuçf uçfuçfuçfuç kısacası +1Ecarnage wrote:
hocam ritim oyununa kulak bile çevirmezler onlara vurmalı kırmalı olcak
Ulan tam da yerinde hortlattın,ben de böyle bir post arıyordum.Neyse içimi dökeyim:Temmuz 2016'da şehir dışında olduğum için internet kafeye gidip birkaç map indirip offline oynadığım bir zaman vardı,bilen bilir.O zaman bir ara gitmişim Seasons oynuyorum.Yanımda da iki tane tahminen 10-11 yaşında çocuk WolfTeam oynuyor.Ben bu iki salağın dediklerini dinlemek için kulaklığın sağ kulağını takmadım.Bu yanımdaki çocuğun yanındaki "Olm baksana bu salak ne oynuyor" dedi,yanımdaki çocuk iki-üç saniye bakıp "bebe oyunu oynuyor galiba" dedi.Oyunun küçümsenmesinin sebeplerinden biri bu olabilir,"çocuk oyunu" olarak görünmesi.Süresiz açtırdığımdan dolayı bunların süresi bitince ben de süremi kapatıp paramı ödeyip kapının önünde o iki çocuğun ağzını burnunu kırdım orası ayrı (ciddiyim)."oly be bu oyun aim geliştiriyormuş .s.s" diyip oyuna başlıyorlar,daha oyunun diğer modlarını denemeden sıkılıp bırakıyorlar.Şu an Taiko'daki top playerları toplasak TWC için takım çıkmaz.Aynı şey CTB ve Mania için de geçerli.Bana sürekli "Türkiye'deki oyuncuları Taiko'ya başlat" veya "UnderminE'ı oyuna geri çağır" diyen Nwolf'u saymıyorum bile.Benim diyeceklerim bu kadar..Tornado wrote:
Hep zigi mi hortlatcak
+1mayonezlipizza wrote:
Osu ne ya çocuk oyunu, o kadar kolay şeyler için mi zamanınızı harcıyorsunuz gidin volftü oynayın. :/
O değilde ben osu!'yu küçümseyen kimseyle karşılaşmadım, umarım karşılaşmam. Eğlendiğimiz ve sevdiğimiz bir ortamda zaman geçiriyoruz, saçma sapan yorum yapacak olan insanlara da kimsenin ihtiyacı yok zaten değil mi? O yüzden kendi aramızda tatlı tatlı takılalım.
Plox wrote:
Oyuna başlayıp turkish chatte kanserlik yapacaklarsa, başlamasınlar.
Tornado wrote:
Hele hele,Osu!'nun; CS GO,Battlefield,COD Black Ops tarzi fps oyunlarinda nişan almayi gelistirdigini sanip gelenler var ya? Onlara bir şey demiyorum aggshajadhhagsgsha.Hele hele bir de,balına birilerini vurunca FPS oyunlarinda; "wuhuuuu,yaşasın osu! Oynamaktan böyle headshot attim \:D/" Diye kendilerini öven salaklara HİÇ bir şey diyemeyeceğim.
Bu oyunda amaç,daireleri tiklamak.Ateş etmek degil.Ama Türkiye'de,yukarida bahsettigim sacma dusunce sayesinde de,kullanici sayisi artiyor malesef.Gercekler acıdır
zigizigiefe wrote:
Ulan tam da yerinde hortlattın,ben de böyle bir post arıyordum.Neyse içimi dökeyim:Temmuz 2016'da şehir dışında olduğum için internet kafeye gidip birkaç map indirip offline oynadığım bir zaman vardı,bilen bilir.O zaman bir ara gitmişim Seasons oynuyorum.Yanımda da iki tane tahminen 10-11 yaşında çocuk WolfTeam oynuyor.Ben bu iki salağın dediklerini dinlemek için kulaklığın sağ kulağını takmadım.Bu yanımdaki çocuğun yanındaki "Olm baksana bu salak ne oynuyor" dedi,yanımdaki çocuk iki-üç saniye bakıp "bebe oyunu oynuyor galiba" dedi.Oyunun küçümsenmesinin sebeplerinden biri bu olabilir,"çocuk oyunu" olarak görünmesi.Süresiz açtırdığımdan dolayı bunların süresi bitince ben de süremi kapatıp paramı ödeyip kapının önünde o iki çocuğun ağzını burnunu kırdım orası ayrı (ciddiyim)."oly be bu oyun aim geliştiriyormuş .s.s" diyip oyuna başlıyorlar,daha oyunun diğer modlarını denemeden sıkılıp bırakıyorlar.Şu an Taiko'daki top playerları toplasak TWC için takım çıkmaz.Aynı şey CTB ve Mania için de geçerli.Bana sürekli "Türkiye'deki oyuncuları Taiko'ya başlat" veya "UnderminE'ı oyuna geri çağır" diyen Nwolf'u saymıyorum bile.Benim diyeceklerim bu kadar..Tornado wrote:
Hep zigi mi hortlatcak
unSapless wrote:
aim gelişmediğini anladığımda oyunu bırakmadım ve lol ve cs oynama süremi geçti osu oynama sürem... mutluyum
Savage!heyronii wrote:
Play Time: 14 hoursunSapless wrote:
aim gelişmediğini anladığımda oyunu bırakmadım ve lol ve cs oynama süremi geçti osu oynama sürem... mutluyum
lol ve cs yi 14 saatten az mı oynadın yani ? vay be
:lul:godxavc wrote:
yenice bu topici görmüş biri olarak .Oyun çöp abi müzik desen yarısı japonca community yerlerde. Bi cacık olmaz bundan geçici bi heves.
godxavc wrote:
yenice bu topici görmüş biri olarak .Oyun çöp abi müzik desen yarısı japonca community yerlerde. Bi cacık olmaz bundan geçici bi heves.
HakoFixed wrote:
:lul:godxavc wrote:
Şimdi gülüyosunuz da.. Bizim bi arkadaş vardı ayağında çok iyi top sektirirdi.Bunun da ondan bi farkı yok .Dahası diğer oyunlarla karşılaştırmak hata ve karşılaştırılırsa küçümsenmesi çok normal.Plox wrote:
godxavc wrote:
Begenmedigim oyunu oynamamam normal degil mi? Anormal olan bu oyunu gozunuzde buyutup, diger oyunlarla karsilastirmaniz.HakoFixed wrote:
Haklısın tabi...
Beğenmediğin oyunun forumunda takılman da ayrı bir komikmiş.godxavc wrote:
Begenmedigim oyunu oynamamam normal degil mi? Anormal olan bu oyunu gozunuzde buyutup, diger oyunlarla karsilastirmaniz.HakoFixed wrote:
Haklısın tabi...
Edit : Japonca tiz sesli ciyak ciyak bagiran muzikler de baydigi icin biraz da.
Lxran wrote:
Açıkça söyleyeyim: Türkiye'de ritim oyunu kavramı yok.
İkincisi de dosdoğru: Abi tamam, internet her evde var artık, herkes YouTube'a giriyor, eyvallah, ama lütfen inatla trend videolara çıkan Müslüm Gürses'ten başka şeyler de dinleyin ya. Şimdi oturup sayamayacağım kadar çok müzik türü var, yaz birini çıksın, hatta bilmiyorsan pop metal rock'tan başka ne var, vereyim link kendin bak: http://everynoise.com/engenremap.html