forum

Yeni oyuncuyum. Bazı sorularım var.

posted
Total Posts
4
Topic Starter
SoloMesh
Hepinize selamlar. Ben profilimde de gözüktüğü gibi 10 saattir osu oynuyorum. Şu ana kadar belirgin bir şekilde gelişme görüyordum kendimde. Fakat son 3 4 gündür duraksadım. Asla 3 üstü map oynayamıyorum. Oynasam bile durmadan kombo bozuyorum. Acaba bu durum normal mi yoksa bende mi bir sıkıntı var? Hep oynamaya devam edersem iyileşmeye başlar mıyım?

Bir de şu var tam ne dendiğini bilmiyorum ama üst üste 4 5 buton oluyor ya o kısımlarda ter döküyorum. Çift parmak alıştım ama o kısımlar benim kombolarımı hep bozuyor. Acaba oynamaya devam ettikçe düzelir mi?

Ve tablet almayı düşünüyorum mouse ile oynamak beni çok yoruyor ve kolumu durmadan kasmak zorunda kalıyorum. Gaomon S620 alacağım. Ve tablet korumasız kullansam sıkıntı olur mu? Sizce başlangıç için uygun mu?

Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve iyi oyunlar. :)
Zeus-
osu!'nun uzun bir öğrenme süreci olduğundan ilk başlarda zorlanmak çok doğal. Sadece oynamaya devam et, zamanla gelişirsin.

Tablet konusuna gelince, bu forum konusuna göz atmanı tavsiye ederim. Grafik tabletlerle ilgili sorularını da linklediğim konuda paylaşabilirsin.
Topic Starter
SoloMesh

Zeus- wrote:

osu!'nun uzun bir öğrenme süreci olduğundan ilk başlarda zorlanmak çok doğal. Sadece oynamaya devam et, zamanla gelişirsin.

Tablet konusuna gelince, bu forum konusuna göz atmanı tavsiye ederim. Grafik tabletlerle ilgili sorularını da linklediğim konuda paylaşabilirsin.
teşekkür ederim
Yumeira
Hiçbir şeyi oynamaktan çekinme, oyun oynayasın diye var. Ama kendi seviyenin birazcık üstünde oynaman iyidir, iyi oyunlar :D
Please sign in to reply.

New reply