User avatar
Beatmap Nominator
632 posts
Offline
Problem Details:
For some reason I can't edit my posts, I'll type out an edit, click submit, the page will load but nothing has changed. This has been a thing for a couple of days now



Video or screenshot showing the problem:

I dont know if it'll look the same to you but this post p/6378999 has this https://i.imgur.com/5xRQpFq.png for me (the edit still didnt go through)

https://puu.sh/yvHX8/c7d206f2fb.mp4

osu! version: 20171106.5 (latest)
User avatar
Beatmap Nominator
632 posts
Offline
Volume warning for the video

sorry i didnt realise i had music going in the video and its a little loud. I'd edit it out but......



yeah
User avatar
Rhythm Incarnate
3,418 posts
Offline
You can edit posts on the new website, but ive had issues on the old site as well. Ill ask around
User avatar
Rhythm Incarnate
1,819 posts
Offline
I can confirm, it doesn't change my edit anymore
Image
User avatar
Rhythm Incarnate
953 posts
Offline
Isn't this an already known issue? It's been around for days now.
User avatar
Combo Commander
385 posts
Offline
Lyawi wrote:
I can confirm, it doesn't change my edit anymore
Image

same problem here.
Last edited by Tanomoshii Nekojou on , edited 2 times in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
1,819 posts
Offline
Nitrous wrote:
Isn't this an already known issue? It's been around for days now.

is it? just experienced it today.
User avatar
Support Team
5,547 posts
Offline
I've forwarded this to the devs. Sorry for the inconvenience.

For now you can use the new web if you need to edit posts. It's a good opportunity to start getting used to the new web since the old forums will be deprecated soon.
User avatar
Rhythm Incarnate
2,304 posts
Offline
can confirm but even made a separate thread because i'm retarded and only looked below confirmed 8-)
User avatar
Rhythm Incarnate
1,819 posts
Offline
isn't that resolved yet? still pinned.
Reply 10 posts

Users browsing this forum: None


Jump to: