27 posts jump | 1, 2  next
User avatar
Tempo Trainee
12 posts
Offline
Discord detects osu! but I can't get invite buttons and my osu! status doesn't show up in my discord profile.

Edit: I tried cutting edge version, everything is same but I got weird performance.log maybe it helps https://pastebin.com/raw/mZ3ch3ak

collapsed text
Image
Image
Image



osu! version: 20171031.24
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
ive got the same problem! :( please someone help D:
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
Open as administrator. OSU!
wonkea wrote:
Discord detects osu! but I can't get invite buttons and my osu! status doesn't show up in my discord profile.

Edit: I tried cutting edge version, everything is same but I got weird performance.log maybe it helps https://pastebin.com/raw/mZ3ch3ak

collapsed text
Image
Image
Image



osu! version: 20171031.24

KaedeNaichi wrote:
ive got the same problem! :( please someone help D:
Last edited by Spoko002 on , edited 2 times in total.
User avatar
Tempo Trainee
12 posts
Offline
Spoko002 wrote:
Open as administrator. OSU!

Didn't help for me. :(
User avatar
Rhythm Incarnate
602 posts
Offline
You should try repairing the game or restarting your PC, closing everything except osu! and Discord.

Perhaps you need to install the file below, its seems to be a band-aid solution for issues related to discord rpc. If prompted with a current or later version already installed then don't bother.

https://www.microsoft.com/en-ca/downloa ... x?id=48145

Image
Last edited by Venzire on , edited 7 times in total.
User avatar
19,087 posts
Offline
None of the above advice is going to help.

You could start by providing your network.log file, which will contain details of why it's not working.
User avatar
Tempo Trainee
5 posts
Offline
I have the same problem, and i cant find network.log anywhere.
User avatar
19,087 posts
Offline
Did you check the osu! folder? You can open it from the settings screen.
Last edited by peppy on , edited 1 time in total.
User avatar
Tempo Trainee
5 posts
Offline
yep, i couldnt find that file on any of the folders there.
User avatar
Whistle Blower
27 posts
Offline
Hello peppy, this is the network.log of a friend that has the same problem.
https://cdn.discordapp.com/attachments/351918544847372300/375157696392986625/network.log
User avatar
19,087 posts
Offline
Doesn't look like they were on a version with discord support.
User avatar
Whistle Blower
27 posts
Offline
And3r3 is in the same version as I am (i have the discord support), my friend (iiadrianii) is in b20171031.22cuttingedge
User avatar
19,087 posts
Offline
The log file doesn't correspond to that build. Please have them delete the log file, start fresh then quit osu!, and provide the network.log
User avatar
Tempo Trainee
12 posts
Offline
I couldn't get network.log in stable release so i changed to cutting edge.
network.log at CE release: https://pastebin.com/raw/AcixMxDa
User avatar
19,087 posts
Offline
I've pushed a new cutting edge build with a bit more logging in a hope we can get something more useful. Please run it again and check network.log again.
Reply 27 posts jump | 1, 2  next

Users browsing this forum: None


Jump to: