User avatar
Rhythm Rookie
3 posts
Offline
Specs:
Nvidia GTX 1060 3GB
Intel i7-7700
16GB DDR4
Windows 10

osu! version: 20170928.1cuttingedge (Been trying it out)

Before I start, I have had this issue for a while and have tried messing with:

- Nvidia Control panel
- Unlimited, 240, 120 FPS
All which ended up dropping frames still
- Updating Drivers + BIOS
- Compatability + Cutting Edge updates
- Borderless and Fullscreen
- Power options (Performance)

I've noticed is that letting auto play a map does not drop frames, it is only caused by my cursor moving. What causes this?

https://youtu.be/ZK3Vu4UMTG4

My old computer with an AMD HD 6570 seemed to run osu the better on windows 7...
User avatar
Rhythm Incarnate
1,902 posts
Offline
Hey, you accidentally (?) triple posted your issue. (t/651835, t/651836, t/651837)

Make sure there are no other programs running in the background, as well as your PC is secure from malware/spyware or any other unwanted software as they could cause some big frame drops.
User avatar
Rhythm Rookie
3 posts
Offline
Nikosbks wrote:
Hey, you accidentally (?) triple posted your issue. (t/651835, t/651836, t/651837)

Make sure there are no other programs running in the background, as well as your PC is secure from malware/spyware or any other unwanted software as they could cause some big frame drops.


Thanks for the heads up, when posting, kept saying that osu.ooy.sh did not send data back.

I have done a system scan and went though a bunch of my programs and removed alot.

Edit: When I mean removed, I meant deleted them though Program and Files. I don't have anything substantial running in the background.
User avatar
Rhythm Rookie
3 posts
Offline
Reply 4 posts

Users browsing this forum: None


Jump to: