Tempo Trainee
6 posts
Offline
Whats even more annoying is you cant even get Sierra again unless you had a previous backup. Apple literally blocks of every way other than updating to high sierra. Its really annoying. I might try using the wrapper, thanks for the advice.
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
silverlightcs wrote:
When I create a wrapper, it asks me to select an installer and later the EXE, I guessed that meant choosing the install.exe and then the osu.exe in Application Data. (If I'm wrong correct me on this, that's probably my problem) When I try to open the wrapper, it opens, and the osu! icon flashes on my screen for a second, then it disappears and the wrapper closes by itself.


Same problem!
User avatar
Rhythm Rookie
3 posts
Offline
silverlightcs wrote:
When I create a wrapper, it asks me to select an installer and later the EXE, I guessed that meant choosing the install.exe and then the osu.exe in Application Data. (If I'm wrong correct me on this, that's probably my problem) When I try to open the wrapper, it opens, and the osu! icon flashes on my screen for a second, then it disappears and the wrapper closes by itself.


Fruxh wrote:
silverlightcs wrote:
When I create a wrapper, it asks me to select an installer and later the EXE, I guessed that meant choosing the install.exe and then the osu.exe in Application Data. (If I'm wrong correct me on this, that's probably my problem) When I try to open the wrapper, it opens, and the osu! icon flashes on my screen for a second, then it disappears and the wrapper closes by itself.


Same problem!


I've edited the instructions a bit, try again to see if it works this time.
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
No new executables found!

Maybe the installer failed...?

If you tried to install somewhere other than C: drive (drive_c in the wrapper) then you will get this message too. All software must be installed in C: drive.


how can i resolve the problem???
User avatar
Tempo Trainee
5 posts
Offline
Loucoh wrote:
No new executables found!

Maybe the installer failed...?

If you tried to install somewhere other than C: drive (drive_c in the wrapper) then you will get this message too. All software must be installed in C: drive.


how can i resolve the problem???


I'm getting the same problem here.
User avatar
Rhythm Rookie
3 posts
Offline
silverlightcs wrote:
Loucoh wrote:
No new executables found!

Maybe the installer failed...?

If you tried to install somewhere other than C: drive (drive_c in the wrapper) then you will get this message too. All software must be installed in C: drive.


how can i resolve the problem???


I'm getting the same problem here.


Around when in the process does it happen? If it's after osu! installation, then that's normal. Step 8 should fix that issue.
User avatar
Tempo Trainee
5 posts
Offline
After I select the osu!install.exe file for the Setup Executable (step 5), a few seconds pass and I get that error message.
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
Found another good way to fix this problem.














Buy a windows computer
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
Same for me. When I go to Install Software then go to drive_c > users > wineskin > Local settings > Application data > osu! > osu!install.exe I get this error.
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
Can't work ...
User avatar
Rhythm Rookie
3 posts
Offline
you can install windows through bootcamp utility
Rhythm Rookie
4 posts
Offline
I built a stable version a while ago and it's on github
https://github.com/Mic238/osu-for-Mac-Stable-Latest
User avatar
Tempo Trainee
5 posts
Offline
Mic238 wrote:
I built a stable version a while ago and it's on github
https://github.com/Mic238/osu-for-Mac-Stable-Latest


Thank you! Just one question, when using this version, I can't switch desktops (swiping with 3 fingers to the left/right or clicking the buttons at the top to show the different windows), is there a way to do that?

[Edit]: it seems that when I close the app, it doesn't let me open it again. (.NET framework Initialization: Unable to find a version of runtime to run this application.) I think this is because it automatically updates when opening it again, is there a way around that?
Update problem seems to be gone now (not exactly sure how, but I did change to stable/latest version if that was related).
Last edited by silverlightcs on , edited 3 times in total.
Tempo Trainee
6 posts
Offline
You can try pressing CMD + TAB and it will switch the applications. Then you can swipe to the side.
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
You guys can use a VM (Virtual Machine).

For example buy (or crack) or try it for 14 days "Parralels Desktop" or something like this.
If you want follow these instructions.
1. Download (or crack) or try the newest version of "Parralels Desktop" (older versions don't work with Mac OS High Sierra)
->https://www.parallels.com/
2. Download the Windows installer with from the Windows-website.
-> https://www.microsoft.com/de-de/software-download/windows10ISO
3. Open "Parralels Desktop". It will ask you to install a OS.
4. Choose "install Windows oder another OS from DVD or Image file"
5. "Parralels Desktop" should display your OS-installers. If Windows isn't there then click on select and choose your .iso image.
6. Then click on continue and Windows will ask you wich OS settings you need.
7. If you have that finished Windows will install. This will take a few minutes. (this works faster if you have a SSD-disk)
8. You are done. Have Fun with Windows on Mac and working osu!.
If you have a low framerate in osu! then choose another skin that works fine. :)
For tablet users: Your VM detect your tablet as a mouse so it does weird things.
Simply move you mouse up to your menu bar and choose devices. And choose your tablet. (For me it was "Tablet Monitor")
If you want you can try the new osu!latzer (scroll down and choose "install.exe")
-> https://github.com/ppy/osu/releases

I hope I could help you. ;)
If you have any questions then reply on this tweet.
Reply 30 posts jump | prev  1, 2

Users browsing this forum: None


Jump to: