This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Rhythm Incarnate
1,650 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on 01 Januari 2018 at 21:46:59

Artist: Yokomin
Title: Colorful Pastel
Tags: Vocaloid feat. 結月ゆかり Yuzuki Yukari かずち Kazuchi Yokomin8005 よこミンP YokominP [Shana_Lesus] Kuo Kyoka Raymond CDY arviejhay
BPM: 157
Filesize: 25408kb
Play Time: 04:12
Difficulties Available:

Download: Yokomin - Colorful Pastel
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Image


The whole of my world colors are black and white, but when I see you out there
I saw yourself with full of colorful palettes, i want to remember that beautiful colors in my heart
Hope you have the same feeling with me too . . .



Beautiful Background and Banner Edit by CDY
Epic Storyboard Created by arviejhay

Bubbled by Protastic101
Qualified by Fresh Chicken

also many big thanks for all modders who participate on this map <3
Last edited by [ A v a l o n ] on , edited 64 times in total.
User avatar
Spinner Sage
123 posts
Offline
No kudosu yet.
let me do GD plz :?
User avatar
Rhythm Incarnate
1,650 posts
Offline
I'm really Sorry, beginner and normal diff already taken by KK and Shana :'(
User avatar
Beatmap Nominator
7,001 posts
Offline
No kudosu yet.
[ A v a l o n ] wrote:
Finally added video, holy . . . .


conectSON = 0,69 kbps
8

======d
User avatar
Rhythm Incarnate
527 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
yo - ko - min... hypeee *-*

1|2|3|4


Maximum

Hyper


dah keknya bisa ngasih itu doang ;w; rapih bat..
+1
goodluck ~~~~~
User avatar
Rhythm Incarnate
1,650 posts
Offline
Alsty- wrote:
yo - ko - min... hypeee *-* yeaaaa

1|2|3|4


Maximum

Hyper
  • 00:47:009 - mungkin tambahin LN disini di col 3? nggk jelas ituuu
  • 02:01:531 - add notes 1 mungkin di col 2 , nambahin flow aja sedikit , kosong keknya agak kurang abis jack nya :/ sekarang mau fokus ke gitarnya aja, nggk mau dicampurin sama suara lain :u
  • 02:04:589 - sama , nah 02:07:646 - 02:10:703 - col 3 udah dijelasin ^
  • 02:36:882 (156882|2) - vocal? ganti ke drum aja , mungkin 3|4 nah 02:37:073 (157073|3) - pindah ke 1 sebenarnya itu LN buat gantiin suara 1/8 drum roll nya wkwk


dah keknya bisa ngasih itu doang ;w; rapih bat..
+1
goodluck ~~~~~


makasih ya buat mod sama starnya <3
User avatar
Combo Commander
361 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Hii

Click!

Max


Goodluck Abalon-Sama 'w'
User avatar
Rhythm Incarnate
1,650 posts
Offline
Amiichii wrote:
Hii

Click!

Max kamu blum liat videonya kan? ngeri itu flashing effectnya wkwk


Goodluck Abalon-Sama 'w'


Thanks Amisi- eh . . . Amiichiichii
User avatar
Rhythm Incarnate
650 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
hello



Hyper
00:45:863 (45863|0) - I think this is piano note. if so, recommend to change LN until 00:46:245 -

00:46:627 (46627|1) - same as above


Maximum
00:34:398 (34398|2) - this is really hard as i played this . so recommend delete

01:23:697 (83697|1,83697|0,83793|3,83793|2,83888|0,83888|1,83984|2,83984|3) - reduce 1note. Relatively, this sound is small compared with 01:23:315 (83315|0,83315|1,83410|2,83410|3,83506|1,83506|0,83602|2,83602|3) -

02:12:996 - ~02:24:461 - , 02:25:226 - ~ 02:36:691 - try to change melody to LN


pretty nice :D
User avatar
Rhythm Incarnate
1,650 posts
Offline
Wonki wrote:
hello

Intermediate
01:22:551 (82551|2) - change to LN like you did 01:10:895 (70895|2,71277|1) - that LN parts is just for 1/6 sound, not 1/4

03:14:143 - as you did 01:36:309 (96309|3,96500|3,96691|2,96882|2,97073|3,97264|3,97455|2,97646|2) - made a jack pattern, Image do it !done owo


Hyper
00:45:863 (45863|0) - I think this is piano note. if so, recommend to change LN until 00:46:245 - already 00:45:863 (45863|3) - on that part (that's enough imo)

00:46:627 (46627|1) - same as above ^


Maximum
00:34:398 (34398|2) - this is really hard as i played this . so recommend delete i didn't have problem with that, so keep

01:23:697 (83697|1,83697|0,83793|3,83793|2,83888|0,83888|1,83984|2,83984|3) - reduce 1note. Relatively, this sound is small compared with 01:23:315 (83315|0,83315|1,83410|2,83410|3,83506|1,83506|0,83602|2,83602|3) - i just realize it have L/R sound lol, changed

02:12:996 - ~02:24:461 - , 02:25:226 - ~ 02:36:691 - try to change melody to LN hmm i need time, will try it later


pretty nice :D


Thank you so much Wonki :)
User avatar
Rhythm Incarnate
598 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
om, kalau req m4m saya di accept tlg di pm balik ._.

m4m > https://osu.ppy.sh/s/587904


General
  • still no hitsound? or maybe i still not re-dl? already dl this map 6 month ago :v
  • menurutku sih, BG yg lama lebih masuk ke lagu daripada yg sekarang :>

Column > 1 l 2 l 3 l 4



Hyper


Maximum
  • 00:31:340 (31340|1,31723|2,32105|3) - kalau niat nya emg mau ikutin pitch, seharusnya ini 3 l 2 l 4
  • bingung mau mod yg mana, udah bagus seperti biasanya mahlum lah, situ mantan BN :v


Good luck my sensei >w<

ya mau tanya aja
nah bang, kalau misalnya ada 1 LN disalah satu col, dan kita pakai suara snare 3 note,
nah contohnya dari map ini di diff maximum

penggunaan snare disini ialah 3 note, tapi saat ada LN malah dikasih 2 note seperti di 00:56:563 (56563|0,57328|1,57328|3) - apakah itu terhitung 3 note juga bang? dah lama bner pengen nanya ini :v[

namun, disini ada juga suara kick 2 note beserta dgn LN nya 00:56:563 (56563|0,57137|3,57137|2) - apakah itu juga 3 note?

ya dijawab ya, jgn dikacangin :v
User avatar
Rhythm Incarnate
1,650 posts
Offline
AchsanLovers wrote:
om, kalau req m4m saya di accept tlg di pm balik ._.

m4m > https://osu.ppy.sh/s/587904


General
  • still no hitsound? or maybe i still not re-dl? already dl this map 6 month ago :v masih malas ngasih HS wkwk
  • menurutku sih, BG yg lama lebih masuk ke lagu daripada yg sekarang :> hmm lebih suka yg ini sih hehe

Column > 1 l 2 l 3 l 4



Hyper


Maximum
  • 00:31:340 (31340|1,31723|2,32105|3) - kalau niat nya emg mau ikutin pitch, seharusnya ini 3 l 2 l 4 done
  • bingung mau mod yg mana, udah bagus seperti biasanya mahlum lah, situ mantan BN :v


Good luck my sensei >w< eh, sejak kapan wkwk

ya mau tanya aja
nah bang, kalau misalnya ada 1 LN disalah satu col, dan kita pakai suara snare 3 note,
nah contohnya dari map ini di diff maximum

penggunaan snare disini ialah 3 note, tapi saat ada LN malah dikasih 2 note seperti di 00:56:563 (56563|0,57328|1,57328|3) - apakah itu terhitung 3 note juga bang? dah lama bner pengen nanya ini :v ya klo bisa kasi 3 ya kasih aja, tapi disini gara" diambil sama LN jadi 2 aja dah cukup, cuman preferensi aja ak nggk suka note yg terlalu rapat hehehe (tips, klo 2 note buat snare cocoknya di kolom 14, 24, dan 12 contohnya 00:57:328 (57328|1,57328|3,57901|3,57901|1) - ak nempatin dikolom 24 buat snare)

namun, disini ada juga suara kick 2 note beserta dgn LN nya 00:56:563 (56563|0,57137|3,57137|2) - apakah itu juga 3 note?

ya dijawab ya, jgn dikacangin :v


makasih ya dah mau ngemod ;)
User avatar
Combo Commander
327 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
m4m~
lel i dont usually mod ez and nm diff..but when i do, here we go

kk
00:15:481 (15481|0,15672|1,15863|2,16054|3,16245|0,16436|1,16627|2,16818|3) - maybe u can change the direction at 00:16:054 - to the left for better flow
00:25:226 - maybe differentiate it with the pattern before..?
00:32:105 (32105|3,34398|2) - i think these ln should have ended here 00:34:780 - , there is nothing going on beyond that point
00:37:837 (37837|1) - move to 00:38:028 -
00:41:086 - and so on if applied...i dont get it why u map there X(
00:58:474 - maybe add 1 and 00:59:239 - add 2, feels too plain for that drum roll
01:19:493 (79493|0,79684|0,79875|3,80258|1,80449|1,80640|2) - ctrl h is better i think
01:35:544 - ^
01:44:716 - lel differentiate pls X(
02:37:073 (157073|0) - why ln..
03:31:531 - there is kick here
04:04:398 (244398|2) - maybe the ln should be released here 04:10:703 - to emphasize lower guitar sound

s h a n a
00:15:289 - should be double for crash i think
00:19:875 - why is this part is different from this 00:07:646 - ?
00:31:723 (31723|1,32105|0) - ctrl g this for pitch
00:34:398 - 1 note is enough i think
00:47:965 (47965|2) - u dont have this before in the 00:35:735 - , maybe erase it for consistency
00:54:079 (54079|0) - ^
01:22:933 - maybe u can continue the drum roll here , add 3 and this 01:23:124 - add 2 for flow
01:30:194 - make this section the same as 00:10:703 - as those has the same music segment
01:41:850 - wow.. maybe ln like in 00:22:360 (22360|2) - would be fine...
01:42:423 - ^
02:03:442 (123442|0) - this guitar ends here 02:03:633 - , maybe u can add single note for drum instead
02:09:557 (129557|2) - ^
03:08:028 - ^
03:20:258 - ^
03:24:844 - maybe make it stream as u did for drum rolls

hope this helps!
User avatar
Combo Commander
406 posts
Offline
No kudosu yet.
Mark as Mod Req~
User avatar
Rhythm Incarnate
527 posts
Offline
No kudosu yet.
hi mr abalon =w=)/

dari queue HAT
nih beberapa sample http://puu.sh/vEqk1/45fb09e786.rar
di masukin tom , karena siapa tau butuh tom buat hsnya. terus dimasukin 2jenis snare (drum hit echo , sama snare fast) yang paling cocok dari beberapa sample yang ada di pc uwu.. kalo butuh yang lebih similliar / cocok pm aja.. nanti di cariin lagi ~
drum hit drop itu salah copy jadi mungkin ga kepake..

btw mutual ;w; , bingung kok bisa tiba" ilang , pas di add lg dah ga mutual ;w;

goodluck~
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 68 posts jump | 1, 2, 3, 4, 5  next

Users browsing this forum: None


Jump to: