This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Rhythm Incarnate
672 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on Friday, October 13, 2017 at 1:22:18 AM

Artist: Knife Party
Title: Boss Mode
Tags: edm knife party boss mode 855wa SanHolo-
BPM: 88
Filesize: 3699kb
Play Time: 02:21
Difficulties Available:

Download: Knife Party - Boss Mode
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Image


Pict: I.S. (Gw kehabisan gambar buat BG, yaudah pake aja wallpaper Tablet)


KzMo NM: Krazee Mops (100%) sorry, bro. But i've must do this
HD (100%)
NM (100%)
EZ (100%)
855wa x SanHolo-'s HD+

*dead link on extras diff? PM me ;)
ChangeLog
  • Created EZ,NM,KzMo's NM and HD
  • Applying some mods
  • Buried :(
  • Revived :) (by Request from some user)
  • Created MX
  • Buried :(
  • Revived :)
  • Deleting MX diff and set KzMo's NM as an extras
  • Adding some hitsound on NM diff
  • Gaining drain 'till 2:10
  • Revived again
  • Re-Arrange: HD
  • Adding 855wa x SanHolo-'s HD+ (thanks for the GD :3)

Last edited by Izect Ztenz on , edited 30 times in total.
User avatar
Beat Clicker
76 posts
Offline
No kudosu yet.
gw mw buat GD. bisa gk?
User avatar
Rhythm Incarnate
672 posts
Offline
farsdewibs0n wrote:
gw mw buat GD. bisa gk?

Bisa kok, tapi harus osu!mania (4K,5K ato 7K pilih salah satu)
User avatar
Beat Clicker
76 posts
Offline
No kudosu yet.
Izect Ztenz wrote:
farsdewibs0n wrote:
gw mw buat GD. bisa gk?

Bisa kok, tapi harus osu!mania (4K,5K ato 7K pilih salah satu)


Rencananya 8k tpi y udalah 5k/4k aja
User avatar
Rhythm Incarnate
583 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
User avatar
Star Shooter
255 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
Hihi Izect Ztenz~

You don't have to call things '4K' if you only have one keymode, so change the names to Easy, Normal, KzMo's Normal (match with typing out or abbreviation), Hard.


Easy
01:15:698 - Remove this timing point, we don't need SV in Easy.
This map has a problem with note balance, 00:16:209 - 00:28:482 - and 00:35:300 - 00:53:027 - not enough notes on column 1 or left side. Try to make it as even as possible for all column.
00:12:971 - Add, missing drums
00:15:698 - Add
00:18:425 - Add
00:21:152 - Add
00:23:880 - Add
00:26:607 - Add
00:29:334 - Add
00:34:789 - Add
00:37:516 - Add
00:40:243 - Add
00:42:971 - Add
00:45:698 - Add
00:48:425 - Add
00:51:152 - Add
Keep mapping until 02:21:664 - ? You could leave it how it is too, hard decision. Make sure all maps end at same place though like they do now.


4K Normal
01:15:698 - This SV is bullshit, fix it somehow rofl
Keep mapping until 02:21:664 - ?


KzMo's 4K NM
01:02:573 (62573|3) - This is weird to end early so 00:59:846 (59846|2) - Move to 4, 01:02:573 (62573|3) - Move to 3 and end at 01:05:300 -
Keep mapping until 02:21:664 - ?


4K Hard
01:15:698 - This SV is bullshit lol. I guess this map is hard so it might be okay.NO THIS IS NOT OKAY THIS SV IS BULLSHIT LOL ZZZZZ
Keep mapping until 02:21:664 - ?

--------------
It feels weird playing a Knife Party map that isn't really bloody hard... haha. Maybe make or have someone make an Insane. I think it has potential if you map things like 32nds here - 01:52:133 - 01:52:175 - 01:52:218 - 01:52:260 - 01:52:303 - and stuff like that. Maybe a bunch of minijacks too. And maybe only chords with 2 or 3 notes at the start. And 01:13:482 - 01:15:783 - Mapping these drums. Your choice to make it or not tho
User avatar
Combo Commander
274 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
M4M as requested o/

This is for the GD diff, so should I use english instead ? :3
huehuehue

Agan ane saranin untuk ganti pattern dari 00:10:755 - sampai 00:29:846 - karena patternnya (cuma satu full bar) kebanyakan dipakai
p.s. CTRL+H bisa loh dipakai untuk mirroring :O


alternatifnya bisa bikin kayak gini (contoh selain mirroring):
Image


Pattern bisa diganti tiap full bar, tiap dua full bar, atau tiap half bar (full bar di osumania ditandain dengan dua garis putih yang berdekatan)

Bagian ini juga 01:05:300 -

Bisa dibikin macam begini

pattern berubah di half:
Image


atau full bar (mirroring di half):
Image


Dan karena diff ini maksudnya mau dibikin normal, saran saya sebisa mungkin ikuti perkusi, karena paling jelas dan paling gampang diikuti

kalau butuh mod lagi, panggil ane yah :D
User avatar
Rhythm Incarnate
672 posts
Offline
Hestia- wrote:
Hihi Izect Ztenz~

You don't have to call things '4K' if you only have one keymode, so change the names to Easy, Normal, KzMo's Normal (match with typing out or abbreviation), Hard. Just EZ, NM, KzMo's NM and HD


Easy
01:15:698 - Remove this timing point, we don't need SV in Easy. Deleted
This map has a problem with note balance, 00:16:209 - 00:28:482 - and 00:35:300 - 00:53:027 - not enough notes on column 1 or left side. Try to make it as even as possible for all column. ???
00:12:971 - Add, missing drums Applied
00:15:698 - Add Applied
00:18:425 - Add Applied
00:21:152 - Add Applied
00:23:880 - Add Applied
00:26:607 - Add Applied
00:29:334 - Add Applied
00:34:789 - Add Applied
00:37:516 - Add Applied
00:40:243 - Add Applied
00:42:971 - Add Applied
00:45:698 - Add Applied
00:48:425 - Add Applied
00:51:152 - Add Applied
Keep mapping until 02:21:664 - ? You could leave it how it is too, hard decision. Make sure all maps end at same place though like they do now. 02:16:380 - is end of map


4K Normal
01:15:698 - This SV is bullshit, fix it somehow rofl Fixed
Keep mapping until 02:21:664 - ? Same Reason


KzMo's 4K NM
01:02:573 (62573|3) - This is weird to end early so 00:59:846 (59846|2) - Move to 4, 01:02:573 (62573|3) - Move to 3 and end at 01:05:300 -
Keep mapping until 02:21:664 - ? Same Reason


4K Hard
01:15:698 - This SV is bullshit lol. I guess this map is hard so it might be okay.NO THIS IS NOT OKAY THIS SV IS BULLSHIT LOL ZZZZZ SV will not be deleted, bcuz this is HD diff
Keep mapping until 02:21:664 - ? Same Reason

--------------
It feels weird playing a Knife Party map that isn't really bloody hard... haha. Maybe make or have someone make an Insane. I think it has potential if you map things like 32nds here - 01:52:133 - 01:52:175 - 01:52:218 - 01:52:260 - 01:52:303 - and stuff like that. Maybe a bunch of minijacks too. And maybe only chords with 2 or 3 notes at the start. And 01:13:482 - 01:15:783 - Mapping these drums. Your choice to make it or not tho


Applied some

Thanks :D

deadbill wrote:
M4M as requested o/

This is for the GD diff, so should I use english instead ? :3
huehuehue

Agan ane saranin untuk ganti pattern dari 00:10:755 - sampai 00:29:846 - karena patternnya (cuma satu full bar) kebanyakan dipakai
p.s. CTRL+H bisa loh dipakai untuk mirroring :O Cuma ganti pattern doang


alternatifnya bisa bikin kayak gini (contoh selain mirroring):
Image


Pattern bisa diganti tiap full bar, tiap dua full bar, atau tiap half bar (full bar di osumania ditandain dengan dua garis putih yang berdekatan)

Bagian ini juga 01:05:300 -

Bisa dibikin macam begini

pattern berubah di half:
Image


atau full bar (mirroring di half):
Image


Dan karena diff ini maksudnya mau dibikin normal, saran saya sebisa mungkin ikuti perkusi, karena paling jelas dan paling gampang diikuti

kalau butuh mod lagi, panggil ane yah :D


Applied some, mz
Thanks :)

Si KM nelpon gw lagi (pake bhs.minang)
Code:
KM: bang, ba'a kaba Diff isan, bang
IZ: Lah ado yang mamaresonyo
KM: ancak lah tu, klo lai ancak. agiah bintang yo
IZ: Adih. Sabanta lu, yang ma edit sia?
KM: abang se lah yo, isan ndak bisa ma edit do
IZ: ba'a tu?
KM: kan lah jaleh isan ndak punyo modem
IZ: bali lah, wak kan bapitih
KM: kini lagi ndak bapitih do
IZ: lah, abang edit yo
KM: yo.


Translate
Code:
KM: bang, gimana Diff gw?
IZ: udh ada yng ngemod
KM: bagus lah, klo mod nya bagus. kasi kudosu ya
IZ: Ok. Bentar, yang edit siapa?
KM: abang aj deh, gw gk bisa
IZ: knape
KM: udh tau kan gw gk punya modem
IZ: beli, lu kan punya uang
KM: skrg lg nggak duit
IZ: udh, gw edit dulu ya
KM: ya
User avatar
Spinner Sage
143 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
m4m
    column:1~4
general
  • uncheck widescreen support
  • need hitsound,please close the hitsound before adding the hitsound so that it would be better to mod
  • offset=10800 and resnap hole map
EZ
NM


need more change and balance, good luck :D
User avatar
Rhythm Incarnate
672 posts
Offline
Taiwan_CDZ wrote:
m4m
    column:1~4
general
  • uncheck widescreen support
  • need hitsound,please close the hitsound before adding the hitsound so that it would be better to mod
  • offset=10800 and resnap hole map
EZ
NM


need more change and balance, good luck :D

applied some
Thank's
User avatar
Whistle Blower
18 posts
Offline
No kudosu yet.
Mod EZnya
collapsed text
Mods EZ - Knife Party - Boss Mode

00:30:272 - 00:30:783 - 00:31:294 - 00:31:635 - 00:32:061 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
00:55:073 - 00:55:755 - 00:56:436 - 00:57:800 - 00:58:482 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
00:59:164 - 01:00:527 - 01:01:209 - 01:01:891 - 01:03:255 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:03:936 - 01:04:618 *Tambah 1 note di tiap detik itu*

01:27:630 - 01:27:800 - 01:28:141 - 01:28:482 - 01:28:823 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:29:164 - 01:30:357 - 01:30:527 - 01:30:868 - 01:31:209 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:31:550 - 01:31:891 *Tambah 1 note di tiap detik itu*

Note : Moga modsnya cocok dan sesuai sama keinginan kamu :) dan untuk posisi notenya bebas.
dan untuk selebihnya aku pikir udah bagus posisi notenya.
User avatar
Whistle Blower
18 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Mods NM

collapsed text
Mods NM - Knife Party - Boss Mode

00:30:272 - 00:30:783 - 00:31:209 - 00:31:635 - 00:32:147 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:43:993 - 01:45:016 - 01:45:868 - 01:46:721 - 01:47:743 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:48:596 - 02:00:527 - 02:00:868 - 02:01:550 - 02:01:891 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
02:02:232 - 02:03:255 - 02:03:596 - 02:04:277 - 02:04:618 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
02:04:959 *Tambah 1 note di tiap detik itu*

01:27:459 - 01:28:482 - 01:29:675 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:30:187 - 01:31:209 - 01:32:402 *Tambah 1 note di tiap detik itu*

Note : Moga modsnya cocok dan sesuai sama keinginan kamu :) dan untuk posisi notenya bebas.
dan untuk selebihnya aku pikir udah bagus posisi notenya.
User avatar
Rhythm Incarnate
672 posts
Offline
Takeha wrote:
Mod EZnya
collapsed text
Mods EZ - Knife Party - Boss Mode

00:30:272 - 00:30:783 - 00:31:294 - 00:31:635 - 00:32:061 *Tambah 1 note di tiap detik itu* kyknya nope dah, klo dipasang di NM cocok tuh
00:55:073 - 00:55:755 - 00:56:436 - 00:57:800 - 00:58:482 *Tambah 1 note di tiap detik itu*^
00:59:164 - 01:00:527 - 01:01:209 - 01:01:891 - 01:03:255 *Tambah 1 note di tiap detik itu*^
01:03:936 - 01:04:618 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Gw pikir/color] [color=#FF0000]kyknya no aja

01:27:630 - 01:27:800 - 01:28:141 - 01:28:482 - 01:28:823 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:29:164 - 01:30:357 - 01:30:527 - 01:30:868 - 01:31:209 *Tambah 1 note di tiap detik itu*
01:31:550 - 01:31:891 *Tambah 1 note di tiap detik itu*

Note : Moga modsnya cocok dan sesuai sama keinginan kamu :) dan untuk posisi notenya bebas.
dan untuk selebihnya aku pikir udah bagus posisi notenya.


Takeha wrote:
Mods NM

collapsed text
Mods NM - Knife Party - Boss Mode

00:30:272 - 00:30:783 - 00:31:209 - 00:31:635 - 00:32:147 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Ok
01:43:993 - 01:45:016 - 01:45:868 - 01:46:721 - 01:47:743 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Ok
01:48:596 - 02:00:527 - 02:00:868 - 02:01:550 - 02:01:891 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Ok
02:02:232 - 02:03:255 - 02:03:596 - 02:04:277 - 02:04:618 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Ok
02:04:959 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Ok

01:27:459 - 01:28:482 - 01:29:675 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Done
01:30:187 - 01:31:209 - 01:32:402 *Tambah 1 note di tiap detik itu* Done

Note : Moga modsnya cocok dan sesuai sama keinginan kamu :) dan untuk posisi notenya bebas.
dan untuk selebihnya aku pikir udah bagus posisi notenya.


Applied some
Thx :D

EDiT:

I'm back, with (not a) new updates
User avatar
Beatmap Nominator
6,805 posts
Offline
No kudosu yet.
wew, hard parteehhh
User avatar
Rhythm Incarnate
672 posts
Offline
New Updates incoming:

- Map it until the end.....OK
- Placing the hitsound on NM diff......Check!

Surono wrote:
wew, hard parteehhh


Goin' in, Sur. Gimme your GD taiko plz

or wanna try a shot?
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 18 posts jump | 1, 2  next

Users browsing this forum: None


Jump to: