This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on 03 Oktober 2017 at 3:54:57

Artist: Mikhail Sobin
Title: Contra (nes/dendy) - All stages OST Metal cover
Source: 魂斗羅
Tags: NES Nintendo Arcade Soundtrack Bill Rizer Lance Bean Michael ProgMuz Marathon Medley
BPM: 91
Filesize: 10083kb
Play Time: 06:46
Difficulties Available:

Download: Mikhail Sobin - Contra (nes/dendy) - All stages OST Metal cover
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
My Fav. Game ever till now and I find this awsome cover song.



Taiko Stage For Approval


Contracena and in da Bosscena
Image


Last edited by Surono on , edited 39 times in total.
User avatar
Tempo Trainee
12 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Hello, I saw your post on the timing thread. The only problem with timing is the BPM with the offset at 196.790, it should be changed from 149,000 to 224,500 (3/4). Also, you should add a new timing point at 331.206, with the BPM 193,500. That's all, I hope it helps.
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
Kakkro wrote:
Hello, I saw your post on the timing thread. The only problem with timing is the BPM with the offset at 196.790, it should be changed from 149,000 to 224,500 (3/4). Also, you should add a new timing point at 331.206, with the BPM 193,500. That's all, I hope it helps.


thx ur help!
User avatar
Rhythm Incarnate
559 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
LOL Contra semua mapnya :D

little mod
04:03:482 - kat, ga ada drum.
04:10:103 - ^
04:14:654 - don, ga ada drumnya itu


just little mod and nubie moddar tacos. hopefully help
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
Lina Sintyadewi wrote:
LOL Contra semua mapnya :D weh saya ngefens nya D::D: :D D: D:

little mod
04:03:482 - kat, ga ada drum. cocok juga
04:10:103 - ^
04:14:654 - don, ga ada drumnya itu


just little mod and nubie moddar tacos. hopefully help


nice moddahr fakah, all accept. thx *lupa ganti mungkin karna males ngemap ew*
and thx star!1
User avatar
Beatmap Nominator
1,035 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Timing mod

Image

perhatikan perubahan BPM dan metronomenya ada yang ritmenya 3/4, 4/4 dan 5/4. happy resnapping.

ah jangan lupa green linenya diatur lagi supaya gak ada yang overlap.
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
Flying Pan wrote:
Timing mod

Image

perhatikan perubahan BPM dan metronomenya ada yang ritmenya 3/4, 4/4 dan 5/4. happy resnapping.

ah jangan lupa green linenya diatur lagi supaya gak ada yang overlap.


thx. ah resnapping ga satu2 kok. tinggal seret. *jika BPM berubah angka ya bnsd kwkw*
makasih bantuannya mas! :3

EDIT: asem. gw pengen mwek ahh.. sialan snapping semuanya nyiksa ;w;w;w;w;w; but thx is helpful *tapi berasa ada yg.. ah sudahlah nunggu timiner lain buat improve. but is helpful THX!1!!! jadi banyak ngej1nk mz. gw berguru ke luw yack `L_`

kalau bisa metadata dong mas x3
User avatar
Beatmap Nominator
1,035 posts
Offline
No kudosu yet.
ada yang salah tuh. yang 3/4 tuh yang 224.5 BPM.
yang 149 BPM iramanya 4/4
cek lagi deh sama gambar.

males ah kalo metadata wkwk kalo gak salah ada antriannya deh di forum.
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
Flying Pan wrote:
ada yang salah tuh. yang 3/4 tuh yang 224.5 BPM.
yang 149 BPM iramanya 4/4
cek lagi deh sama gambar.

males ah kalo metadata wkwk kalo gak salah ada antriannya deh di forum.


thx 4 checking :lol:

anjay :V dah kirim ke mas baKwan wkwkw

Update
User avatar
Quality Assurance Team
2,215 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Why so many stars,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, do you know that only sp12 is needed??????

wut de hel B^^^^^^^^^^)`´J_L ^(´



zzzzz

Image General

  • Image wut de hel is dis k dem sir son `J_` delete


Image stoga ono




wut de hel nis map but nid mor mod (´L_´)
User avatar
Beatmap Nominator
1,035 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Raiden wrote:
Why so many stars,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, do you know that only sp12 is needed??????

wut de hel B^^^^^^^^^^)`´J_L ^(´

my thought exactly. lol

kalo kelebihan kadas bisa lempar ke map saya mungkin mas wkwkw

btw,

03:17:146 (365,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38) - geser ke kanan biar pas di garis.

kayaknya disini timingnya harusnya 224.4xxx deh tapi karena telinga gw gak terlalu akurat jadi dibuletin 224.5
minta improve part-timer lain yang lebih jago ya.
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
Flying Pan wrote:
Raiden wrote:
Why so many stars,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, do you know that only sp12 is needed??????

wut de hel B^^^^^^^^^^)`´J_L ^(´

my thought exactly. lol

kalo kelebihan kadas bisa lempar ke map saya mungkin mas wkwkw yha. tapi gw kadang ga ikhlas mikirnya "ngapain gw iseng nembak disitu kwkkwkw"

btw,

03:17:146 (365,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38) - geser ke kanan biar pas di garis.

kayaknya disini timingnya harusnya 224.4xxx deh tapi karena telinga gw gak terlalu akurat jadi dibuletin 224.5
minta improve part-timer lain yang lebih jago ya.


panjang amat buat gw qwot. btw itu ada di tick 1/3 dan juga.. harus di taruh tick 1/8 gitu D: sementara gw keep aja dulu.. yah nunggu para timing master aja.. berharap yg dari indo si Bang Niva X'D thx buat opininya
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
Raiden wrote:
Why so many stars,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, do you know that only sp12 is needed?????? YEAH Ikr B^) i just waste my SP B^) bcuz this my fav. gaem *maybe can wasted 100 kadasu wwww

wut de hel B^^^^^^^^^^)`´J_L ^(´ B^)^)) AAA..



zzzzz

Image General

  • Image wut de hel is dis k dem sir son `J_` delete y d, lel don kat done. lel its can to be a DQ Reason *wut de*. lol thx


Image stoga ono wut de hell stoga Ono *tobangado* dem must collab with Ono *SurOno lel* :^)




wut de hel nis map but nid mor mod (´L_´)


thx ur mod. but ur Opinion make me.. afraid.. ez i am not :^( :^| >:^( person.. just `L_`.. blah fek gem langueke www. THX RayDOn! B^)
EDIT: okay about 1/6 i still keep.. not to make 1/8 `L_` is fine and not problem to hit plox lol. thx ;w; *my friend definity understand what i do it..*him did it too* and wait other dem modder XD*
User avatar
Rhythm Incarnate
559 posts
Offline
No kudosu yet.
wtf starnya maz `L_`
gila lu abisin semua kadas :3
User avatar
Beatmap Nominator
6,671 posts
Offline
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 27 posts jump | 1, 2  next

Users browsing this forum: None


Jump to: